- prehľadné zobrazenie stránky s výborným popisom výrobkov
- okamžitá spätná väzba o prijatí objednávky a následnom zaslaní objednaného tovaru
- široká ponuka tovaru s možnosťou výberu toho "svojho"
- pri hľadaní typu kozmetického prípravku s vyhovujúcimi vlastnosťami je možnosť "otestovania" konkrétneho výrobku v malom balení
- na druhý deň som mal objednaný tovar doma
- poskytnutie zľavy po zaregistrovaní sa na stránke
- myslím, že poskytnutou zľavou majú najnižšie ceny na trhu
- ("výhoda" pre zákazníka): poslali mi navyše tovar, ktorý nebol fakturovaný. Komunikoval som to s e-shopom a zrejme zlyhal zodpovedný pracovník pri balení tovaru. Stáva sa...
Doporučujem tento e-shop, pretože majú fakt super výber tovaru a ešte aj za výborné ceny.
profesionáli s proklientským prístupom.
- flexibilny pristup pri opakovanej dodavke. tovar sa nepodarilo dorucit na prvykrat kvoli mojej chybe.
Rýchle vybavenie, kvalitný produkt, super!
- Rýchle dodanie, dobrá komunikácia
- Osobny odber je v skutocnosti prevzatie cez okno u niekoho na dome bez oznacenia, pricom tam je iba obmedzeny cas po dohode vopred. Toto by malo byt podla mna spomenute na stranke predtym nez si clovek objedna.
Reakcia obchodu mensup.eu
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Označenie je na schránke domu, keďže sa jedná o sídlo spoločnosti. Pri odosielaní objednávky, resp. voľbe dopravy/prevzatia je informácia - "osobný odber na sídle spoločnosti" - vedľa v informácii "symbol ?" je uvedené, že je nás potrebné kontaktovať, táto informácia je aj súčasťou e-mailu o vybavení objednávky. Nie sme predajňa, sme e-shop a prevzatie tovaru osobne vykonávame len ako službu naviac. Keďže na sídle spoločnosti nie sme stále, je potrebné sa dohodnúť, v každom prípade tovar je u nás skladom, takže prevzatie po dohode je rýchle a bezproblémové.
- Rýchlosť dodania
- Vysoké ceny
- vernostny program
- Pravidelné informovanie o stave objednávky
- Vyborne ceny
- Bohate moznosti dopravy
- Rýchle spracovanie objednávky
- Nízka cena oproti iným obchodom
- Rýchle doručenie a bezkonkurenčné ceny!
žiadna
- Rýchle dodanie do 24 hod.
- Tovar skladom
- Info o priebehu objednávky
- Najlepšie ceny
- rýchlosť dodania
Vsetko prebehlo v poriadku,bezproblemova komunikacia. Tovar prebrany v poriadku,presne zodpovedal obrazku.