- - potreboval som poradiť s výpočtami velkosti a dĺžky valivej plochy pneumatík na poľnohospodársky traktor a vsetko prebehlo nad očakávanie , zamestnanec firmi ma asi tri krát kontaktoval telefonicky kôli celkovému výpočtu . Bol som veľmi prekvapený ze ako im zalezi na správnom výpočte a aký boli ochotný. Myslel som ze internetový predaj je neosobný a ide iba o predaje ale pri tejto firme som sa presvedčil otom ze tyto ludia to myslia vážne.
vsetko super
- skoré dodanie a dobrá komunikácia
- nerovnaké číslo DOT-rôzna doba výroby pneu
- Komunikácia nulová.
Objednávka prišla dobre ale gumi boli staré jedna bola trojročna a druhá ani neviem lebo číslo bolo zbrusene neodporúčam moja najhoršia objednávka.
- rychle dorucenie
- napomocni pri vybere pneu
velmi rychle vybavenie a dorucenie tovaru, pomoc pri vybere pneu
- zatial mi nebol doručený doklad o zaplatení dobierky
Spoľahlivo, rýchlo
- Rýchlosť dopravy, dostupnosť tovaru
- Rychle vybavenie a super komunikacia
Vsetko ok
max spokojnosť
- Rýchle dodanie.
- Spokojnost
Ochota a rýchle vybavenie.
- Veľmi rýchle doručenie
- Komunikácia s obchodom
Dobrá komunikácia, tovar prišiel, len keď som volal operátorovi overiť nejaké údaje, vzadu som počul poznámku " bože už dvadsiaty krát " nebolo to vhodné, len som overoval, či sme si s objednávkou rozumeli. Aj napriek tomu by som si tovar opäť objednal Peter Mongel
- Super ceny
- Komunikácia s predajcom
- Nič
- Rýchlosť, dobrá kuriarska služba
Ústretovosť , slušnosť,ochota a rýchlosť vybavenia mojej objednávky, toto je môj celkový dojem. Som nadmieru spokojný. Pánovi, ktorý riešil moju objednávku dávam veľkú pochvalu.Bodaj by sa každý človek tak správal,ako on a hneď by bol život omnoho krajší. Taktiež pochvala pre celý tím, nakoľko moja objednávka bola expresne promtná a ja si môžem užívať jazdu na kvalitnom produkte ktorý som od vás kúpil. Za mňa 100 percentná spokojnosť a budem vás odporúčať. S pozdravom Róbert Garady, Bratislava.
Reakcia obchodu MOJEPNEU.EU
Ďakujeme za Váš nákup aj Vaše hodnotenie a budeme veľmi radi, pokiaľ nám zachováte priazeň aj naďalej.
Petr, MOJEPNEU -
- Rýchle doručenie.