- Tovar zodpovedal obrazku
- Velmi dobra komunikacia s predajcom
- Predavajuci ochotny a ustretovy
- Ziadna
Nakolko som spravila zmatky pri objednavke, tak som tovar 3x menila.Napriek tomu predajca bol ochotny a ustretovy a dany problem riesil flexibilne v moju spokojnost.Mozem tento obchod len vrelo doporucit kazdemu.
- vstřícné jednání
- rychlé dodání ze Slovenska do Čech
- pěkný materiál, odpovídajícící velikost
- Tovar sedí popisu ako je na fotkách
Odporúčam.
- Vyber
- Nemoznost dorucenia do box-u
Nemám výhrady. Som spokojná. Ďakujem.
Saty pre dceru su krasne ako na obrazku a dakujem za ustretovost za rychle dorucenie
- Super rychle doručenie
S nákupom v tomto obchode som spokojná, doba dodania bola dlhšia ale s tovarom som maximálne spokojná.
- Som veľmi spokojná s dodaním aj tovarom je krásny
Komunikácia s obchodom bola skvelá, až na to že tovar nedorazil
Reakcia obchodu mgmoda.sk
Žiaľ balík sa stratil pri preprave Slovenskou poštou.
- 3xl je originál len XL asi toľko
Objednala som si legíny 3xl a prišli mi legíny co sú na veľkosť XL asi tak do Vianoc by som nestihla objednať nové také takže som ich dala mojej mamke co nosí všetko len XL a jej boli akú rad tak asi toľko
- Tovar mi bol.doručený v lehote aká bola písaná na stránke obchodu .
Kvalitný tovar,dobrá komunikácia s obchodom,som spokojná.
zatial moja prva objednavka
Rýchle jednanie, kvalitný tovar
tovar mi bol velmi veľký a v ponuke menšie číslo nebolo, tak som telefonovala do firmy a pani pri telefone bola taká milá a ochotná , že mi objednala u výrobcu moje veľkostné číslo, ešte mi aj zatelefonovala....
dnes s takou ochotou sa človek málokedy stretne, ďakujem -
Veľmi krásny kvalitný set, komunikacia s obchodom na 1
Objednavku som odoslala 17.9.2021 a hneď v ten deň aj zaplatila a doteraz tovar nemám.
Reakcia obchodu mgmoda.sk
V popise tovaru je uvedené dodanie 5-10dní,je potrebné sa tým riadiť,balík už bol odoslaný.
Prišlo nám viac veci medzi nimi aj dve mikiny ktoré mali dierave vačky a jedna bola na boku dierava .....
Reakcia obchodu mgmoda.sk
Tovar ste mohla u nás reklamovať,určite by sme to vyriešili k vašej spokojnosti. S mikinami sme doteraz nemali žiadný problém,pričom sme ich už predali veľa ,takže ak sa vyskytli takéto vady ,dali by sme to určite do poriadku .
Tovar bol veľmi rýchlo vyexpedovaný a doručený, od objednania za dva dni som tovar mala doma, veľká ochota zo strany dodavateľa, doporučujem a dakujem