- Expresné doručenie
- Dobrá cena
- Možnosť doručenia do zasielkovne
Obchod fajn, cena prijatelna.
prvý nákup.
- Rýchla dodávka tovaru a dobré ceny
- Dobre ceny
- Rychle dodanie
- tovar
odporucam
Maximálna spokojnosť. Odporúčam.
Rýchle dodanie
- Rýchle dodanie a dobrá cena
- Rýchle odoslanie, dokonca aj cez sviatok (za dlhe dodanie nemoze obchod ale sa nieco pokaslalo v Packete)
- Tovar v 100% stave
- obchod nedodal tovar s odôvodnením, že došlo k chybe u ich dodávateľa
Objednal som si hodinky, ktoré boli dostupné v ponuke eshopu, avšak až po niekoľkých dňoch od zadania objednávky ma informovali, že produkt, ktorý som si objednal, nevedia zabezpečiť.
Chybu vysvetľovali nesprávnym spárovaním produktov od dodávateľa. Ako zákazník som očakával, že obchod v takejto situácii poskytne nejakú kompenzáciu alebo navrhne iné riešenie, ktoré by zmiernilo nepríjemnosti. Bohužiaľ, nič z toho sa nestalo.
Táto skúsenosť bola pre mňa veľmi sklamaním, pretože som kvôli ich chybám prišiel aj o možnosť zakúpiť pôvodne objednaný produkt u konkurencie za výhodných podmienok.
Určite neodporúčam tento obchod, ak očakávate spoľahlivosť, ústretovosť a zodpovednosť voči zákazníkom.Reakcia obchodu www.mobilplus.sk
děkujeme za Vaší reakci. Ano informovali jsem Vás po nějaké době, jelikož až na základě zboží, které nám přišlo z centrálního skladu, jsme zjistili, že se jedná o jiné zboží, bohužel o horší verzi.
Co se týče kompenzace, tu bychom Vám rádi nabídli, nic méně ty hodinky, které jste objednal, jsme bohužel nebyli schopni objednat, tudíž jsme neměli ani možnost Vám nějakou slevu nabídnout. Pokud by taková možnost byla, slevu bychom Vám rádi nabídli.
Váš tím Mobilplus -
- Bez problémov
prvýkrát som tu nakupoval, za dobrú cenu, som veľmi spokojný s nákupom
- Seriózne jednanie a ochota pochopiť zákazníka..
- skore vybavenie objednavky
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
V pondelok objednané a v piatok doma. Super môžem len odporučiť.
- Všetko ok
Spokojnosť. Od komunikácie až po doručenie
- Ceny
- Rýchlosť dodania