Rýchlosť odoslania. kvalita
Spokojnosť
- všetko skladom
- Ceny oproti konkurencii
- Prehľadný e-shop
Skvelá komunikácia, rýchle dodanie.
- Expresne rychle vybavenie objednavky a dodanie (v utorok vecer objednane, v stredu rano odoslane, vo stvrtok na obed dorucene...)
- Prijemne ceny
- Extra lahke,dieta s nim vie krasne manilovat,super
- Komunikácia
Vyborna komunikacia, od telefonatu po prevzatie od kuriera to trvalo necelych 24 hodin. ✅✅
Ok.
Krasne lahke odrazadlo- velka spokojnost
Výborná komunikácia, ochota
- individualny pristup
- ustretove jednanie
den po vytvoreni objednavky ma obchod kontaktoval ohladom podrobnosti vyuzitia insertu (sposob jazdy, aky mam rafik + plast) - nasledne mi bolo doporucene ktory insert je pre mna vhodny
za mna velka spokojnost -
- Rychle dodanie tovaru
- Poradenstvo pred odoslanim objednavky
Nez mi bola objednavka odoslana, tak mi pan z MTB Rival zavolal a pytal sa ma aky mam styl jazfy na bicykli, aky teren budem jazdit a pod. a spolu sme este upresnili vyber tovaru. Maximalna spokojnost - pre mna to ma velku pridanu hodnotu, ked sa iniciativne predajca takto ozve. Takisto dodanie bolo velmi rychle packetou, rychlejsie ako v inych eshopoch cez tohto prepravcu.
Skusenost s nakupom na MTB Rival nemozem pomenovat inak, ako absolutna spokojnost! Od velmi ochotnej a ustretovej komunikacie, ochote poradit, az po expresne dorucenie. Dakujem este raz.
- Veľmi milý pán majiteľ, úžasná komunikácia a rýchle dodanie
Veľmi si vážim ľudí ako je pán majiteľ z tohoto eshopu. Milý, ústretový, komunikácia výborná. Aj napriek tomu že sa práve vracal z dovolenky volal a riešil moju objednávku hneď. Viac takých e-shopov Ďakujem
- Výborná komunikácia obchodu
- Super poradenstvo
Komunikácia bola skvelá, potrebovala som sa poradiť ohľadne doručenia a výberu tovaru, doručenie bolo rovnako rýchle a všetko šlo ako po masle. 10/10
- Rychle dorucenie
- Najnižšia cena produktu na SK e-shopoch
- Doprava zdarma
- Darček
- Komunikácia
Produkt bol lacnejší ako u konkurencie. Dostal som aj darček, ktorý sa dá aj reálne vzužiť - bezdušový ventil. Oceňujem, že ma telefonicky upozornili, že balík bude meškať . Balík bol aj s "omeškaním" doručený rýchlo - objednané v pondelok poobede, doručené vo štvrtok. Doprava zdarma. Rozhodne odporúčam a nakúpim znova.