• neviem posúdit
    • nekomunikuje so zákazníkom

• Pekne hracky a lacne
    • Zatial som nenasla ziadne.

Pekne hracky.

• časť iného a lacnejšieho tovaru ako v inom internetovom obchode
    • nie všetok vyobrazený tovar je na sklade

zistiť si či tovar je na sklade najmä vtedy, keď kupujú viac vecí ktoré spolu súvisia, napr. domček pre bábiky a jeho zariadenie

• Dobrá cena.
    • Žiadna komunikácia po objednávke,apsolutne nič zo strany obchodu/pardón prišiel automat.mail o potvrdení objednávky/...Tovar nemám a ani obchod ho nemá/asi/...

Zatiaľ o ničom...Čakám. Na stránke píšu ,že tovar pravideľne doplňujú, no real je, že neni...

Objednala som si tovar, ktorý mi ani po troch týždnoch neprišiel, obchod nemal zaujem mna ani kontaktovat, telefon mi nikto nedvyhal,

• -dodacie lehoty

Obdivujem odvahu žiadať zákazníka o hodnotenie spokojnosti, pred overením jeho dodávky.

Tovar, (síce len za 15€) som objednal 2.7.2012.
    Telefonicky 3.7.2012 soma sa informoval, kedy zhruba môžem čakať zásielku. Bol som ubezpečný, že až 6.7.2012, lebo 4.7 je sviatok. Do tejto chvíle som bol spokojný.

Dnes je 14.7.2012 a tovar stále nemám.

Výsledok: nikdy viac nebudem nakupovať v tomto obchode.
    PS: Nedávno mi prišiel tovar kuriérom o hmotnosti 25 kg z Prahy, do troch dní..

Reakcia obchodu Najlacnejšie Hračky

Dobrý deň, Vašu objednávku evidujeme ako vybavenú keďže ste sa nám neozvali, že ju nemáte a my sme ju odoslali ako sme sľúbili. Momentálne Vám nevieme k tomu nič viac povedať. Ďakujeme za referenciu.

• kvoli cene a výberu
    • Neskora dodavka tovaru, tovar mal prist 4.7.2012 a nakoniec prisiel 12.7.2012.(co bolo pre mna neprijatelne, pretoze tovar mal sluzit ako dar) Kazdy den som tam musela volat, co je s tovarom a ak sa mi nahodou podarilo dovolat, nevedeli mi povedat, co je za problem a vyhovarali sa na kuriera. Katastrofa, kazdy den som pocula to iste,ale smutne je , ze ja ako zakaznik som musela neustale kontaktovat vasu spolocnost, ked nebol dodadany tovar podla dohody, ktory bol v objednavke.

Nebudem odporucat. Bohuzial, bude to iba negativna reklama.

Reakcia obchodu Najlacnejšie Hračky

V žiadnom prípade sa nevyhovárame na kuriéra! Naša kuriérska služba je nadnárodna spoločnosť a nemôžme len tak poškodzovať ich meno, ak nám neveríte treba sa spítať kuriéra kde bol tak dlho Váš balík, alebo ak nám dáte kontakt, pošleme Vám reklamáciu ktorú sme dali kuriérskej spoločnosti za neskoré doručenie Vášho balíka!!! Veľmi pekne ďakujeme aj za negatívnu referenciu aj keď chyba nebola zapríčinená priamo nami. Všetci sme len ľudia a takéto veci sa stávajú, mrzí nás to.

• JE TO LACNEJSIE AKO V OBCHODE

• vobec nereaguju na maili a nedá sa im dovolať na uvedené tel.číslo/nikto nezdvíha/

Pekný obchod,ale bohužiaľ iba na pozeranie,nie na nakupovanie.

Reakcia obchodu Najlacnejšie Hračky

Vašu objednávku ste stornovali pre nedostupnosť Vašeho tovaru o ktorom sme Vás informovali. Takže neviem o čom je toto hodnotenie?

• Rychle dodanie
    • Tovar, ktory som objednala farebne nezodpovedal tomu, ako bol prezentovany na strankach obchodu. Ked som napisala na Vasu facebook stranku, tak bol dany obrazok vymazany a nikto zodpovedny sa k tomu nevyjadril.
    • O chvilu bol dany produkt opat inzerovany BEZ toho, aby bolo uvedene upozornenie, ze farebnost je ina ako na obrazku

Rychla dodavka
    Zavadzanie zakaznika, co sa tyka prevedenia produktu

Reakcia obchodu Najlacnejšie Hračky

Dobrý deň, pri niektorých produktoch je viacero farebných vyhotovení, ak si zákazník to svoje nezvolí posielame akýkoľvek. Popierame akékoľvek pochybnosti o tom že mažeme obrázky na facebooku!!!! Určite nie!!! Sama píšete že daný produkt sa objavil opätovne. Ak sa Vám daný produkt nepáči, ochotne Vám ho vymeníme za iný bezplatne, náš cieľ je spokojný zákazník!

• dobre ceny
    • pri objednavke odignorovali poznamku, nemala som zaujem o modre pieskovisko a aj tak mi bolo poslane modre

maju dobre ceny, ale ak mozes napisat poznamku k objednavke, tak by si ju mali aj precitat alebo sa k nej vyjadrit.

• Maju privela veci v ponuke,ktore nie su na sklade a nevedia ich preto dodat

• široký sortiment hračiek
    • dodanie

radšej sa nejdem vyjadrovať

Ja bohuzial moc spokojna nie som, ak poslem mail ohladom toho kde sa moj tovar nachadza, ocakavam spatnu vazbu. V tomto pripade sa mi jej nedostalo...
    ale ceny su fajn...