Prihlásiť sa a pridať recenziu

• rozumné ceny
    • x

Bola som spokojná s rýchlosťou dodania ako aj s kvalitou výrobkov. Môžem odporučiť aj ostatným nákup cez tento internetový obchod.

• Uz 10 dni cakam na vratenie penazi za nedodany tovar.

Reakcia obchodu MIMIaMAMA.sk

Dobry den,

vzniknuta situacia nas velmi mrzi a ospravedlnujeme sa.
    Peniaze Vam nabehnu na ucet v co najkratsom case.

MIMIaMAMA

• cenovo prístupné, rýchlosť dodania, široký výber
    • nenašla som nijaké

rýclosť, spoľahlivosť, cenova prístupnosť a serioznosť,
    odporúčam obchod
    dobrá priehliadnosť v obchode a v tovare

• Vsetko som vybrala co som potrebovala
    • Neviem,zatial som nijaké nenašla

Je to super,myslim.

• cena
    • žiadne

super

• ocenujem velmi prijemnu a flexibilnu komunikaciu, velmi milo a ludsky

ochota, spolahlivost a prozakaznicky orientovana komunikacia

• rychle dodanie tovaru, rychla komunikacia

Bola som spokojná, i keď povodne som objednala iný tovar bol mi doporučený iný - bol drahší a zaplatila som ako za povodný objednaný tovar. Spokojnosť.

• Detska jedalenska stolicka, ktoru som chcela, bola v tomto obchode najlacnejsia
    • Postovne od urcitej sumy nie je gratis

Obchod odporucam, dobra komunikacia s predajcom

• Seriozna predavajuca

• Je to super obchodik a hlavne lacny...
    • Nemam ziadne zepory a nevyhody

Tento obchod je skvely,lacny..a velmi dobre sa komunikovalo s predavajucou a obchodik odporucam.

• Kvalitný a pekný tovar.
    • Najlacnejší tovar v porovnaní s kamennými obchodmi aj inými E-shopmi

Našla som tu značku ktorú som hľadala za rozomnú cenu, v porovnaní s inými E-shopmi najnižšiu.
    Komunikácia bola milá a na úrovni. Tovar doručený rýchlo a v poriadku.
    Určite môžem len odporúčať.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Vyborna cena, velka ustretovost :-)
    • nenesla som

Vrelo odporucam, zatial som velmi spokojna :-)

• promptne dodanie
    • neviem o ziadnych

odporucam

• že sa da objednat cez internet ale komunikacia cez maminku čo pracovala cez vas ešoph z modreho konika sa mi viacej pačilo ta komunikacia aj prehlad na jej stranke nevedela som si najst kuchynku a ked som si ju našla nemali ste ju už v ponuke :)
    • slaby prehlad na stranke viacej sa mi pačila maminka na modrom koniku neponukate pracu ako robila ta maminka mna by to bavilo komunikovat s maminkamy o tychto vyrobkoch som na matersk.dovolenke a sama mam bazarik a bavy ma to komunikovat s predavajucim :)

je to super len píšem že sa mi viacej pačilo ta komunikacia maminky z modreho konika ked som si u nej urobila bez problemov objednavočku nevedela som si popri jej vypnuti bazarika som stratila prehlad od kial a z akej stranky si mam uvas objednat :)ale nakoniec mi pani od vas povedala že na Heureke ale ani tam som nenašla tu kuchynku čo som si objednala tak neviem
    a neponukate pracu ako robila ta maminka mna by to bavilo komunikovat s maminkamy o tychto vyrobkoch som na matersk.dovolenke a sama mam bazarik a bavy ma to komunikovat s predavajucim :)čo ktomu treba a ako sa da robit to čo mala vaša zamestnankina na modrom koniku ktomu treba aj živnost alebo nie lebo to by bol problem strašne ma to zaujima ako sa taketo maminky dostanu ako predajkine Pro trebars pre vašu firmu budem vdačna ak mi odpíšete mailom dake informacie dakujem krasne ale predaj len cez modreho konika dakujem :)dake podmienky ohladom toho a čo preto by som musela spravit aby som mohla dačo take robit dakujem za info s pozdravom Kubanova

• Priaznivé ceny, dobrý výber.
    • Dĺžka dodania tovaru.

:-)

• cena
    • rychlost dodania
    • 5€ postovne!!!! to uz fakt ludia nevedia co maju zato pytat
    • nechapem preco uz nefungu web stranka???? za to strhavam body

maximalna spokojnost s tovarom. obrovsku slabinu vidim iba vo vysokom postovnom

• Tovar mal byť skladom dodaný do 5 dní. Po 4 dňoch mi zavolali že ho nemajú v danej farbe, ponúkli mi horšiu variantu a mám čakať ďalších 5 dní. Čakám...