• výhodou je,že som mohol kúpiť potrebný tovar na starší typ skrinky , tovar mi bol zaslaný v krátkom čase som spokojný a obchod odporúčam.

výhodný nákup

všetko OK

Bol to môj prvý nákup a skrinka na protipožiarny kľúč mi bol doručený v krátkej dobe. So spokojný ako s obchodom, tak aj s dodaním tovaru.

Reakcia obchodu Mega-Shop.sk

ďakujeme za pozitívne hodnotenie, sme radi že ste boli s našou firmou spokojný :)

obsluha obchodu Mega-Shop.sk

Cez tento obchod som viac krát objednával kúpeľňové doplnky nakoľko majú široký a kvalitný sortiment, zároveň aj ceny sú nižšie ako má konkurencia. Čo sa týka samotnej objednávky a dodanie tovaru kuriérom môžem povedať, že všetko prebehlo hladko a bez problémov. Celkovo som spokojný s nákupom a môžem ho s kľudným svedomím odporučiť ďalším potenciálnym zákazníkom.

ok

• prehľadnosť, jednoduchosť
    • nič

spokojnosť

• Super rychle vybavenie a dodanie tovaru.

rýchla dodávka

• Veľmi rýchle dodanie. Do poznámok pri objednávke (v utorok) som napísala, či by mi ho mohli poslať čo najskôr keďže v sobotu je oslava 40-tky a potrebujem ju. Prilba dosla už vo štvrtok a majiteľ obchodu ma prekvapil keď mi zavolal a uistil sa či mi helma došla. Veľká vďaka. Darček mal úspech:)

• Nakupoval som 1. krát , ale musím pochváliť
    • Žiadna

Na prvý nákup som spokojný, zapamätám si to určite.

• rychlo a kvalitne

• dostupnost tovaru, ktory inde dostupny nebol. rychlost a kvalita dodania tovaru
    • absencia komunikacie zo strany obchodu (neprisiel email potvrdzujuci objednavku). navrhoval by som znizit mnozstvo pouziteho baliaceho materialu v pomere k velkosti tovaru.

Vážený zákazník,

ďakujeme za hodnotenie.
    E-mail nemusí prísť ak zadáte pri objednávkezle e-mailovú adresu.
    Vzhľadom k tomu, že ste si objednali náhradný pohárik, ktorý je zo sklad, množstvo baliaceho materiálu (výplne) bolo adekvátne. V minulosti sme ho použili menej a tovar chodil k zákazníkom rozbitý. Robíme všetko pre to, aby zákazníkom tovar prišiel v poriadku :)

obsluha obchodu Mega-Shop.sk

• Rýchlosť a spoľahlivosť. Čakala som mail o odoslaní a dočkala som sa rovno doručenia
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.

• Tovar si môžem vyzdvihnúť ako sa mi hodí. Nemusím sa viazať na kuriéra a byť doma.

• rozumná dohoda

Zatial spokojnost,ziadne vyhrady