Prihlásiť sa a pridať recenziu

• pohodlie domova
    • trochu vylepšiť prehľadnsoť stránky

Nikdy viac v tomto obchode! Nedodržanie deklarovaných dodacích lehôt, zlá komunikácia so zákazníkom, každý týždeň tá istá veta - tovar vám pošleme v pondelok, a zaplateného tovaru po 3 týždňoch nikde. Ja píšem objednávku na Mimiamama a odpovedá mi caliumi.eu a musím komunikovať s nimi. Druhá, rovnaká objednávka išla na darceky 99.sk a s hrôzou som zistila, že opäť odpovedá caliumi.eu
    a tovar bol opäť poslaný o 3 týždne!!! Super.
    Už nikdy viac objednávka detského tovaru cez internet.

• bezkonkurencne ceny
    • dlhsia dodacia doba

• zlá komunikácia,jeden deň tvrdia,že tovar posielajú a o tri dni zavolajú,že tovar nie je na sklade.....

..no comment

• Vyborna cena
    • Dobra komunikacia
    • Prehladnost

• najnižšia cena tovaru, ktorý som objednala
    • nedodržanie termínu dodania tovaru

Vôbec neodporúčam, a to z dôvodu nedodržania termínu dodania tovaru, po opätovnom dotazovaní sa uvádzanie len predpokladaného termínu, ktorý aj tak nebol dodržaný a navyše, ani sa neobťažovali ospravedlniť a ani uviesť dôvod neddodania tovaru.

• 100 %

• Cena, široký vyber tovaru, komunikácia
    • Nič

Skvelý tovar za výhodne nepredrazene ceny, odporúčam na 100% splnili čo sľúbili a ešte aj doprava zdarma.

• 10 %

• Peniaze som uz davno poslala tovar este nikde 10dni uz ubehlo uz si od nich nikdy neobjednam.

neodporucam

• Klamlivo informuju o termine dorucenia.

Neodporucam

• Cena
    • Komunikacia len na zaklade dopytu, dodacia lehota - asi vzdy dlhsia ako slubuju.

Pokial je vasim kriteriom len cena, tak obchod odporucam. Cele 2 tyzdne sa mi vsak aktivne nikto neohlasil ako moja dodavka stoji, ked som sa dopytovala odpoved som dostala velmi rychlo, max do 4 hodin. Tovar prisiel v otvorenej krabici, hore napisane perom nieco po polsky, samotna autosedacka bola zabalena neporusene v igelite. Ale ta krabica vyzerala divne.

dobry vyber, bola som spokojna

• žiadne, už si od nich určite nič neobjednám!
    • dodacie lehoty!!!

zo začiatku som si myslela, že to bude rýchly nákup, trvalo to týždeň, kým mi prišiel tovar, už určite nebudem u nich nikdy nakupovať tak že zaplatím vopred, ale len v deň dodania tovaru! Mali týždeň k dispozícii moje peniaze a tovar nikde! Všetko už len na dobierku a od tejto spoločnosti inak ani nie! Ak teda ešte niekedy nejaká objednávka z mojej strany bude.

• ponuka tovar, ktory nieje schpny dodat

• veľký výber
    • dobrá cena

Sme veľmi spokojní,nemuseli sme obchod kontaktovať,pretože tovar došiel vporiadku a to za 5 dní.Tovar vyzerá v skutočnosti presne ako na fotkách,tak ako sme si predstavovali.Odporúčame.

• Nízke ceny.
    • Na úkor nízkych cien neochotná komunikácia hneď ako sa vyskytne nejaký problém. Arogantné správanie voči slušnému zákazníkovi.

Nakúpila som v obchode, lebo mali najnižšiu cenu za tovar, ktorý som zháňala. Tovar skoro dva týždne nechodil, preto som tam volala, čo je za problém. Z ľahkosťou mi oznámili, že tovar je momentálne nedostupný (pričom pri objednávaní bol). To by bolo v poriadku, stáva sa, ale najviac ma dorazilo, prečo ma o tom nikto neinformoval skoro dva týždne, dokedy by som čakala. Nevedeli mi ani približne oznámiť, kedy tovar bude, peniaze za tovar už mali dávno na účte a čerešničkou na torte bola úplná arogancia, keď som sa rozhodla objednávku zrušiť. Otrasné správanie!!! Objednávam cez net pomerne často, bola to prvá a dúfam posledná zlá skúsenosť. Peniaze mi stále ešte nevrátili.

• dobra cena
    • nenasla som ziadne

spokojnost

• dobra cena,a rychle doručenie

mam dobru skusenost preto ho odporučam

• Hlavnym dovodom bola najnizsia cena, nikde inde na internete som lepsiu cenu nenasla. Doprava bola zdarma.
    • Neviem o ziadnych zavaznych slabinach.

Urcite sa oplati, hlavne na vacsie nakupy, da sa pekne usetrit. Treba ratat s trocha dlhsou dodacou dobou, pretoze malo co maju realne na sklade, vacsinu veci maju u dodavatelov. Takze kto objednavku potrebuje dostat na druhy den, ten bude sklamany.

• Nemaju tovar na sklade! Natahuju zbytocne cas.

• Výborná cena - najlepšia na trhu
    • neprišla som na žiadne

Dobrý obchodík so super vecičkami. Veľmi príjemná komunikácia s obchodom aj s ich kurierskou službou. Všetko prehľadné, dobrý popis pri výrobku - presne som vedela, čo si kupujem. Určite ich služby ešte využijem.