Rýchla dodanie tovaru
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie . Budeme radi, keď sa na nás obrátite aj v budúcnosti.
Najlacnejšiedrezy.sk -
- Dostupnost
- Vlastna doprava
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie. Objednávky, sa vždy snažíme vybaviť v čo najkratšom čase ako je to možné. Budeme radi, keď sa na nás obrátite aj v budúcnosti.
- rýchlosť, kvalita
- neviem
ok
Vážený zákazník,
Vaša spokojnosť nás nesmierne teší. Našim zákazníkom sa snažíme maximálne proklientským prístupom vychádzať v ústrety v každom smere.
Veríme, že sa k nám po pozitívnych skúsenostiach v budúcnosti znovu rád vrátite :)
- Prehľadnosť
najlacnejsiedrezy.sk -
- Komunikacia cez chat cakala som dlho a nik nereagoval
- - bateriu, ktoru som potrebovala ponukal najlacnejsie
asi su naozaj najlacnejsi, nielen podla nazvu web stranky
- Cena tovaru
- nepostrehol som
Odporúčam
- cena a skoré dodanie tovaru, drez ešte nie je namontovaný čiže ho zatial neviem hodnotiť
- z obchodom maximálna spokojnosť, s dodaním Tovaru som bol prekvapený že prišiel otvorený, údajne kvôli kontrole či nejde o poškodený kus. Obsah som skontroloval a zdal sa mi že je všetko v poriadku tak som ho prevzal. Pri montáži už budem vedieť naisto či mám všetko.
Obchod odpurúčam, kupoval som na dobierku nakoľko z vlastných skúseností viem že tento spôsob je najrýchlejší a preto viem včas špekulovať nad budúcou kuchynskou linkou.
- Dobre ceny, kvalita, komunikativnost a profesionalita,
- Zatial ziadne
Vrelo odporucam
- Rychlost
- Nenasiel som
Odporucam. Niet co vytknut
- rýchlosť a promptnosť
- ?
Duručili mi síce iný tovar ako som si objednala, ale to nebola vina obchodu, inak fajn
- velmi rýchlo a cena uzasna
- ziadne max spokojna
urcite vrelo odporucam
- výhodná cena
- V mojom prípade farbnosť drezu bola iná, ako som mala ja na monitore, takže som musela drez vrátiť a vymeniť za iný, výmena a komunikácia s obchodom bola výborná...teraz som spokojná.
- Všetko prebehlo v časovom limite ani nie dvoch týždňov.
Pozor na farebnosť drezov na monitore, v skutočnosti sa odtiene môžu líšiť.
- kvalita,rychkost
- žádné
doporučuji
- Kvalitný tovar za priaznivé ceny.
- Rychle dodanie, skvela komunikacia, ochota
- Nevidim ziadne slabe stranke
Obchod hodnotim velmi pozitivne, ochotny personal, expresne dodanie,