• Stalo sa mi, ze objednany tovar neprisiel aj ked chapem ,ze mohol byt uz predany,ale mohli ma o tom informovat.jednalo sa o modelarsku zehlicku ktoru som si mihol vyhodne inde kupit ,ale cakal som na svoju objednavku v ktorej mala byt ale nebola .dalej som dostal tovar neuplny jedna sa o rc lietadlo beaver v ktorom chyba podvozok .tiez nikde o tom nebola informacia aj napriek tomu,ze bol v zlave ta informacia o chybajucom podvozku k nemu mala byt.

snazia sa tovar poslat v poriadku,ale niekedy pri objednavke bud nieco chyba,alebo je nieco nie v poriadku napriklad popis bud nesedi,alebo pri nahradnych dieloch je k uplne inemu dielu. aj ked sa jedna o tovar v zlave mal by kupujuci vediet o co ide co moze ocakavat.

• obchod je v likvidacii, súdim podla toho že je len vypredaj,vponuke nie je nič nové

• blízko Topoľčian
    • komunikácia

tovar som objednal 10 dní dozadu a zatial som dostal len správu že objednavka je prijatá a bude spracovaná. Správu o odoslaní tovaru som nedostal a tovar mi ani neprišiel, tovar majú na sklade.

Potreboval som pomoc s n8hradn7mi dielmi a na moju otázku už dva vôbec nereagujú.

• neserioznost

Objednaval som 2x po sebe,
    1x mi zrusili objednavku, ze vraj tovar uz nemaju aj ked pri mojom objednavani bol tovar k podla webu na sklade a k dispozicii.

O par dni som objednal iny vyrobok a stalo sa mi uplne to iste.
    Tu sa ni ani neunuvali zrusit objednavku, len pre istotu som tam zavolal, aby som predbezne zistil kedy mi kurier doruci objednany tovar, ale neprijemny pan na druhej strane mi oznamil, ze tovar nemaju.
    Som znechuteny, nikomu neodporucam nakup v takomto NESERIOZNOM obchode.

• Nikdy viac. Ziadna komunikacia tovat nedosiel ani po 10 dnocj

Hnus

Reakcia obchodu Modelhobby

Žiaľ objednali ste si tovar jasne označený "nieje skladom".
    Dňa 16.1.2015 sme Vám zaslali e-mail, kde sme Vám ponúkali iný, podobný tovar. Žiaľ bez odozvy z Vašej strany. Stále čakáme na potvrdenie tohoto e-mailu.

Veľmi rozpačité. Objednal som tovar na sklade pred vianocami 18.12.2014. Aby som mal istotu, či tavar dorazí včas, telefonoval som 22.12.2014 do obchodu. Dopytovaný pracovník ma uistil , že tovar dorazí včas. Dnes je 29.12.2014 a tovar ešte stále nedorazil. Hm bol to vianočný darček pre môjho syna. Musel som sa zariadiť inak.

• Neseriozne jednanie

Objednaval som 2 x v priebehu troch rokov. V obidvoch pripadoch som dostal poskodeny tovar. Pravdepodobne predvadzacie kusy.

Reakcia obchodu Modelhobby

Evidujeme žiaľ len jednu Vašu objednávku a žiadnu reklamáciu tovaru. Nevieme o tomto probléme.

• Vypredaj na konci sezony. Rychle nachystanie tovaru.
    • komunikacia

Kupoval som motor. Chybal ale jeden srob unasaca. Dalej som spozoroval rihy z minuleho osadenia. Mal som cca 15 motorov(cina, scorpion, hyperion) ale ziadny neprisiel s nejakym nedostatkom. Motor nebol nejaky zniceny ale urcite by som ho nespecifikoval ako novy.
    Po vyjadreni nespokojnosti mi navrhli produkt vratit. Spytal som sa ci maju skladom dalsi kus, odpoved bola "Nie".
    Bohuzial podobne skusenosti maju viaceri modelari.

Do poznamky pri objednávke som uviedol ferebne prevedenie tovaru, aj napriek tomu tovar nebol zaslany v pozadovanej farbe a aj stým aby ma niekto kontaktoval o tom, že uvedený tovar nieje dostupný v požadovanom prevedený. Len tolko.

• Už asi žiadne. Je nepoužitelný ani nedodávaju ani nič
    • Personal, ktorý by mal zabezpečovať hladký ako aj internetový tak aj lokálny nakup asi ani neexistuje. Jednoducho Otras ak mám všetko skladom to čo som objednával chytím a pošlem. Ak prezentuju na webe že maju a realita je iná tak na nich obchodnu inšpekciu, proste otras.

Otrasné bez odozvy a bez objednaného tovaru.

Reakcia obchodu Modelhobby

Jozef si objednal tovar 3 dni pred svojou dvojtýždňovou dovolenkou. Pretože sme tovar nestihli odoslať hneď (i my máme občas dovolenku), odložili sme ho s tým, že ho zašleme po plánovanom konci Jozefovej dovolenky. Zrejme sa vrátil skôr, pretože túto recenziu napísal v dobe, keď mal ešte dovolenkovať.

• komunikacia so zakaznikom,
    • tazko verit, ze napr. reklamacia by prebiehala dobre

???
    Objednali ste si 3 položky, všetky zreteľne označené "nieje skladom". Žiaľ ani jedna nieje momentálne ani skladom u dovozcu, takže ju nevieme ani objednať, o čom sme Vás informovali.
    Pri objednávaní odporúčame jednoducho sledovať skladovú dostupnosť.
    Reklamácie vybavujeme bežným spôsobom, ťažko veriť že s tým máte u nás skúsenosti.

• Predávete veci ktoré niesu,alebo ani nebudú skladom

Zisti či tovar maju,ked nie nerieš náhradu,tá asi tiež nebude.

Reakcia obchodu Modelhobby

Skladová dostupnosť je uvedená v našom e-shope pre každý tovar.
    Pri objednávaní odporúčame sledovať skladovú dostupnosť. Táto je aktualizovaná denne.
    Objednali ste si tovar, ktorý nebol skladom, ponúkli sme Vám náhradu.

• niesu
    • nulova komunikacia

nemam nato nervi aby som tu kupoval

• Neochotných predajcov. Neochotní poradiť pri výbere. Stále niekam odbiehali.
    • Tiež nedvíhali telefón dokonca celý deň! (volané bolo v 20 minútových intervaloch)

Každý modelár si rád pozrie tovar pred tým, než ho kúpi. Potom by si ho mohol naklikať cez internet.
    E-shop neinformuje o stave objednávky priebežne.

Reakcia obchodu Modelhobby

Tovar ste si objednali (osobný odber) a vyzdvihli. Nerozumieme Vašej kritike.
    Volali ste žiaľ v čase výpadku pevnej linky, ktoré nebolo našou vinou. stačilo však zavolať na mobilné číslo alebo do druhej našej predajne.
    Kamenná predajňa má slúžiť ako vzorkovňa pre objednanie cez internet? To snáď nie.
    O objednávke informujeme pri jej prijatí a pri odoslaní.

Tovar bol nekvalitny a nefungoval ako mal

???

• Tovar bol zlacnený, ale predajca by mal upozorniť na chyby - v tomto prípade bolo nalomené krídlo, našťastie sa to dalo opraviť.

Reakcia obchodu Modelhobby

Žiaľ netušíme o aké nalomenie ide...
    Nikto nás nekontaktoval s reklamáciou ohľadne tohoto problému.

• Neviem.
    • Neaktuálna ponuka a predovšetkým komunikácia. Po tom, ako mi oznámili, že tovar nemajú a že si môžem vybrať iný model, som im oznámil, že iný model nechcem a preto objenávku ruším. Od tej doby ma už nikto nekontaktoval, patrilo by sa aspoň oznámiť, že zrušenie mojej objednávky berú na vedomie alebo niečo podobné.

Popísal som čo sa stalo, názor nech si urobí každý sám. Možné to bola v mojom prípade iba zhodá náhod, nechcem im krivdiť.

• dľška dodania tovaru

Reakcia obchodu Modelhobby

Pri objednávaní odporúčame sledovať dostupnosť tovaru. Táto sa aktualizuje každé 2 hodiny. Objednali ste si žiaľ tovar označený ako "Vypredané" o čom sme Vás informovali e-mailom. Následne sme Vašu objednávku na Vašu žiadosť zrušili.

• žiadne
    • Aktualizácia na webe

1. Chcel som tu nakúpiť lebo mali dobrú cenu v akcii
    Keď si na niečo objednáte za cenu ktoré je na webe a píše sa tam, že tovar ja dostupný v kamennom obchode, tak očakávate, že ten tovar aj dostanete.
    2. Moje skúsenosti sú zlé.
    Po dvoch dňoch mi prišiel email, že tovar je v akcii a je to výpredaj zásob. OK, išiel som na ich web a akcia tam ešte stále bola, ale už len na poslanie zo skladu. Tak som znova ten istý tovar objednal, lebo bol dostupný pre poslanie kuriérom. A napísal som im aj o tom email, na ktorý neprišla žiadna odpoveď.
    Tovar som objednal o niečo drahšie u konkurencie piatok 2.5.2014 poobede a prišiel mi v pondelok 5.5.2014 ráno.
    3. Neodporúčal by som ho ako eshop.
    Dnes je 9.9.2014 mi volali s toho obchodu, že moju objednávku nemôžu vybaviť nakoľko už za požadovanú cenu nemajú tovar na sklade.
    4. Dôvody
    Pomalosť, nepresnosť a pomalá komunikácia tento eshop zabijú.

Kamenné obchody neviem posúdiť, nakoľko som ich nikdy nevyužil.