- Rýchle vybavenie ,doručenien
- rychle dodanie tovaru
Všetko bolo ok
- rýchle vybavenie objednávky a dobrá kumunikácia pri objednávke
- Rychla dodavka
Keď som si sedačku objednavala neprečitala som si recenzie.Až po objednavke a banovala som že som objednala neodporučajú tento obchod.Neni to pravda.Všetko prišlo nepoškodene.Som spokojna.Ďakujem
expresné doručenie
Ponúkajú to čo nemajú neplnia termín dodávky.uplna nespokojnost
- Nevyhovujúci návod na montáž, asi patril k inej skrinke.
- Nevyhovujúce skrutky, bolo treba si poradiť s vlastnými skrutkami.
Skrinka bola dodaná v poriadku, dodacia lehota bola vyhovujúca.
Našťastie je syn technicky zručný, tak si poradil s nevyhovujúcimi skrutkami a nedostatočným návodom. Určite nie je problém tieto veci vyriešiť. Lebo nie každý je profesionál.
Objednávku som robila na internete, nekomunikovala som s obchodom.
No určite v obchode nakúpim aj druhýkrát.Reakcia obchodu nabbi
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali problémy s návodom na montáž a skrutkami. Určite to nie je štandard, na ktorý sa sústredíme, a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.
Teší nás, že Váš syn si dokázal poradiť s montážou a že skrinka bola dodaná v poriadku a včas. Sme radi, že aj napriek týmto problémom plánujete nakúpiť u nás opäť. Záleží nám na spokojných zákazníkoch, preto sa určite budeme snažiť, aby Vaša ďalšia skúsenosť s naším obchodom bola ešte lepšia.
Ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na ďalší nákup u nás.
- Nizke prijatelne ceny
Dlha dodacia lehota, mesiac cakam na satnik ...
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme za Vašu recenziu a za Vašu spätnú väzbu!
Teší nás, že ste spokojný s našimi cenami.
Ospravedlňujeme sa za dlhšiu dodaciu lehotu, ale čakáme na dodanie tohto tovaru od dodávateľa.
Po naskladnení tovaru Vám objednávku odošleme.
Kvalita
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu!
Sme veľmi radi, že ste ocenili kvalitu našich produktov. Kvalita je pre nás kľúčová a teší nás, že ste s ňou spokojný.
- Super spokojná
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme za Vašu skvelú recenziu!
Sme veľmi radi, že ste boli spokojný s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou.
- Spokojnosť
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme za Vašu skvelú recenziu!
S pozdravom, nabbi -
Čakala som objednávku v stredu a objednávka zatiaľ neprišla dúfam že mi kuriér doručí
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme Vám za recenziu.
Vašu objednávku pripravujeme na odoslanie a v najbližších dňoch bude od nás odoslaná
S pozdravom, nabbi -
- rýchle a dobré doručenie, tovar v poriadku
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme Vám za skvelú recenziu!
Sme veľmi radi, že ste boli spokojný s rýchlym doručením a že tovar dorazil v poriadku.
- Zdlhavé čakanie na tovar
Reakcia obchodu nabbi
pri vytvorení Vašej objednávky ste mali predpokladaný termín dodania 07.03.2025.
Urobíme všetko preto, aby sme Vašu objednávku po naskladnení tovaru odoslali čím skôr.
- Dobrá komunikácia
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu!
Sme veľmi radi, že ste boli spokojný s našou komunikáciou a rýchlym dodaním. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste, a tešíme sa, že sme mohli splniť vaše očakávania.
- Objednávka odoslaná už pred 2 týždňami bez akejkoľvek komunikácie
Reakcia obchodu nabbi
pri vytvorení Vašej objednávky ste mali predpokladaný termín dodania 21.03.2025.
- Tovar prisliel kvalitne zabaleny
- Nepoškodený
- Ľahké skladanie
- Dlhšie dodanie
Všetko bolo v poriadku až na neskoršie dodanie ale od predpokladaného príchodu sa omeškal iba o tri dni. Inak odporúčam
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu!
Sme radi, že ste boli spokojný s našimi produktmi a službami. Ospravedlňujeme sa za malé omeškanie pri dodaní, ale teší nás, že to neznížilo vašu celkovú spokojnosť. Vážime si Vašu trpezlivosť a aj Vaše odporúčanie! Naďalej sa budeme snažiť zlepšovať naše služby, aby boli dodania vždy čo najrýchlejšie.
S pozdravom, nabbi -
- Ústretovosť v získavaní informácií o produktoch.
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu!
Sme veľmi radi, že ste ocenili našu ústretovosť pri poskytovaní informácií o našich produktoch. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a neustále sa snažíme zlepšovať naše služby.
S pozdravom, nabbi -
Výhoda žiadna.Doba dodania (odhadovaná ) bola predĺžená o mesiac bez akéhokoľvek upozornenia po kontaktovaní personál neochotný pri telefonátoch opakovaná hláška ozveme sa vám (nie neozvali sa ) tovar bol objednaný s dobou dodania do 27.12 2024 kde po ich pochybení bola po novom roku pripočítaná nová sadzba dph čiže suma pri prevzatí sa absolútne nezhodovala s objednávkou ktorá neprišla načas kôli ich pochybeniu. Po opätovnom kontaktovaní opäť odoznela hláška “preveríme to a ozveme sa vám” nie neozvali sa. Produkt v poriadku dodávateľ nepochybil. Nabbi ako sprostredkovateľ katastrofa neodporúčam. Nikdy viac!!!
Reakcia obchodu nabbi
ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť. Veľmi nás mrzí, že ste boli nespokojný s našimi službami. Úprimne sa ospravedlňujeme za problémy, ktoré ste zažili. Tieto situácie neodrážajú štandardy, ktoré sa snažíme dodržiavať a okamžite sa nimi budeme zaoberať, aby sa v budúcnosti neopakovali.
Rovnako nás veľmi mrzí, že ste sa stretli s neochotou zo strany nášho personálu. To nie je v súlade s našimi hodnotami a budeme sa zaoberať tým, ako zlepšiť našu komunikáciu so zákazníkmi.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté problémy a veríme, že nám dáte príležitosť situáciu napraviť.
S pozdravom, nabbi