• Výborný prístup
    • Rýchle jednanie a doručenie

V obchode vždy nájdem to čo potrebujem za skvelú cenu, zásielka príde vždy v poriadku a kvalita tovaru je taktiež na vysokej úrovni.
    Určite odporúčam nakupovať práve tu :)

s pozdravom MULTI-SHOP.

super ze som sa vedela dohodnúť na dodaní aj večer, ale asi preto že som neďaleko od ich sídla

ďakujeme za Váš nákup,

snažíme sa so zákazníkom nájsť vždy najlepšie riešenie pre doručenie hlavne ťažkého tovaru kde je manipulácia s tovarom obtiažnejšia,

rýchle dodanie tovaru, ochota

s pozdravom MULTI-SHOP.

Rýchle dodanie, kvalitný tovar, nie je čo dodať.

ďakujeme za Váš nákup.

Tovar nakupujeme výhradne priamo od výrobcov a nie z čierneho trhu, čo zákazníkom zaručuje kvalitu a bezproblémové riešenie prípadných reklamácií u samotného výrobcu,

s pozdravom MULTI-SHOP.

• Široký sortiment a výhodné ceny tovaru.

Komunikácia zo strany obchodu bola na dobrej úrovni. Obchod poskytuje zaujímavé AKCIE v podobe rôznych bonusov resp. darčekov k zakúpeným produktom. Pri našej objednávke elektrickej rúry bol ako darček priložený ELECTROLUX DELUXE STEAMING SET dvoch plechov avšak po doručení sa v krabici nachádzal iba jeden z dvoch plechov a teda darček je v podstate nepoužiteľný čo nás veľmi mrzí. Nemusí to byť však chyba na strane obchodu, problém mohol nastať už pri dodávateľovi tovaru nakoľko uvedené balenie nie je žiadnym spôsobom zapečatené alebo inak uzatvorené pred neoprávneným otvorením a teda chýbajúci plech sa mohol "stratiť" kdekoľvek po ceste tovaru až ku konečnému spotrebiteľovi.

Reakcia obchodu MULTI-SHOP

ďakujeme za Váš nákup a Vašu plne konštruktívnu recenziu. Vzniknuté komplikácie nás samozrejme mrzia a ako ste sám spomenul nie je to naša chyba. Keďže sme autorizovaný predajca ELECTROLUX a máme maximálne korektné obchodné vzťahy, vybavili sme kladne reklamáciu s chýbajúcim plechom ako sme Vás už informovali telefonicky a plech Vám bude dodaný.

Tento prípad môže slúžiť ako memento prečo je dôležité nakupovať od autorizovaných predajcov, ktorí vedia riešiť špeciálne problémy v obchodných prípadoch ako tento,

s pozdravom MULTI-SHOP.

• Cez víkend objednané a v pondelok večer doma

Reakcia obchodu MULTI-SHOP

ďakujeme za Váš nákup, pre vybavovanie objednávok robíme vždy maximum čo je v našich silách,

• Komunikácia s obchodom

Tovar riadne zabalený
    Celkovo spokojnosť
    Odporúčam

• Super jednanie,rýchle doručenie

Široká ponuka tovaru,kvalita super jednanie a rýchle doručenie, určite len odporúčam

• Kurier
    • Doba dodania
    • Cena

s pozdravom MULTI-SHOP.

Nakupujem tu pravidelne a vždy bez problémov

Reakcia obchodu MULTI-SHOP

veľmi nás teší Vaša spokojnosť, sme vďačný za zákazníkov ako Vy.

S pozdravom MULTI-SHOP.

Ako super rýchle no išlo má šibnut o dva dni neskôr išla v ok elektro o 50 eur lacnejšie ako som ja tu kúpil

Reakcia obchodu MULTI-SHOP

ďakujeme za Váš nákup, akcie a ceny v iných obchodoch nevieme nijako ovplyvniť ;)

zrozumiteľný

Ďakujeme za Váš nákup,

• Veľmi rýchle dodanie
    • Výhoda dohody s kuriérom aj vo večerných hodinách
    • Konečne eshop s poriadnym rozdelením tovaru (ak hľadáte danú značku daného tovaru nieje problém nájsť ihneď)

Reakcia obchodu MULTI-SHOP

ďakujeme za Váš nákup a teší nás Vaša spokojnosť.

Doručovanie našim rozvozom je presne k tomu určené, aby zväčša prebehlo v pokoji vo večerných hodinách kedy sú naši zákazníci doma z práce a eliminuje poškodenie tovaru pri preprave na minimum :)

• Rýchle vybavenie
    • Komunikácia bez problémov
    • Produkt dorazil v poriadku

Nemám veľmi čo vytknúť. Možno, by som drahšiu a krehkú zásielku na mieste obchodu poslal ako poistenú.

Dobrý deň.

Ďakujeme za Váš nákup a zároveň ďakujeme za konštruktívnu radu, avšak o samotnom riešení, dokazovaní a dovolaní sa nejakej spravodlivej satisfakcie zo strany Slovenskej pošty pri strate alebo poškodení (aj keď poistenej) zásielky je na veľmi dlhú debatu :)

S pozdravom MULTI-SHOP

• Rýchlosť dodania vo večerných hodinách
    • príjemná komunikácia

Dobrý deň.

Spokojnost našich zákazníkov nás vždy teší a vždy sa o ňu snažíme na maximum. Ďakujeme za Váš nákup.

S pozdravom MULTI-SHOP

Veľmi ústretový prístup k zákazníkom. Ochota poradiť, informovať o každej zmene v riešení objednávky. Nie vždy som sa stretla s takým prístupom k zákazníkovi. Nemám absolútne žiadne výhrady. Super obchod, ktorý rada ešte využijem.

Dobrý deň.

Ďakujeme za Vašu objednávku a tešíme sa na ďalšiu :)

S pozdravom MULTI-SHOP

S dorucenim a komunikaciou som bol spokojny. Telefonicky dohodnuty termin dorucenia a nasledne volanie pred dorucenim v predstihu nie ako vacsia kurierov ked uz zabacaju na vasu ulicu. S tovarom som spokojny, funguje ako ma.

Dobrý deň.

Ďakujeme za Vašu objednávku. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.

S pozdravom MULTI-SHOP

Nakupujem tu pravidelne a vždy som sa dohodla s časom dodania, preto odporúčam .

Dobrý deň.

Ďakujeme za Vašu objednávku a tešíme sa na ďalšiu.

S pozdravom MULTI-SHOP

Solídny a priateľský prístup eshopu. Kedže som robil veľkú objednávku, vedeli mi ponúknuť takú cenu aby som kúpil všetko na jednom mieste a nemusel hľadať po viacerých obchodoch. :)

Ďakujeme za Váš nákup.

Vždy sa snažíme urobiť všetko čo je v našich silách, čo pri veľkosti Vašej objednávky nebol pre nás problém.

S pozdravom MULTI-SHOP

Celková spokojnosť, vynaška až do domu

Dobrý deň.

Ďakujeme za Váš nákup. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť.