• lebo sú lacné a kvalitné

Ďakujeme.

tím MRdoor.sk

zálohu som zaplatil a obchod nekomunikuje, kvoli tomu že nemaju trasu smer Senec mi nevedia dodat tovar.

Reakcia obchodu MRdoor

ďakujeme za spätnú väzbu, mrzí nás, že vám nevyhovoval prvý navrhovaný termín dovozu. Dodanie sme teda posunuli a po spoločnej dohode naplánovali tak, aby Vám vyhovoval.

tím MRdoor.sk

Tovar z Poľska na objednávku. Výroba trvá dlhšie akokeby ste si dali tovar urobiť u slovenského výrobcu. Treba s tým bohužiaľ vopred rátať.

Reakcia obchodu MRdoor

ďakujeme za spätnú väzbu. Áno - všetky dvere dávame vyrábať na objednávku, o dodacích dobách informujeme na webe ku každým dverám zvlášť. Vaša dodávka bola v rámci dodacej doby, ktorú sme deklarovali už pri objednávke.

tím MRdoor.sk

• Tovar skladom ,prontne vybavenie mojej poziadavky,velmi ochotny personal na telefone perfektny servis ako sa patry mozem len odporucat
    • Ziadna

Reakcia obchodu MRdoor

Dobrý deň Viliam, ďakujeme za spätnú väzbu.

Pekný deň,
    tím MRdoor.sk

S nákupom som spokojná, objednala som si dvoje interiérových dverí, na vyžiadanie mi poslali aj vzorkovík :) takže dvere sú super, hodia sa mi aj farebne do bytu :) no dosť dlhá doba dodania, ale zase je to tovar na objednávku podľa vlastných parametrov, tak sa to dá pochopiť.

• Ceny su konkurencie schopne

Ked som bol osobne v obchode, tak mi zauctovali dopravu. Vyhodnejsie to bolo objednat cez web, kde bola doprava zadarmo.

• dobrý výber, prijateľné ceny

Dobrý deň vivi,

ďakujeme za spätnú väzbu a prajeme pekný deň!

• cena

Celkova spokojnost

• DOSTUPNOST

DOBRE CENY

• serioznosť
    • platba by mala byť pri preberaní tovaru, dlho trvá dodanie tovaru s predfaktúrou

Reakcia obchodu MRdoor

ďakujeme za spätnú väzbu, vážime si ju, onedlho budeme pridávať nové možnosti platby na náš eshop, aby sme ešte skrátili dodacie doby.

tím MRdoor.sk

• Komunikácia a ostatné veci v poriadku
    • Zavádzanie predajcu v popise tovaru

Predajca MRdoor sa pri mnou kupovanom produkte vinilová podlaha click hrúbky 5 mm tvári, že dáva podložkou pod podlahu zdarma a tým zavádza kupujúceho. Podložka je súčasťou podlahy je totiž nalepená na každej lamele zvlášť, čo sa v popise neuvádza.

Reakcia obchodu MRdoor

ďakujeme za podnet, určite sme sa nesnažili zavádzať našich zákazníkov, no uznávame, že popis mohol byť nejednoznačný. Na webe sme ho už upravili, aby nedochádzalo k nedorozumeniam.

tím MRdoor.sk

Príjemný prístup obchodníka, nebol problém s dodatočnou úpravou objednávky. Tovar došiel v poriadku a v časovom rozpätí udávanom na stránke.
    Všetko bolo dodané ústretovým šoférom. Samé plus. Odporúčam.

• Prehľadná stránka
    • Široká ponuka kľučiek
    • rýchle dodanie
    • nič

odporúčam, veľká spokojnosť

• neochotný pracovník obchodu

• rychle dorucenie

• Cena a ustretovost
    • So slabinami som sa nestretol

Odporucam

• sortimen
    • dlhá doba dodania tovaru

skúste

Reakcia obchodu MRdoor

ďakujeme za spätnú väzbu. Dvere v ponuke vyrábame na zákazku, aby sme presne splnili potreby Vašej objednávky, preto trvá dodanie trochu dlhšie. Ďakujeme za prejavenú dôveru.

tím MRdoor.sk

• - popis tovaru v detaile a fotografie nezodpoveda skutocnosti, tovar je uplne iny
    • - obchod neodporucam prave kvoli nezodpovednemu popisu tovaru a tym padom uvadzaniu zakaznika do omylu

- dovod, preco som si vybral tento obchod bol ten, ze iba tento obchod podla popisu tovaru mal tovar, ktory som potreboval, no nakoniec mi bol poslany uplne iny tovar.
    - ked som reklamoval tento stav, komunikacia s pracovnikom bola velmi stroha resp. v zmysle "nic ine nemame, ak chcete mozete tovar vratit..." Ocakaval som aspon naznak pokusu prezistit situaciu u dodavatelov s moznostou vymeny tovaru za mnou pozadovany

Dobrý deň Michal,

mrzí nás Vaša skúsenosť, k pochybeniu došlo na našej strane pri nahrávaní tovaru na web, jeden rozmer bol skopírovaný chybne, za čo sme sa Vám ospravedlnili. Bohužiaľ nemáme u nás ani u dodávateľov v ponuke Vami požadovaný rozmer. Ponúkli sme Vám 100% vrátenie peňazí, no je nutné madlo vrátiť aj s príslušenstvom (šróbami), tak ako Vám bolo dodané, s čím ste súhlasili. Ešte raz sa ospravedlňujeme.

tím MRdoor.sk

• Prijateľné ceny tovaru, konkrétne pri dverách dobrý výber, super spracovaná stránka pre objednanie
    • nezistila som

Dobrá komunikácia, ceny prijateľné, ochotní a milí zamestnanci