- Nedodržiava dobu doručenia
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za pridané hodnotenie a ospravedlňujeme sa za mierne predĺženie termínu dodania spôsobené chvíľovou nedostupnosťou materiálov na produkciu. Teší nás, že ste spokojný s celkovou kvalitou spracovania, nech Vám stôl dlho a poctivo slúži.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- nekvalitny tovar za vela penazi
Tovar mi prisiel poskodeny hlavne z vnuornej casti tak som si povedal ze to nevadi. Pri montazi som ale videl ze niektore skrabance budu viditelne z prednej casti tak som to nafotil ale na reklamaciu uz bolo neskoro.
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za Váš čas a pridané hodnotenie. Je škoda, že ste nám nahlásili reklamáciu po vykonanej montáži. V takom prípade je posúdenie avizovaných poškodení diskutabilné.
- ilustračné foto výrobku
- dlhá dodacia lehota, obj. 15.3., dod. 29.4.
Skrine, ktoré som si objednala (podľa fotografie), nezodpovedali skutočnosti. Dvere mali o veľký kus menšie zrkadlá a aj mliečne sklo, čo zmenilo výsledný dojem z výrobku. Reklamácia mi bola zamietnutá, údajne sa jedná o ilustračné foto a v obchod. podmienkach som s tým súhlasila. Podľa čoho potom objednávať ? Neodporúčam objednávať z týchto stránok, lebo sa môže stať, že dostanete vizuálne iný výrobok, ako ste si objednali.
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za pridané hodnotenie. Obrázky sú v každom internetovom obchode len ilustračné a pripúšťajú sa mierne dizajnové rozdiely. Veľmi nás mrzí spôsob osadenia zrkadiel a drobná vizuálna zmena výsledného dizajnu. Veríme však, že Vám to vynahradí kvalitné technické prevedenie a skrine Vám budú slúžiť dlho a poctivo.
- Nekvalitný materiál,neprakticka kuch.linka
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za pridané hodnotenie, ktoré nás nemilo prekvapilo, keďže ste nám nehlásili žiadne nedostatky či vady a následne ste si k tejto kuchyni doobjednali ešte ďalšie položky. V popise produktov sú jasne uvedené všetky technické parametre. Mrzí nás, že rozmiestnenie skriniek, aké ste si vybrali, nie je pre Vás účelné a praktické.
S pozdravom Nábytok Bogart -
Sedacia súprava bola dodaná bez nožičiek a poškodená. Spoje na sedacej súprave nesedia. Reklamáciu neuznali. Neskutočne niečo. Nekúpil by som odtial ani šrubku
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za pridanú recenziu. Je fakt, že sedačka bola dodaná bez nožičiek, za čo sa ešte raz úprimne ospravedlňujeme. Túto reklamáciu sme obratom vyriešili k Vašej spokojnosti. K avizovanému poškodeniu došlo pri vynáške tovaru do bytu (stiesnené priestory na schodoch atď.), pretože každý tovar prechádza kontrolou kvality a rozhodne by sme nezabalili poškodený tovar o čom svedčí aj skutočnosť, že obalový materiál nejavil žiadne známky poškodenia. Avizovanú vadu spojov, ktoré nesedia, hlásite len teraz, asi mesiac po používaní našej sedačky - čo presne nesedí? - prosíme Vás o nahlásenie tejto vady cez náš reklamačný formulár, určite sa na to pozrieme.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
máte neschopného managera pre Slovensko, ktorý dookola opakuje naučené frázy, bez toho aby reálne riešil vzniknutý problém. Prišla nám zásielka posteľ bez montážneho materiálu a nie je schopný nám zabezpečiť jeho dodanie, hoci stačí objednať DHL a naložiť v Poľsku jeden balík.
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za Váš čas a pridanú recenziu. Rozumieme Vaše rozhorčenie a hnev na nás a naše služby. Doručili sme Vám kompletnú zásielku, čo ste nám potvrdili podpísaním protokolu a svedčia o tom aj fotografie nášho vodiča, ktorý vyložil tovar na rampe. Tak, ako Vás informovali kolegovia, tak Vám na Váš podnet opätovne dodáme montážne diely bez ďalších nákladov pre Vás - veľmi radi by sme to urobili hneď, dali to na DHL, aby ste to mali už včera. Dané diely však nemáme skladom, musíme ich stiahnuť od výrobcu a to si vyžaduje určitý čas. Ubezpečujeme Vás, že robíme všetko, čo je v našich silách, aby zásielka prišla čo najrýchlejšie.
- Zavadzanie kupujuceho
- Nic nemaju skladom
- Prekupovaci s prazdnym eshopom
Polozky oznacene na eshope skladom. A nic nie je skladom. Dodanie 3 mesiace. Doteraz tovar nedorazil.
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za Vašu recenziu, ktorá, žiaľ, nie je úplne pravdivá. Objednávku ste zadali 2.8.2024, zaplatili ste ju 5.8.20204. Ihneď po vytvorení objednávky sme Vás informovali, že dodanie potrvá 4-6 týždňov, keďže nie všetky položky boli skladom. Tovar Vám doručíme o tri dni, po 2 mesiacoch - trošku sa nám to natiahlo, za čo sa úprimne ospravedlňujeme.
Rozhodne nezavádzame Zákazníkov, položky označené skladom skutočne máme - každým dňom sa o tom presvedčuje množstvo spokojných Zákazníkov.
Mrzí nás Vaša doterajšia nespokojnosť, veríme, že budete s tovarom spokojní.
S pozdravom Nábytok Bogart -
použité uchyty na stenu na pomerne veľkú a ťažkú 2 m skrinku .... celé zle, že pozdravujem toho idiota čo to navrhol ( chytrák mal by si to vyskúšať namontovať a dotiahnuť, čo sa s tým udeje ), úplne trerťotiedna hračkárska kvalita závesov
musel som ich pracne opravovať, aby som to mohol zavesiť na stenu
Na dobrý dizajn použité nevhodné a hlavne lacné prvkyReakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za pridané hodnotenie. Veľmi nás mrzí, že Vám nevyhovovala kvalita komponentov. Je škoda, že ste nám nenahlásili reklamáciu na kovanie. Teší nás skutočnosť, že Vám daný tovar vyhovuje aspoň dizajnovo a tak isto pevne veríme, že ešte využijete naše služby, bohatú ponuku a skvelé ceny.
S pozdravom Nábytok Bogart -
- tovar má nekvalitné komponenty a nedal sa riadne upevniť na stenu
- Umývadlo malo odlomený roh a nedalo sa reklamovať
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí nás zamietnutá reklamácia, chápeme, že to vyvolalo Vašu nespokojnosť.
Napriek tomu veríme, že ešte niekedy využijete našu bohatú ponuku a akciové ceny.
S pozdravom Nábytok Bogart -
Veľmi dlho trvá doručenie, na ich stránke mi produkt nešiel zaplatiť ihneď kartou online. Závesnu skrinku ešte stále nemam.
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
je nám líto, že nejste spokojen s nákupem u nás. Je potřeba se na to ale podívat i z druhé strany. Objednal jste si na firmu, kde jste vybral platbu platební bránou, co Vám nepřešlo a dále jste se o to nezajímal. Kdy jste zboží objednával, produkt na skladě ještě byl. Bohužel jste provedl bankovní převod až o týden později, kdy zboží na skladě již nebylo, takže se není čemu divit, že bohužel termín doručení se z 7-14 dní prodloužil na 4-6 týdnů, o čem jste byl po přijetí platby informován pomocí automaticky odesílaného emailu. V tomto případě je nám to líto, ale bohužel není chyba po naší straně. Pokud byste se ozval, že máte problém s platební bránou, pomohli bychom Vám, případně bychom doporučili jiný způsob platnosti, aby objednávka byla co nejrychleji realizována a zboží tedy bylo možné doručit v co nejkratším termínu.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den. -
- Je pekná
- Drevotrieska je tak makka ze ja ako ze a pri dotacani skutiek mi prasjala pod rukami
- Kurier sa ma pytal co by mi mal odovzdat a nebol si istý
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
chceli by sme Vám v prvom rade poďakovať, že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie. Je nám ľúto, že pri montáži došlo k poškodeniu dosky, zrejme ste mali nastavenú väčšiu silu na skrutkovači a to zavážilo, resp. ste na to až moc zatlačili. V prípade záujmu Vám vieme za príplatok dodať nový kus - kontaktujte nás. Náš zamestnanec je veľmi zodpovedný, ale je to len človek, zrejme mal trochu ťažší deň, tak mu to prosím odpustite. Je však fajn, že celkový výsledok hodnotíte ako pekný :)
Ďakujeme Vám!
S pozdravom Nábytok Bogart -
- Kúpili sme si šatníkovu skriňu do spálne zadná stena bola kratšia ako samotná skriňa dvierka sedia otrasne a celá skriňa je labilná
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá je pre nás veľmi dôležitá. Veľmi nás mrzí skutočnosť, že nie ste spokojná s dodaným tovarom a ešte viac nás mrzí, že ste nám doteraz nenahlásili reklamáciu na kratší zadný diel a ďalšie spomínané vady - urobte to prosím, budeme sa to snažiť vyriešiť vo váš prospech. Dvere je možné nastaviť na závesoch, skúste to prosím.
S pozdravom Nábytok Bogart -
- Pekná sedačka ako na obrázku, a veľmi príjemný pán na zákazníckom servise. Po našej skúsenosti ale už nikdy viac....
- Dlhá doba dodania,arogantný vodič, z dvoch matracov doručený len jeden na druhý čakanie ďalšie 4 týždne nakoniec sme ten jeden vrátili a nečakali sme...
Reakcia obchodu Nábytok-Bogart.sk
ďakujeme za pridané hodnotenie, vyzdvihnutie kvality zakúpeného tovaru a milé slová na adresu nášho kolegu, ktoré sú na nezaplatenie. Veľmi nás však naopak mrzí skutočnosť, že sme Vás nedokázali uspokojiť na čas a že ste nechceli dlhšie čakať. Úprimne sa ospravdlňujeme za toto pochybenie, ako aj za avizované, nevľúdne správanie nášho šoféra. Celú záležitosť preverujeme, aby viac nedochádzalo k podobným situáciám. Každý deň nám prináša niečo nové, robíme všetko preto, aby ste Vy aj iní Zákazníci boli v čo najväčšej miere spokojní. Vo Vašom prípade nám to žiaľ celkom nevyšlo, no napriek tomu veríme, že nám dáte druhú šancu a ešte niekedy využijete naše služby a akciové ceny.
Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujeme a prajeme pekný deň.
S pozdravom Nábytok Bogart