• - potreboval som poradiť s výpočtami velkosti a dĺžky valivej plochy pneumatík na poľnohospodársky traktor a vsetko prebehlo nad očakávanie , zamestnanec firmi ma asi tri krát kontaktoval telefonicky kôli celkovému výpočtu . Bol som veľmi prekvapený ze ako im zalezi na správnom výpočte a aký boli ochotný. Myslel som ze internetový predaj je neosobný a ide iba o predaje ale pri tejto firme som sa presvedčil otom ze tyto ludia to myslia vážne.

vsetko super

• skoré dodanie a dobrá komunikácia
    • nerovnaké číslo DOT-rôzna doba výroby pneu

• Komunikácia nulová.

Objednávka prišla dobre ale gumi boli staré jedna bola trojročna a druhá ani neviem lebo číslo bolo zbrusene neodporúčam moja najhoršia objednávka.

• rychle dorucenie
    • napomocni pri vybere pneu

velmi rychle vybavenie a dorucenie tovaru, pomoc pri vybere pneu

• zatial mi nebol doručený doklad o zaplatení dobierky

Spoľahlivo, rýchlo

• Rýchlosť dopravy, dostupnosť tovaru

• Rychle vybavenie a super komunikacia

Vsetko ok

max spokojnosť

• Rýchle dodanie.

• Spokojnost

Ochota a rýchle vybavenie.

• Veľmi rýchle doručenie
    • Komunikácia s obchodom

Dobrá komunikácia, tovar prišiel, len keď som volal operátorovi overiť nejaké údaje, vzadu som počul poznámku " bože už dvadsiaty krát " nebolo to vhodné, len som overoval, či sme si s objednávkou rozumeli. Aj napriek tomu by som si tovar opäť objednal Peter Mongel

• Super ceny
    • Rýchle dodanie
    • Komunikácia s predajcom
    • Nič

• Rýchlosť, dobrá kuriarska služba

Ústretovosť , slušnosť,ochota a rýchlosť vybavenia mojej objednávky, toto je môj celkový dojem. Som nadmieru spokojný. Pánovi, ktorý riešil moju objednávku dávam veľkú pochvalu.Bodaj by sa každý človek tak správal,ako on a hneď by bol život omnoho krajší. Taktiež pochvala pre celý tím, nakoľko moja objednávka bola expresne promtná a ja si môžem užívať jazdu na kvalitnom produkte ktorý som od vás kúpil. Za mňa 100 percentná spokojnosť a budem vás odporúčať. S pozdravom Róbert Garady, Bratislava.

Reakcia obchodu MOJEPNEU.EU

Ďakujeme za Váš nákup aj Vaše hodnotenie a budeme veľmi radi, pokiaľ nám zachováte priazeň aj naďalej.

• Rýchle doručenie.