Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 100 %

Minule som sa pomimil
    stránka je super rýchle doručenie nákupu pre zákazníka majú novinky stale americké doplnky a iné

• 90 %

• Ajked som zo začiatku myslel ze je to podvod,lebo dlho trvalo kým tovar prišiel a prišla mi v balíku len jedna položka. Firma po mojej reklamácii odpísala a poslala peniaze aj s poštovným naspäť. Už mi nabehli na účet. Ďakujem.. je to v poriadku
  • 80 %

Tovar mi bol doručený relatívne rýchlo, ale chýbalo pár kapsúl v balení (čo bola chyba výrobcu), samozrejme to človeka zamrzí keď si za to zaplatí, ale Musclebody mi alikvotnú časť refundovali na účet, nemám čo vytknúť. Objednám aj nabudúce.

Obchod pred 5 dňami tvrdil že zásielku expeduje ale doteraz žiadny tovar neprišiel

Tovar dodaný rýchlo, odporúčam predajcu.

Zo 4 produktov jeden neposlali a ďalší poslali inu príchuť bez nejakého oboznámenia.

• Žiadna výhoda
    • Žiadne zľavove kody
    • Žiadne vzorky k objednávke
    • Radšej bodyworld
    • Keď im napíšem o zľavu lebo som tam stále nakupoval tak ani len neodpisu

Tento obchod je jedna veľká katastrofa…Vysoké ceny,žiadne váženie si zákazníka.Žiadne vernostné programy oproti konkurencii.
    Stránku majú mizernú.Faktúru ani v maili ani pri objednávke som nedostal.
    Bol som ich verný zákazník no radšej bodyworld

Oznacil som Deodporucam len z dovodu ze tovar este stale nedosiel. Po kontaktovani predajcu mi vsak obratom zaslal odpoved ze zatial nemaju objednany produk a cakaju na naskladnenie. Ak dostanem zasielku mozete mi zaslat formular znova ak to bude to co som objednal opravim ze odporucam.

• Okrem potvrdzujuceho emailu neprišlo nič. Na emaily neodpovedaju.

Som velmi spokojny