- Ekologické balenie
- Rýchle dorucenie
- Pristup
- Spokojnosť najvacsia
- Pan na infolinke ma skvelý prehlad
- Parádne ceny
- Kurier až domov
- Pomoc pri vybere správneho produktu
- Ďakujem za rýchle vybavenie
- Možnosť vyzdvihnutia
- Good deal
- Fast
- Ok
- Rýchla praca
- Vždy veľká spokojnosť objednávam pravidelne
- Odporucam
- Malý darček k objednavke
- Original tovar
- Objednala som si pred 6 dnami zaplatila som a nic mi neprislo
Reakcia obchodu MojeAloe.sk
Pani Nikola, dnes je piaty pracovný deň od zaplatenia a pripísania úhrady Vašej objednávky a Vaša objednávka bola včera čo bol štvrtý pracovný deň od zaplatenia a pripísania úhrady Vašej objednávky odovzdaná kuriérskej službe. Dnes teda piaty pracovný deň od zaplatenia a pripísania úhrady Vašej objednávky vidím, že Vaša objednávka je na ceste ku vám a dá sa predpokladať, že zajtra čo bude šiesty pracovný deň od zaplatenia a pripísania úhrady Vašej objednávky Vám bude aj doručená.
Naozaj nedokážeme zrýchliť prepravu tovaru keďže toto robí kuriér na to dosah nemáme....
Za nás sme tovar vyexpedovali už v tomto predsviatkovom období kedy je zvýšený záujem o tovar a tým pádom je aj viac objednávok na štvrtý pracovný deň od zaplatenia a pripísania úhrady Vašej objednávky. Takže za nás je to stále super a áno keď do toho prejde víkend tak sa to zdá dlhšie, ale tak cez víkend sa ani u nás nepracuje to nám dúfam odpustíte a preto to počítame a všade uvádzame len pracovné dni.
Takže sa teším, že plníme a stíhame všetko čo sľubujeme naším klientom na našich stránkach :-)
Kerol
MojeAloe.sk -