Obchod som si vybral, lebo malo byt dodanie hned vedla mojho domu do boxu. Napriek dohode mi bol tovar doruceny inde a navyse do inej dediny. Ja naozaj nemam cas nahanat predom zaplateny balik po bratislavskom kraji....
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu a velice se omlouváme za vzniklé obtíže.
ihned jdeme prověřit přímo na Vámi zvoleném dopravci DPD, kde nastala chyba.
Kolegové z callcentra Vás budou brzo kontaktovat.
Děkujeme, tým Mironet. -
Šesť dní od objednávky, a noc zatiaľ neprišlo .....
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. U Vaší objednávky z 11. 3. 2025, 18:16:02 vidíme expedici 12.03.2025 07:07 a převzato dle logů řidičem 12.03.2025 17:08.
předáváme tudíž ihned na oddělení podpory, aby kontaktovali GLS a pomohli vám zásilku doručit.
Děkujeme moc za Vaší trpělivost, tým Mironet. -
- Ja si myslim, že ak platim v ktoromkoľvek obchode, tak čakam od predavajúceho vystavenie platobného bloku alebo faktúry !!! Ak ste taký skvelý obchod, ako je možné, že ste mi nedodali s tovarom ani blok a ani faktúru ??? Ja som musel urgovať VÁS o zaslanie faktúry ?
Neodporúčam tento obchod !!!
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
velice se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. Na základě Vaší zpětné vazby si dovolujeme informovat, že faktura byla odeslána již při expedici z našeho systému dne 25.02.2025 v 07:13. V případě, že Vám faktura stále nedorazila, rádi Vám ji okamžitě znovu zašleme.
Věříme, že tento problém bude nyní vyřešen k Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na Vaši případnou budoucí návštěvu a nákup.
S pozdravem, tým Mironet -
Mám samé dobré skúsenosti s obchodom.
Až na jednu.
Uplatnenie poistenia.
Poistenie telefónu uznali.
Dali opraviť telefon v neautorizovanom servise.
Výrobca odmietol niesť ďalej záruku.
Servis vyčíslil škodu vykonanú neautorizovanim zásahom.
Obchod mi chcel dať iba zostatková cenu telefónu, podľa poistenia.
Pritom poistenie zaniklo, uplatnením poistky.
Nakoniec súhlasili a vyplatili plnú cenu.
Odmietli preplatiť dopravu.
Napriek tomu, že to majú v zákone EU ktorý CZ na rozdiel od SK ratifikovali.
Nakoniec aj dopravu uhradili.
Inak obchod ODPORÚČAM, len bez poistenia.
PS: nejednalo sa o túto objednávku, ale objednávku z minulostiReakcia obchodu Mironetcz.sk
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a podněty. Velice si vážíme Vašich slov o našich službách a je nám líto, že došlo k nejasnostem ohledně pojištění a následného řešení reklamace. Tento případ, týkající se reklamace z roku 2020, důkladně prověříme a zajistíme, aby byla přijata odpovídající náprava.
Naši kolegové z oddělení RMA Vás budou v nejbližší době kontaktovat pro případné doplnění informací a vyjasnění situace. Jsme odhodláni, abychom vše vyřešili ke Vaší spokojenosti.
Děkujeme za Vaši důvěru a doporučení našich služeb. Věříme, že i nadále budete s našimi produkty a službami spokojeni.
S úctou, tým Mironet -
- Nefunguje .
- Nemeria
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
Ďakujeme za vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy. Ihneď vás presmerujeme na našu technickú podporu, ktorá s vami bude komunikovať a preverí, či náhodou neprišlo k nesprávnemu nastaveniu zariadenia alebo inej technickej chybe. Ak sa problém nevyjasní, určite zariadenie vymeníme za nový kus.
Veríme, že vám týmto pomôžeme a situáciu čo najskôr vyriešime.
S pozdravom, Mironet -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tovar bol doruceny v roztrhanej krabici z ktorej sa sypalo krmivo.
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
ďakujeme, že ste nás upozornili na tento problém. Veľmi nás mrzí, že Vám tovar prišiel v poškodenom obale, a chápeme, že to mohlo spôsobiť nepríjemnosti. Bezpečné a kvalitné doručenie je pre nás prioritou, a preto tento incident okamžite prešetríme s dopravcom.
Naše call centrum Vás bude v krátkom čase kontaktovať, aby sme s Vami mohli situáciu podrobnejšie prebrať a zabezpečiť nápravu. Prosíme Vás, aby ste si zatiaľ pripravili fotografiu poškodeného balenia, ktorá nám pomôže pri riešení problému.
Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Veríme, že nám dáte príležitosť ukázať, že si našich zákazníkov vážime.
Tým Mironet -
Nedostala som svoju objednávku nakoľko odber nebol tam kde som ho zadala. A tam kam poslali zásielku ja som ju nenašla. Peniaze mi poprosim vrátiť v plnej hodnote
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
Dobrý den, děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Vaše objednávka ze dne 05.01.2025 11:01 byla i tentýž den expedována Vámi zvoleným dopravcem DPD (05.01.2025 11:08).
V případě, že se vám nepodařilo produkt převezmout určitě Vám jej vy dobropisujeme ihned jakmile se produkt vrátí zpět z důvodu nepřevzetí.
Věříme, že u následujícího nákupu zvolíte Vám více vyhovující dopravy a budete tudíž již maximálně spokojena,
Budeme se moc těšit, tým Mironet. -
Tovar mal byť doručený 8.01. Ešte neprišiel
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
Dobrý den, děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Vaše zásilka byla skutečně expedována tentýž den objednání. Dle logů přepravy je zde uvedena informace o tom, že jste si nejspíše vyplnila neplatnou dodací adresu.
Předáváme ihned k prověření a kontaktování Vás s možnosti řešení.
Budeme se moc těšit, tým Mironet -
Prisiel mi hovoriaci pes v češtine
Tovar nefunkčný.
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu k nákupu produktu Esperanza EKM007G Muffin ručný mixér zelená / 150 W / 7 rýchlostných stupňov.
V případě, že produkt nefunguje jak má, jistě doporučujeme postupovat v rámci reklamace dle https://www.mironetcz.sk/info/o-nas/kontakty+kc61/
Dovoluji si předat Vaší zpětnou vazbu i přímo kolegům z reklamací ať Vám s případným vyřízením výměny či dokonce vrácení peněz pomohou.
Budeme se moc těšit, tým Mironet. -
- Poslaný iný tovar na Vianoce
Objednala som darček pre priateľa. Zaslali mi podobný, ale iný produkt s tým, že si to hádam nevšimnem. Namiesto toho aby dali zákazníkovi vedieť, že je nejaký problém s tovarom, nech má čas si objednať z inej stránky. Priateľ nemal čo pod stromček. Teraz som zvedavá na reklamáciu.
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Určitě veškeré produkty expedujeme dle PN a EAN kodu produktu. U Vaší objednávky se jednalo o brašnu s EAN 3567041605139 a v případě, že by neseděla určitě doporučujeme se obrátit přímo na naše reklamační oddělení.
Dovoluji si tuto zpětnou vazbu ihned předat, aby Vás kolegové kontaktovali ihned nyní nezávisle a případnou záměnu či nevyhovující model s Vámi vyřešili k Vaší spokojenosti.
Děkujeme moc za Vaší trpělivost a budeme se zajisté těšit, tým Mironet. -
Tovar mi nebol dodaný, objednávku som napokon stornovala. Nedočkala som sa ani ospravedlnenia, však načo... Tovar bol skladom, no v deň doručenia prišiel mail, že bude meškať 1-2 dni. Na tretí deň som písala, v čom je problém, keďže ma nikto nekontaktoval. V podstate som nič nezistila a radšej požiadala následne o storno. Objednala som cez Alzu o 5€ síce drahšie, no na druhý deň ráno som už mala tovar v Akzaboxe....asi toľko.
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, je nám to velmi líto. Omlouváme se za vzniklé potíže a zklamání, které Vám způsobily problémy s dodáním. Skutečně doporučujeme, abyste před Vánočními svátky objednávali z produktů skladem přímo na našem logistickém skladu v Nupakách, kde je zajištěná rychlejší expedice. V případě, že dojde k jakýmkoli zpožděním, se vždy snažíme informovat naše zákazníky, ale v tomto případě to bohužel nebylo dostatečně včas. Vaši zpětnou vazbu bereme velmi vážně a uděláme vše pro to, aby se podobná situace již neopakovala.
Děkujeme za pochopení, tým Mironet -
Po 10 dnoch od objednavky ktora maal byt darcekom na vianoce, mi obchod nebol schopny ani len oznamit ze objednavka meska
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za způsobené komplikace. Po prověření Vaší objednávky můžeme potvrdit, že byla expedována 15.12.2024 a termín doručení byl stanoven na 18.12.2024. Bohužel, vzhledem k tomu, že doručení bylo v rukou přepravce, problém s opožděním vznikl pravděpodobně na jejich straně, na což jsme neměli přímý vliv. Je nám líto, že jsme Vás neinformovali o zpoždění dříve, a tuto situaci budeme řešit, aby k podobným problémům nedocházelo v budoucnu. Vážně bereme vaši zpětnou vazbu a budeme se snažit zlepšit komunikaci a sledování zásilek, abychom našim zákazníkům poskytovali lepší službu.
Děkujeme moc za pochopení, tým Mironet. -
- chcel som tovar doručiť na dobierku, ale tovar mi uložili do Alza Boxu. Ak ste si ho nezobrali naspeť, tak je tam doteraz. Ked na dobierku , tak domov do ruky. Ja to v Boxe neviem zaplatiť a vybrať.
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
velmi nás mrzí, že jste měl/a problémy s doručením a omlouváme se za případné komplikace. Zásilka byla odeslána na dobírku prostřednictvím DPD, a je možné, že vás dopravce nezastihl. Rádi bychom vás ujistili, že platbu můžete dokončit online pomocí odkazu, který vám DPD zašle, a následně si balíček vyzvednout v Alza Boxu. Pokud jste si balíček ještě nevyzvedl/a, měl by být stále k dispozici. Pokud jste preferoval/a doručení domů, rádi se pokusíme najít řešení, aby vám zásilka byla doručena správně. Omlouváme se také za případné přetížení dopravců, které mohlo způsobit zpoždění.
Děkujeme za pochopení a trpělivost, tým Mironet -
- Dlhá čakacia doba.
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste musel/a čekat déle, než bylo očekáváno. Dlouhá doba čekání byla bohužel způsobena pozdějším připsáním platby od banky. Abychom tomu předešli v budoucnu, doporučujeme využít online platby kartou nebo jinými rychlými způsoby platby, díky čemuž můžeme expedovat objednávky v řádu hodin. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti a věříme, že příště bude váš nákup probíhat bez problémů.
Těšíme se na vaši příští návštěvu a nákup, tým Mironet. -
- Dlhšia exoedicia ale tovar prisiel OK
- KATASTROFALNY pristup pracovnika call centra, arogancia, drzost, neochota!!! Na email ani raz neodpisali a v call centre mal pracovnik problem niečo riešit, že majú veľa roboty…ani nevyriešil teda - položil len telefôn počas hovoru a tým ho ukončil! Môj posledný nákup
Vážený zákazníku,
velmi se omlouváme za nepříjemnosti, které jste při komunikaci s naším call centrem zažil. Plně chápeme, jak frustrující může být špatná zkušenost, zejména v předvánočním shonu. Tento přístup rozhodně není v souladu s našimi standardy, a proto Vás ujišťujeme, že situaci prověříme a podnikneme opatření k tomu, aby se podobné problémy neopakovaly.
Jsme rádi, že jsme mohli Vaši objednávku expedovat ještě ten samý den a zajistit její rychlé doručení.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která nám pomůže zlepšit naše služby. Doufáme, že i přes tuto nepříjemnost nám dáte příležitost k nápravě.
S pozdravem a poděkováním za trpělivost, tým Mironet. -
- Dodali iný tovar ako som objednal
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Určitě v případě pokud došel jiný adaptér nežli stanovený v nabídce, jistě věc prověříme a zařídíme nápravu.
Vaší zpětnou vazbu předávám ke kolegům na reklamace, aby s Vámi společně co nejrychleji nalezli řešení výměny.
Děkujeme moc, tým Mironet. -
Neochota zmeniť objednávku, o zrušení ani nehovoriac (po 15min od potvrdenia objednávky). Platba predom samozrejme, odpoveďou bolo: tak objednávku nepreberajte, keď daný tovar nechcete. O vrátení peňazí nepadlo samozrejme ani slovo...
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
Dobrý den, děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Velice nás mrzí toto vnímání. Bohužel vzhledem k potřebě maximalizovat efektivitu a rychlost vše dnes probíhá přes automaty a zboží je expedováno v řádu již minut od převzetí objednávky. To se stalo i u Vaší objednávky. Objednávka byla přijata 13.11.2024 15:42 a expedováno dle systému a předáno do výměníku přepravce 13.11.2024 15:48. Automobil přepravce odjíží u Packety 15:45-15:50 každý den.
Omlouváme se velice za naší rychlost a expedici v tak rychlém stylu. Ve většině případů toto klienti kvitují. Jediné řešení pokud je zboží již předáno na expedici je možné počkat jakmile se produkt vrátí při nepřevzetí.
Věříme, že toto pochopíte a budeme se moci případně v budoucnu těšit na novou objednávku.
Děkujeme, tým Mironet. -
To je parodia dajú vám spôsob platby kde vás neupozornia že je to v podstate prevod na účet zaplatite je to menej ako 20 € A keďže chcete aby to bolo doručené na dvoch dní ako mali napísané prispôsobe platby pošlete potvrdenie o zaplatení napriek tomu vám napíšu že až kým dorazia peniaze vám to nepošlu. Samozrejme vy sa idete naťahovať kvôli 15 euróm strávia tam x-mailov s vami v komunikácii dopadne to tak že ste znechutený a zrušite objednávku....
Reakcia obchodu Mironetcz.sk
Dobrý den, děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu u objednávky "Velvana Nemrznúca náplň do vykurovacích systémov Friterm E Stabil - 5l".
Dle systému vidíme, že Vámi bylo zvoleno skutečně doručení Z-BOX, způsob platby převodem do Tatra banky.
Dle Vaší recenze nemůžeme absolutně souhlasit s Vaším tvrzením o odeslání platby, jelikož Vaše platba ani nedošla následující dny a tudíž musíme konstatovat, že jste platbu ani neodeslal a dožadoval se bezplatně dodání tovaru.
Omlouváme se, ale nezasíláme produkty u nás objednané, které nejsou uhrazené nebo placené při převzetí.
V případě, že se rozhodnete v budoucnu u nás opakovaně nakoupit a skutečně uhradit, doporučujeme využít možnosti platby kartou online, Google pay, Apple pay, atd., kde máte platbu okamžitě a skutečně odeslanou k nám během několika vteřin. Expedice následně probíhá v řádu minut po uzavření objednávky.
Budeme se těšit, tým Mironet.