Stolicka nekvalitna, Opierku hlavy nebolo mozne namontovat !!
    Zbytocne peniaze za opierku...

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

stačí nás kontaktovať a danú situáciu určite vyriešime. Vzniknutá vec nás moc mrzí.

Mali mať 5 ks na slkade.
    Po objednavkwe nemali nič.
    Hlavna vec ze na dobierku sa.nedalo zaplatit

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

táto recenzia nás moc mrzí keďže ste objednali priamo na Heuréka a nie u nás na eshope. U nás na eshope je možnosť objednávky na dobierku aj platbou online. Vieme vyhovieť všetkým požiadavkám aké zákazníci majú. Bohužiaľ dodávateľ mal na sklade posledný kus tohto tovaru, ktorý sa pri chystaní poškodil a následne sme Vám nemali čo poslať keďže boli vypredané. Aktualizácia skladu sa robí každý deň preto sú všetky informácie o dostupnosti aktuálne ale v tomto prípade nastal iný problém.

Vzniknutá situácia nás moc mrzí.

• komunikácia
    • dĺžka dodania

• Objednala som si komodu za 170 eur.Komoda prisla obuchana a dosky boli krive.Zasielku som pri prevzati kontrolovala a krabica nebola porusena,napriek tomu boli desky obuchane.Nedoporucujem

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Po prečítaní tejto recenzie sme sa s Vami spojili a následne diely vyreklamovali a odoslali. Komodu by ste už mali mať bez problémov a používať . Podobné situácie nieje problém riešiť len sa treba snami spojiť lebo o danej veci sme nevedeli.

Krásny deň prajeme :)

od 19.6.2020 stále nemám ten tovar. je 30.6.2020 velmi dlho trvá doprava.

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Vaša reakcia na náš obchod nás dosť sklamala keďže sme s Vami boli dohodnutý, že Vám tovar dovezieme o pár dni neskôr skrz toho aby sme tovar neposielali cez prepravnú spoločnosť keďže išlo o veľký tovar aby sa náhodou nepoškodil. Tovar sme Vám doviezli naším autom, pomohli pri vykládke, všetko bolo v 100% stave. Z pôvodných 3 dní to bolo 7 dní ale s tým ste súhlasili a nebol žiadny problém.

Dúfame, že nabudúce budete s našimi nadštandardnými službami spokojnejší :)

• Rýchle dodanie

Tento stolík by som si už nikdy neobjednala. Je nestabilný a ťažšie veci na neho nedávam asi by sa rozpadol.

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

vzniknutá situácia nás mrzí. Ak nieje niečo v poriadku treba nás kontaktovať alebo môžete rovno tovar vrátiť späť a my Vám vrátime sumu za tovar aj za dopravu ihneď späť.

Zatiaľ neviem ohodnotiť tovar nebol doručený

• cena
    • zlá kvalita
    • rozpadá sa
    • poľský výrobok

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Dobrý deň, Vaša reakcia nás moc mrzí pretože sme Vám tovar priviezli osobne našou prepravou aby bol v 100% stave, aby nedošlo k poškodeniu a pomohli sme Vám ho aj vyložiť do vchodu. Zo systému Manno sme predali veľa kusov a žiadne reklamácie na kvalitu nemáme ani po rokoch používania tak nás to prekvapilo.

Prajeme krásny deň :)

Kvalita výrobku veľmi zlá. Otrasná povrchová úprava- farba nastriekana len na miesta viditeľné spredu aj to veľmi úsporné s nedostriekanými miestami. Z vnútra alebo odspodu je to bez laku. Ozdobný nápis je hore nohami. Prútené košíky - sa rozpadávaju a znova to isté o povrchovej úprave. Na lavicu sa bojím sadnúť aby sa nerozpodla - prirovnať to k zásade 3x a dosť, štvrtýkrát nesadaj lebo sa rozsype.

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Moc nás mrzí, že ste neboli spokojný s kvalitou tovaru. Do balíka nevidíme preto sme o tom nevedeli keďže nie sme výrobcovia iba sprostredkovatelia. Ide o ľahké drevo ale nosnosť a stabilita je dobrá ako pri rôznych iných farbách tohto tovaru.

Ak nieste spokojný s tovarom určite nám ho môžete vrátiť späť a my Vám peniaze ihneď pošleme späť.

Ešte raz nás vzniknutá situácia moc mrzí.

• nižšie ceny
    • doprava zdarma
    • doprava je hlavný problém(nižšie)

SMS správu, že zásielku doručia, pošlú počas 3-roch pracovných dni , no doručenia sa dočkáte až na 3. deň! Zásielka príde v stave ,že váhate či ju prebrať -jeden balík zo strany roztvorený ,druhý na dvoch miestach poškodený! Zjavne sa po tri dni vozili v iných autách. Slovenský doručovací systém s.r.o. nikdy viac! Tovar nakoniec našťastie bol iba nepatrne poškodený (jemne odretý roh nieje takmer vidno)!

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Dobrý deň, vzniknutá situácia ktorá nastala skrz prepravnú spoločnosť nás moc mrzí ako sme Vám už písali do mailu. Tovar sme Vám odoslali na 2 pracovný deň od vytvorenia objednávky ale prepravná spoločnosť nevedela objednávku doručiť.

• Skrinka prišla poškodena pri rúčke aj na bočnej lište bola ulomena dýha. Krabica bola nepoškodena,čiže chybný vyrobok museli zabaliť už vo výrobe.

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí treba sa na nás v podobnej situácií obrátiť a určite nejako danú vec vyriešime. Bohužiaľ nám nikto nič nedal od Vás vedieť o danom probléme.

• Objednali sme si botnik bielej farby a prisiel nam fialovy.Kurier bol drzi,neochotny a este chcel 5€ za to,ze mi tovar vynesie ku dveram,pritom som to mala zaplatene v objednavke....Uz nikdy viac z tejto stranky

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

po prečítaní tejto recenzie sme ostali prekvapení pretože nás nikto nekontaktoval ohľadom tohto problému. Botník sa vyrába iba v jednej farbe a to v bielej. Zatiaľ žiadny podobný problém s farbou nebol. Ak nieste spokojný s tovarom kludne ho môžete vrátiť späť a my Vám plnú sumu za tovar vrátime. Ohľadom vynášky, žiadny príplatok nebol, zaplatili ste iba za dopravu a išlo o 5kg balík.

Vzniknutá situácia nás mrzí a určite keď sa nám ozvete vieme sa nejako dohodnúť.

Krásny deň prajem :)

Tovar mi bol včas doručený, no po rozbalení som zistil, že sú poškodené hrany 4 políc z 13. Takže stolík nemôžem zložiť ani používať a čakám na vyjadrenie výrobcu v rámci reklamácie...

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Dobrý deň, vzniknutá situácia nás moc mrzí ale nieje problem ju vyriešiť. Náhradné diely sme Vám objednali a následne doručíme na výmenu.

človek strávi veľa času hľadaním záhradného nábytku na internete a keď je objednané, tak obchod jednoducho stornuje objednávku, pretože vraj bola pri produkte uvedená nesprávna cena....

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Dobrý deň, veľmi nás to mrzí ale cez víkend nastala chyba v systéme a ponúkaný tovar bol za výrazné nižšiu sumu, za čo sme sa Vám ospravedlnili a ponúkli Vám riešenie a náhradu.

Podľa e-stopu bol tovar na sklade. Objednala som ho, zaplatila a po týždni mi oznámili že tento tovar sa už nevyrába a posledný kus bol predaný nasledovný týždeň, ako som ho zaplatila. Aká smola.....,

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Bohužiaľ tovar bol vypredaný. V ponuke máme vyše 15 000 produktov a neustále sa tovar obmieňa, vyraďuje a nahrádza iným. Práve tento prvok bol vypredaný a nedá sa už vôbec zohnať. Ohľadom informovanosti v sobotu ste vytvorili objednávku, cez víkend nepracujeme a ihneď v pondelok ráno sme Vám písali mail, že je tovar vypredaný a ak si objednáte niečo iné sme Vám ochotný poskytnúť zľavu na objednávku vo výške 5%. Nevieme prečo píšete po týždni. Mrzí nás, že máte takýto názor. Ak sa nám ozvete čo ste sa nám zatiaľ neozvali určite sa vieme nejako dohodnúť.

Krásny deň prajem :)

Obchod ponúkal predmetnú posteľ za 3 €, samozrejme ,že to bola chyba ale posteľ som zakúpil za túto sumu zo zvedavosti . Zástupca obchodu sa ani neunúval má ani informovať o zrušení objednávky ... proste nič ,len mail s platobného serveru o tom,že mi vrátia peniaze na účet .

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

je nám to veľmi ľúto ale cez víkend sa pri automatickej aktualizácií produktov prehodila cena pri tomto produkte na 3€. Objednávku ste vytvorili v nedelu a v pondelok ihneď ráno sme Vás mailom kontaktovali o vzniknutej situácií a ešte v ten deň sme Vám zaslali peniaze za objednávku späť. Mrzí nás, že nám tu píšete, že sme Vás nekontakovali keďže ku každej objednávke pristupujeme osobitne a s čo najväčšou profesionalitou.

Krásny deň prajeme :)

tovar som objednala asi pred dvoma týždňami, dodnes nemám informácie čo je vo veci. Dostala som jeden mail cca po týždni, že na vybavení objednávky sa pracuje.

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

objednávku ste vytvorili cez víkend a ihneď v pondelok sme Vám posielali informačný mail, že sme tovar objednali u dodávateľa. Ako je uvedené aj pri produkte dodacia doba je 2-3 týždne, medzi tým sa nič nezmenilo čakáme na naskladnenie tovaru od dodávateľa čo by malo prebehnúť začiatkom budúceho týždňa. Ihneď po naskladnení tovaru Vás budeme kontaktovať.

Krásny deň praje tím www.nabytokakuchyne.sk

Rýchle dodanie ale tovar pri skladani a po zložení ako kúpené v bazáre, stolár čo nám to skladal mal hlavu v smútku, nesedeli diely spolu,odrate diely,chybné zrkadlá.Kupovali sme prvý krát ale aj posledný!

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

veľmi nás mrzí, že Vám bol dodaný chybný nábytok. Ak s ním nieste spokojný, môžete nám ho vrátiť späť alebo vyrelamovať poškodené diely. Ešte raz sa ospravedlňujeme.

Píšu tovar SKLADOM, ale nemajú. Dva krát posunutý termín dodania. Na to, že tovar mali pri objednávaní SKLADOM, tak sa termín dodania blíži k jednému mesiacu. Či tovar naozaj dodajú, alebo ma len balamutia sa ešte len uvidí .

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

veľmi nás to mrzí ale posledný kus, ktorý bol na sklade sa vypredal preto sa dodacia doba predĺžila o pár dní. Objednaný tovar máme už na sklade takže Vám bude najbližšie dní doručený.

• Neviem posúdiť, nakoľko mi tovar ešte nedodali

Neviem posúdiť, nakoľko mi tovar ešte nedodali

Reakcia obchodu Nábytok a kuchyne

Tovar sme zákazníkovi odoslali a samozrejme bol nadmieru spokojny ;-)