- Rýchlosť dodania
Tovar bol doručený do 48 hod bez problémov.
- Rýchlosť dodávky, dobré ceny.
- napriek tomu, ze ide o obchod z CR mi bol tovar doruceny uz na druhy den po objednani.
- + nakupujem tu už roky = osobne teda preverený
- + v prípade ak veľkosť nesedí úplne bezproblémová výmena alebo vrátenie
- + rýchlosť doručenia
- + značkový obchod - nie sú to žiadny šuflikanti čo majú e-shop niekde v garáži a namiesto firmy schránku
- + je tu možnosť vyskúšania si aj v kamennej predajni
Túto recenziu nenapísal robot alebo si ju ako kladnú autorecenziu nenapísal e-shop, odkaz z heuréky mi prišiel na e-mail zadaný pri nákupe
všetko OK
- Rýchle a spolahlivé
Kvalita domov
- Rýchlosť - balík som mal do 24h doma
- skvele
- rýchlosť dodania
rychle jednanie i dorucenie zasielky
- rýchle dodanie
- celková spokojnosť
- Obchod v pohode predava tovar, ktory nemaju skladom, stiahnu si platbu a len potom oznamia, ze cast objednavky nemozu dodat, pretoze nemaju.... Platbu stiahnu okamzite ale ani po 10 dnoch mi stale nevratili peniaze za tovar, ktory mi nedodali. Na emaily neodpovedaju, na telefone su neprijemni az drzi. Na vratenie peniazi vraj maju 14 dni... Celkom zaujimavy sposob vylepsovania cash flow - predat co nemame, vziat si platbu, potom oznamit, ze tovar nebude a peniaze zakaznika v pohode pouzivat dalej.... Takto si teda seriozny obchod nepredstavujem... A ci dostanem za nedodany tovar nazad (asi EUR300..) to stale neviem...
- Rychlo a dobre ceny
- Nema
- rychle vybavenie a okamzite zaslanie tovaru
- Tovar prisiel hned na druhy den
Vynikajuci pristup. Vymena prebehla nad ocakavanie, v piatok som zaslal botasky kvoli zlej velkosti a v utorok som uz mal druhe doma.
Tovar prišiel v poriadku a rýchlo, žiaden problém. Pri dalšej kúpe produktov mizuno, využijem zas tento obchod.
Oceňujem fakt že mi k mojej objednávke tenisiek, bolo ako darček pribalené tričko vo farbe tenisiek :)
- Kompletny sortiment na jednom mieste
Rychlo a bezchybne