Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Tovar bol na sklade
- Vyborna komunikacia
Super obchod, maximálna spokojnosť, kočík som potrebovala urgentne a tak mi aj bol doručený. Na akúkoľvek otázku som dostala hneď odpoveď.. Určite odporúčam..
- Sortiment, rychle vybavenie
- Absolutne nepouzitelny prepravca.
S obchodom sme boli spokojni, avsak kvoli katastrofalnemu, neprofesionalnemu servisu zo strany prepravcu, ktory si vyziadal mnozstvo telefonatov a vysvetlovania dookola kto sme a co chceme, by sme si v buducnosti radsej zadovazili tovar inak.
Bola som spokojna s nakupom.Cakala som na dodanie asi tyzden ale nesurilo mi to takze to bolo o.k.
Bola som prekvapená s akou rýchlosťou bola moja objednávka vybavená. Tovar došiel v poriadku. Som veľmi spokojná. Odporúčam.
- Ziadne
Odporucam
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- Nakoľko posteľ používame cca týždeň, tak sme zatiaľ spokojní.
- Posteľ bola doručená v dvoch zásielkach. Jedna prišla o deň skôr, ako tá druhá.
Tento obchod odporúčame.
- Rýchlosť dodania
- Žiadne
Veľká spokojnosť
- Komfortné nakupovanie z pohodlia domova.
Vyskúšajte nakúpiť a budete spokojný
- najlepšia cena, rýchlosť dodania
- zatiaľ žiadne
Super ceny, rýchlosť doručenia a tiež komunikácia s kurierom-TOP. Dávno som sa nestretla s ochotnym a komunikatívnym kurierom. Utorok večer poslaná objednávka, už v piatok rano mi volali, že mi doručia tovar. Naozaj super práca. DAKUJEM
- Velmi rychle dorucenie
- Ziadne