- Dĺžka dodania
- Zlá komunikacia ( nedvihaju telefony )
NEODPORUČUJEM
- Doteraz ma neinformovali o dlhšej dodacej lehoty, už 11.deň od objednávky. Telefon nedvíhajú....
Komunikacia so zakaznikom je nulova, na moje dotazy nikto neodpoveda, zaplatila som, ale tovar stale nemam.Ked mi dnes prisiel mail s prosbou o hodnotenie obchodu tak mi to prislo smiesne. Stale vsak dufam, ze objednany tovar mi pride do Vianoc, kedze sa jedna o vianocny darcek :(
- Veľký výber.
- Dodacie lehoty.
- Žiadne, tovar mi nebol dodaný ani na 12 deň od zakúpenia.
- Čas, nie je schopný dodať tovar v normálnom čase.
- Možno je to solídny obchod, ale dĺžka dodacej lehoty je priveľká.
- čas dodania tovaru
- Možnosť nákupu v ktoromkoľvek čase
- Neserióznosť zamestnancov
Neodporúčam nikomu v ňom nakupovať, ani ja už v ňom nebudem nakupovať. Predmetný tovar bol aj v inom internetovom obchode, dokonca lacnejší, ale ja som sa spoliehal na serióznosť, ale dodať neúplnú dodávku a vopred na to neupozorniť kupujúceho sa mi zdá silná káva, vzhľadom k tomu, že si žiadate zaplatiť skôr ako pošlete predfaktúru s potvrdením, či vôbec tovar máte na sklade.
Celé zle!!! -
- Mam v riti vase vyhody, len proste chcem mat svoj dovar do
- To nemozem hodnotit s len jednym nakupom
- Pocuvaj ked cakas na tovar dva tyzdne ?:-D v dnesnej dobe tak to znamena ze ste nejaky suflikanti ....sak z ineho obchodu by mi 3 krat prisiel rychlejaie pozdravujem majitela ze ked chce podnikat tak nech to robi poriadne z pozdravom duso z mt :)
Reakcia obchodu MegaSport.sk
pod tovarom, ktorý ste si objednali, bola zreteľne uvedená dostupnosť: 7 pracovných dní. Tovar Vám bol v tejto lehote odoslaný. Keďže ste si zvolili najlacnejší spôsob dodania - Slovenskú poštu s vyzdvihnutím balíka na Vašej dodacej pošte, predĺžili ste si najskorší možný odber o 2 dni, na čo ste však boli pri zadávaní spôsobu dopravy upozornený. Vaše stanovisko je vzhľadom k vyššie uvedenému zavádzajúce a neobjektívne. Vaše negatívne hodnotenie jednoznačne odmietame.
team MegaSport.sk
- Nizsie ceny.
- Aktualizacia skladovych zasob.
Budete sklamany ak si nieco objednate a je to skladom a potom Vam oznamia ze to nemaju skladom.
Reakcia obchodu MegaSport.sk
informácia o dostupnosti bola "V externom sklade" t.j. u nášho dodávateľa, pričom údaje o 30 tis. druhov tovaru sa aktualizujú raz za 24 hodín. Z toho dôvodu sa výnimočne stáva, že údaj o dostupnosti tovaru je už neaktuálny, za čo sa zákazníkom ospravedlňujeme.
team MegaSport.sk -
- neschopnost, zavadzanie, dlha dodacia lehota, komunikacia
obejdnal som si tenisove rakety a lopty ..pri raketach bolo dorucenie do 2 dni a pri loptickach do 5 pracovnych dni ..tovar som objednaval v nedelu a v pondelok mi volali ze uz nemaju moju velkost rakiet ale potreboval som ich tak som zobral mensiu velkost, ktoru udajne mali ..povedali mi ze do tyzdna mam tovar doma a o tyzden v pondelok som nedostal ani prosty email tak som im pisal ja no odpoved som nedostal ..ozvali sa mi az na dalsi den ked som im napisal ze ked sa mi neozvu nebudem moct prijat objednavku ..ozvali sa mi telefonicky ze tovar pride v stredu ..takze miesto velkosti L4 mam L3 a cakacia doba nebola 5 dni ale 10 dni
Dobrý deň pán JKBDRH,
ďakujeme za Vašu recenziu. Pri Vami objednaných tenisových raketách ako aj pri ostatnom tovare, ktorý dovážame zo zahraničia je uvedená orientačná doba dodania 7 pracovných dní. Vo väčšine prípadov sme schopní dodržať termín dodania, no v niektorých prípadoch, a to bolo aj vo Vašom, dochádza k oneskoreniu dodávky zo zahraničia, ktorú nie sme schopní ovplyvniť. Pri realizácii objednávky spolupracuje niekoľko spoločnosti a treba brať do úvahy aj ten fakt, že je letné obdobie, čas dovoleniek, prázdnin čo ovplyvňuje výkon jednotlivých spoločností a je príčinou možného oneskorenia dodávky tovaru konečnému zákazníkovi. Touto cestou sa Vám ospravedlňujeme za meškanie a veríme, že Vám dodané rakety prinesú veľa športových zážitkov a úspechov.
Team MegaSport.sk -
Nie su schopni zabezpecit tovar, ktory mal byt skladom...
odoslali mi zásielku ale nič nenapísali že mi tam chyba tričko.Musel som im napísať, a až potom napísali a to.bolo v deň dodania... Ako potom mi Dali odškodné čiastku 4 €
Reakcia obchodu MegaSport.sk
chýbajúce tričko bolo žiaľ v dobe objednania už vypredané, za čo sa Vám ospravedlňujeme. Vzhľadom k tomu, že ste akceptovali zľavu z ceny, predpokladali sme, že akceptujete aj dodanie troch kusov tovaru okrem jedného vypredaného, najmä preto, že návrh takejto kompenzácie bol dohodnutý ešte pred prevzatím tovaru. -
- dlzka velmi dlhej dodacej lehoty na ktoru som nebol upozornený
Reakcia obchodu MegaSport.sk
touto cestou sa Vám ospravedlňujeme ale v čase Vášho objednania bol tovar vypredaný.
- lacné veci
- dodacia lehota
Celkom v pohode
Reakcia obchodu MegaSport.sk
pri Vami objednanom tovare je napísaná dodacia doba do 7 pracovných dní, ktorá bola aj dodržaná. Nakoľko tovar objednávame zo zahraničia nie je možné túto dobu skrátiť. Ďakujeme za pochopenie.
Team MegaSport.sk -
- Objednala som si boxovy set. Na obrázku bol set so symbolom Veľkej Británie. Poslali ste my so symbolom Slovenska :( Nepáčí sa my to, ale už nemám čas reklamovať, bude to darček na Vianoce :(
- Široký sortiment
- Veľmi dlhá dodacia lehota (aj keď v ponuke je max. do 5 dní, skutočnosť je 13 dní)!
Ak objednaný tovar nepotrebujú súrne, tak sa môžu v pohode obrátiť na Vás!
- Mali by skontrolovať tovar pri prebalovaní a neposielať ho dalej nám kupujúcim ak je poškodený.
S tovarom nie som veľmi spokojná ,zdá sa mi, že tie tenisky čo som si objednala boli skúšané v obchode v zahraničí lebo jedna mala dosť dokrčený predok,ale tovar som nereklamovala nechcela som prísť o poštovné.
- vysoká kvalita
- dobré ceny
- dlhá doba doručenia
- ak je pri doručení tovar poškodený alebo je iný ako sme si objednali, kuriér ho nemôže vziať späť. musíme ho odoslať na vlastné náklady
ako som spomínala dobré ceny, lenže keď som si tovar objednala a bol mi doručený, po otvorení tam bol iný kus tovaru, takže toto bude asi nevýhoda nákupu cez internet. Odporučila by som ho len vtedy, ak by som mala s týmto nákupom dobrú skúsenosť.
Dobrý deň pani Zdenka,
ďakujeme za Vašu recenziu, ktorá sa nezakladá úplne na pravde.
Doba doručenia Vami objednaného tovaru je 7 pracovných dní.Túto dobu nedokážeme skrátiť, nakoľko tovar objednávame zo zahraničia a vo Vašom prípade bola dodržaná. Ak zákazník obdrží iný tovar, prípadne ak je s tovarom pri dodaní nejaký kvalitatívny problém, všetky takéto prípady riešime na naše náklady. Toto riešenie bolo ponúknuté aj Vám pri našom telefonickom rozhovore, tak nechápeme, že o akých vlastných nákladoch píšete.
Našou snahou je aby všetci naši zákazníci boli s našimi službami spokojní a aj vo Vašom prípade sme urobili všetko preto aby sme vzniknutý problém vyriešili k Vašej spokojnosti.
team MegaSport.sk -
- zle foto tovaru malo detailov
Reakcia obchodu MegaSport.sk
kvalitu ako aj počet obrázkov nedokážeme ovplyvniť, nakoľko ich preberáme od nášho dodávateľa. Ďakujeme za pochopenie.
team MegaSport.sk