- Tovar som zaplatil, ale nedostal
Objednaný tovar zatiaľ nedorazil. Mám pripravených 12 eur na jeho zaplatenie ako dobierku. Kde sa stala chyba? Bol tovar odovzdaný kurierovi na zaslanie, alebo zlyhala zasielková služba GLS ? Z mojej strany veľká nespokojnosť, čakám na Vašu odpoveď. Ďakujem
Bola som prekvapená rýchlosťou prijatia nielen objednávky, ale aj dodávky tovaru, ktorý som si objednala. S objednaným výrobkom sme spokojní na 100 %. Čo ešte k tomu dodať - nič. Jedine popriať nech sa obchodu darí a ľuďom, ktorí tam pracujú veľa zdravia.
- Rýchlosť dodania
- Môj prvý nákup, s ktorým som spokojná.
- Žiadna
Som spokojná s tovarom, aj s rýchlym dodaním a samozrejme aj s cenou.
- Rýchlosť, sortiment
- Rýchle jednanie
- Bleskové dodanie
- kvalitne veci
- prijateľné ceny
- Ziadna
Perfektny obchod
Svietnik je krásny,ako na obrázku.
- Rýchlo, spoľahlivo
- super
- Rýchle dorucenie
- Velmi pekny sortiment, krasne veci
- Siroky sortiment
- Rychle dodanie
- V poriadku komunikacia
- Dobre zabalene
- Velmi zaujimave produkty, ktore riesia problemy, ktore ste si mysleli, ze nemaju riesenie
- Kurierska sluzba GLS, ktori sa tvaria ako velki pani
- Niektore veci mi pridu trochu drahe na to, co su, ale dufam, ze su kvalitne. V kazdom pripade nizke hodnotenie davam cisto kvoli kurierskej sluzbe
Vo vseobecnosti s obchodom som velmi spokojna, znizujem hodnotenie o 2 cisto kvoli kurierskej sluzbe. Ak ma Mundio nejake paky, malo by ich vyuzit, ako sa sprava GLS (ale aj mnohi ini kurieri) v 21. storoci s moznostami automatizacie uz nie je mozne, mali by vsetky taketo spolocnosti vymriet, lebo je strasne frustrujuce s nimi jednat
- Rýchlosť doručenia do 3 dní
Tovar zodpovedá obrázku, presne sedí na dvere. Maximálna spokojnosť.
S obchodom som spokojná
- Takto by mali všetky internetové obchody realizovať objednávky ktoré uvádzajú na svojich strankach
Nasla som krásne obliečky pre deti.
Rýchle dodanie.
Rychle dodanie