• Tovar som objednávala pred vyše týždňom. Pred 6 dňami som dostala informáciu že je tovar odoslaný. Do dnešného dňa mi ešte neprišiel.

Zdĺhavé zasielanie. Ešte mi objednávka stále neprišla

• Zaslaný dotazník spokojnosti ešte pred dodaním tovaru, aj keď o tovare nemám informácie uz týždeň

• tovar nebol na sklade a ani po tyzdni sa vobec neozvali, ci a kedy ho naskladnia
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Daný produkt som našla na tejto stránke najvýhodnejšie, tak som ho objednala a oni mi objednávku zrušili, vraj nemajú skladom, a keď som sa odvolala nech mi pošlú v inej farbe, tak mi poskytli 10% zľavu, pričom produkt, ktorý “nemajú” skladom dražel z 26 € na 47 €. Takže veľká nespokojnosť

• Dlha doba dodania

Klamú o tovare že ho majú na sklade a v skutočnosti dodacia doma 2 týždne.

• Nevybavená reklacia

Namiesto misky co som objednávala mi poslali inú. A hrnček mi prišiel poškodený, poskriabany. Písala som im, na prvý mail mi ani neodpísali, na druhý mail už odpísali ze mi do 3 dní odoslu nový. Ale nič mi neposlali. Nakúpila som tam za asi 450 eur a pošlú mi poškodený hrnček a ešte mi ho ani nevymenia.

• Tovar mi stále nebol doručený, neodpovedajú na mail. Tovar bol vyplateny a neviem ci sa ho dočkám.Čakám už vyše týždňa. Bola to moja prvá objednávka v tomto eshope a aj posledná.

obchod uvádza tovar skladom, ktorý koniec koncov nie je skladom, ale ho objednávajú, neozvú sa a keď už pátrate po tovare záhadne sa stratí balík a ponúknu Vám alternatívne riešenie. Načo zbytočne zavádzať zákazníka, treba priamo povedať nie nemáme a skorej to pochopí ako vyše týždňa čakať na tovar, ktorý urgentne potrebujete a nakoniec nič z toho.

Tovar drahy, ale kvalita stoji za nic. Nedala by som za to ani 20€

• Na webe písali ze tovar je skladom, v skutocnosti naskladenie bude o mesiac.

• Dobre ceny
    • Rychle dodanie
    • Ziadna komunikacia

Chvalim rychle dodanie a priaznive ceny v porovnani s konkurenciou, ale akonahle je nejaky problem, tak obchod nekomunikuje. To pre mna nie je dostatocny servis, preto tu viac nenakupim.

Tovar bol zaplatený prevodom pred vyše dvoma týždňami a stale nemam informacie o tovare, ani tovar. Do obchodu som aj volala, ale pani zodvihla raz s tym, ze za chvilocku zavola naspat a od vtedy sa neozvala a ani nedviha telefon. Tento obchod neodporucam.

• Dlhé čakanie zatiaľ 10 dní!

• Rychle dorucenie
    • Ziadny alebo minimalny opis tovaru, nekvalitne foto produktov.
    • Topanky sice prisli v poriadku, ale obe skatule boli poskodene.

Objednala som si tovar,ktorý nemali akurát na sklade, emailom mi oznámili že tovar naskladnia v priebehu 5-8prac.dni,prešli 2týždne a ja o objednávke neviem nič.Takže určite neodporúčam ak chcete mať tovar v čas doma!!!!

• Dlhé dodanie, už aj z Číny príde rýchlejšie.

• Najnižšia cena. Služby tomu aj prislúchali.
    • Nulová komunikácia. Či e-mailom alebo telefonom. Žiadna reakcia ani po dňoch. Neodporúčam.

• Obchod nekomunikuje