- Dodanie na dalsi pracovny den
- Tovar bol o desiatky eur lacnejsi ako v inych eshopoch
Bola som s eshopom spokojna.
Spokojnosť. Rýchle dodanie a najlepšia cena. Ďakujem.
Negatívum možno, že mohlo byť podrobnejšie video k zakúpenému tovaru a hrazdičke. No pogooglila som si, a tak som sa rozhodla pre kúpu. Ktovie, možno by sa vám tým aj predaj zvýšil :) -
- rychlost
- dobre ceny
- Rýchli
- Komunikácia so zákazníkom na vysokej úrovni
- žiadna,no jedine ak tak že existuje eshop a priaznivé ceny
- nulová komunikácia obchodu
- dlhé spracovanie objednávky
- po vrátení objednávky sa mi ani neozvali
neodporúčam.na meily neodpovedajú,nekomunikujú
Reakcia obchodu miminkovo.sk
ďakujeme za Váš názor. Chcela by som len upresniť vaše postrehy.
Pri topánkach , ktoré ste si objednali máme info-dodanie do 7 pracovných dní. Je tam aj info, kedy možete tovar očakávať. Tovar sme vám odoslali na 4 pracovný deň od prijatia objednávky., teda 3 dni skorej ako ste boli pri vytváraní objednávky informovaná.
Pri obdržaní objednávky vám prišiel mail s oznámením o prijatí objednávky, pri vybavovaní objednávky vám prišiel ďalsí mail s informáciou a pri odoslaní objednávky ďalší mail.
Po odstúpení od zmluvy a doručení topánok ku nám, vám boli peniaze odoslané na váš účet do 3 pracovných dní. -
- Tovar dorazil skôr ako bolo avizované
Žiadna
Rýchle doručenie , tovar prišiel v poriadku
Rýchle dodanie, ceny jednoznačne najprijatelnejšie, odporúčam
- Doručenie včas,dobrá cena
- rychle dorucenie
Som spokojna s tovarom
- Dodanie bolo veľmi rýchle, trvalo 1 deň od objednania čo je úplne super kociar bol krásny lenže nám nesadol preto sme kociar vracali ale čo sa týka samotného obchodu a ľudí čo tam pracujú vrelo odporúčam poradia, pomôžu takze za mna super Určite odporúčam
- určite odporúčam
V sobotu objednaný tovar, hneď v pondelok odoslaný, v utorok doručený - odporúčam
- Veľmi rýchle dorucenie
- Kvalitný tovar
- Fakt rýchle dodanie tovaru
- Žiadnu nevýhodu nemám
- Spoľahlivý obchod, rýchle dodanie, kvalitný tovar.
100% spokojnosť. Obchod odporúčam.
- Predávajúca je príjemná a ochotná poskytnúť informácie o objednávke, prípadných vzniknutých chybách. Obchod odporúčam.
Super komunikácia, detská stolička je ešte lepšia, tovar mi bol doručený hneď na druhý deň+pribalená bola dezinfekcia :) určite odporúčam!