• Osobné vyzdvihnutie, možnosť relatívne okamžitého prežitia ( nebola ale sezóna)

Chlapci sa ma akosi zabudli opýtať či zimné gumy chcem naspäť, ale hneď som nato prišiel a naložil si ich

Reakcia obchodu morepneu

Ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho obchodu a za spätnú väzbu. Pracovníkov pneuservisu sme na chybu upozornili a veríme, že už sa to nebude opakovať.

MorePneu

Odporúčam s obchodom som spokojný po všetkých stránkach.

MorePneu

Obchod nemal záujem mi zmeniť faktúru na firmu aj keď to zákon umožňuje a vyhováral sa že sa to už nedá keď už bola vystavená.
    NEOCHOTA !!!

Dobrý deň p. Bordáš,

dňa 9.5.2025 ste si objednali 4 ks Continental EcoContact 6 215/65 R17 99 H. Skladom sme mali len 2ks a obratom sme Vás informovali, že ďalšie 2ks sú dostupné až na 1.6.2025. Následne bola objednávka stornovaná z Vašej strany. Nakoľko bola objednávka zrušená, nedošlo k žiadnemu VYSTAVENIU FAKTÚRY, a určite ani k ŽIADNEJ ŽIADOSTI O JEJ ÚPRAVU. Odporúčam si pred písaním zavádzajúcej recenzie overiť aký eshop recenzujete...

MorePneu

som veľmi spokojná, komunikácia je super, všetko je super

• Promptnosť, cena

Spolupracujete s takou špedič. firmou, ktorá nemá výdajné miesta.
    Cez deň(cez pracovnú dobu) robia rozvoz, kedy (normálny prac. ľudia sú v práci a) doma nikto.
    Napríklad : V súčasnosti Packeta zastrešuje približne 1 100 výdajných miest a 1 600 Z-BOXov, ktoré sú zákazníkom k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Prostredníctvom novo oznámenej expanzie chce posilniť svoju pozíciu lídra s najväčšou kapacitou pre doručovanie zásielok mimo domu.

Dobrý deň p. Štefan,

Ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho obchodu :). S prepravnou spoločnosťou DPD spolupracujeme hlavne z dôvodu rýchlosti doručenia (na druhý deň u zákazníka) a zásielku je možné vyzdvihnúť aj na DEPE. Po tom, čo ste mi pred zadaním objednávky telefonicky opísali Vašu predošlú negatívnu skúsenosť s prepravcom DPD, sme Vám balík poslali spoločnosťou GLS (ktorá ma vo Vašom meste aj DEPO). Posielať pneumatiky Packetou na výdajne miesta alebo do Z-BOXov z dôvodu ich rozmerov žiaľ nie je možné.

MorePneu

Som spokojny, poradili, rychlo vybavili.

MorePneu

Dobré ceny, ústretovosť a priateľský prístup.
    Pozitívna skúsenosť, rorhodne odporúčam.

MorePneu

Dodanie podľa potvrdenia z objednávky aj za výhodnú cenu.

MorePneu

• Rýchle dodanie a veľmi ochotný kuriér

Reakcia obchodu morepneu

Ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho obchodu a našej kuriérskej spoločnosti :)

OK.

V poriadku

• Všetko bolo OK

MorePneu

• Pokus o doručenie starých pneumatík, napriek jasnej požiadavke v poznámke objednávky

Dobrý deň p. Kubík,

mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s našou službou. Počas sezóny vybavujeme desiatky až stovky objednávok denne automatizovaným procesom a môže sa stať, že poznámka v objednávke ostane nepovšimnutá. Čo sa týka Vami objednaných pneumatík Hankook K135 Ventus Prime4 225/45 R17 94 W, tak tieto pneumatiky sa vyrábali v Hankooku počas zimy 2024 a následne distribuovali na predajcov na prelome februára/marca. To znamená, že Vami požadované DOTky 2025 budú dostupne na trhu najskôr, až keď sa vypredá u predajcov letná predzásoba a Hankook zaradí do výroby novú sériu. Škoda že ste nás pred objednávkou nekontaktovali telefonicky alebo emailom. Túto informáciu by sme Vám zdelili a predišlo by sa Vašej nespokojnosti a naším vzniknutým nákladom na prepravu tovaru neprevzatej zásielky.

V prípade, ak by ste mali záujem o DOTky z roku 2025, kontaktujte ma emailom, aby som Vás nasmeroval na alternatívne modely, ktoré už DOTky 2025 majú.

Ďakujeme, že ste nás na túto situáciu upozornili. Aj vďaka takýmto podnetom môžeme zlepšovať naše služby.

MorePneu

• vedia pneumatiky aj prezuť
    • milí, zodpovední, ústretoví pracovníci

ok

MorePneu

• Regionálny predajca z nášho mesta

Veľmi jednoduchá a pozitivna komunikácia. Zabezpečili nám expresne doplnenie nášho rozmeru, ktorý pri objednaní vypadol ,ale ochotne ho doplnili.

• Cena
    • Rychlost dodania
    • Proklientsky pristup

Poradia, pomozu, vypocuju... konecne obchod, kde mate pocit ze im ide aj o to, co potrebujete nie len o to, aby Vam nieco predali....

• Jednanie
    • Dodanie
    • Ochota

Z mojej strany môžem len odporucit

MorePneu

Maximálna spokojnosť s objednaním pneumatík a aj s prezutim.

výborná komunikácia, rýchle dodanie