Výborná komunikácia

• Blízkosť výdajného miesta ,dobrá cena...

Ochota a ústretovosť ...

• Dobre ceny

Výborná komunikácia. No. 1

• prístup,rýchlosť, cena

Odporucam

• Nekomunikuje riadne. Nedvíhajú telefón.
    • Pomýlili sa a doručovali tovar na zlú adresu.

• Rýchle dodanie 100%

Došiel mi email ze tovar sa poškodil u GLS prepravcu ale asi podla toho nebol dobre zabalený a znovu som si ho musel objednať neposlali mi ho automaticky a čakám nato uz týždeň keďže som ho súrne potreboval

• Ok všetko v poriadku

Nič

• Rýchle dodanie

Odporúčam spokojnosť veľká .

• Rýchle doručenie
    • Komunikacia
    • Informácia o doručení SmS
    • Spokojnosť

Rýchle doručenie super zabalené objednávka prišla v poriadku

• neopatrnosť s dielmi

Žiaľ prišla kapota - najhlavnejší pohľadový diel, na dvoch miestach poškodená. Nakoľko však nemám časovú kapacitu riešiť teraz reklamáciu, ostáva iba trpká pachuť.

Reakcia obchodu naburalsom.sk

Dobrý deň. Rozumiem Vášmu rozhorčeniu, ale nerozumiem, prečo túto recenziu píšete nám? My neovplyvníme kuriérsku spoločnosť a ich zaobchádzanie s balíkom. Tovar samozrejme vieme vždy reklamovať, ale v tomto prípade ste sa o to ani nepokúsil. Za to ale taktiež nemôžeme my.

Objednal som si autolak sadu na opravu laku podľa VIN vozidla, sada prišla v inej farbe iného zákazníka. Faktúru v papierovej podobe som vyhodil s obalom, obchod v elektronickej podobe faktúru neposlal, takže som sa nepokúsil ani tovar reklamovať.

Reakcia obchodu naburalsom.sk

Nerozumiem teda Vašej recenzií? Sme ľudia, omyl sa stane aj nám. Stačilo zatelefonovať, tovar by sme bez problémov vymenili, ale ani ste sa o to nepokúsil a nás neodporúčate? Skúste svoje hodnotenie prehodnotiť a nehľadať problém tam, kde nie je.

Rýchle dodanie tovaru,dobrá komunikácia a spokojnosť s obchodom.

Rychle dorucenie

• Rýchle doručenie - bleskové

Som spokojný. Aj keď podľa VIN mala spojka biť 180ka ,po rozobraní sa ukázala 200ka a Plus kopec iných vecí - ale po telefonáte som neprevzal tovar a zaplatil 4,50€ poštovné a peniaze mi vrátili. Ako nemám k tomu čo dodať,v pohode.

• Výborné ceny
    • Široký sortiment