- Prišlo to neskoro
Tovar bolo písané že príde do Vianoc a neprišiel do teraz.
- Nevyskúšala som tovar predtým a nevýhody sa ukázali až po"as použí vania.
- Tovar prišiel poškodený, nevhodne zabalený v poškodenom obale. K
Už by som nekúpila nič. Výrobok je po kvalitatívnej stránke na nízkej úrovni.
Tovar mi bol doručený poškodený viac krat sa mi to už stalo v tomto eshope,roll hlavicka na vosku bola polamana a vosk tiekol a bol mi zaslany v streč folii ulomeny kusok sa nenasiel pre mna tento tovar nepouzitelný.
- Firma uvadza zavadzajuce udaje ohladne dodania tovaru. Zakaznikovi sa stiahnu peniaze a musi sa sam dozadovat informacie, kedy firma tovar doda.
- Nezdvorila a neprofesionalna komunikacia
- Namiesto aby sa minimalne ospravedlnili za vzniknute komplickacie, pokusaju sa dokazovat chybu zakaznikovi
- Majú chaos v platbách.
V zasielke objednaného tovaruru bol vysypaný odpad z odpadkového koša hrozné také som dačo nezažila aby zasielkový obchod použil na vyplnenie krabice zbytkyšpiny z odpadkového koša. Hrozné nikdy viac.
- produkty su nekvalitne!!!
- Ponuka co potrebujem
- Nema
Spokojnost
- mozno maju to co som inde nevidel
- Komunikovat so zakaznikmi aj cez ine emailove scgranky ako gmail
Ludia ak chcete aby vam tovar poslali zadajte do emailu inu adresu(najlepsie gmail) ako *@hotmail
- Kuriér mi tovar priniesol až po týždňi zatiaľ som nakúpila inde, takze som bola nahnevaná a kuriéra som poslala s balíkom preč.
- mení často tovar za iný,/ za drahší/
- Mení často tovar za iní. Príklad :obj.som podhlavníky 1ks za 0,06cent v bal.100 ks a dostala som ich za 0,15cent/100 ks ,,dosť veľký rozdiel v cene ked si objednáte 500 ks,
- to iste bolo aj s iným tovarom.
- Skresluju fotky -kupila som si spachtli a som myslela ze su to tie velke a boli miny no nenapadlo ma si pozret velkost lebo na fotke vizerali vacsie -ja to vyuzijem ale musim kupit vacsie
- Ozonizer nema zaruku co je zvlastne stroj by mal mat kazdy zaruku preto som ho kupila v obchode
Neni zly len treba pozornejsie pozerat a zistovat zaruky a tak
tovar nezodpovedá obrázku, predražený čínsky šunt
- žiadne
- Tovar som si objednala 10.9.2015 s tým,že mi bude doručený 14.9.2015.
- V deň dodania tovaru,14.9.2015, som telefonicky dostala informáciu, že údaj na Vašej internetovej stránke o dodaní tovaru 14.9.2015 bol zavádzajúci, pretože lehátko nemáte na sklade a doba dodania je 5 týždňov. V daný okamih telefonátu som bola zaneprázdená inými dôležitými udalosťami a bez uváženia som súhlasila s dobou dodania 5 týždňov.
- Ubehlo 5 týžňov, konkrétne, 15.10.2015. Nikto ma v daný deň neinformoval, ani telefonicky, ani sms, ani mailom,o dodávke tovaru. Dnes je 23.11.2015 ...
- Lehátko mi nebolo doteraz doručené, ani žiadne vysvetlenie o zlyhaní dodania som nedostala.
- Samozrejme, že už oň nemám záujem.
Obchod v Medhelp-shop.sk by som nedoporučila nikomu.
Z jednoduchého dôvodu - nezáujem o potencionálneho zákazníka !
Objednala som si tovar za nie malú finančnú čiastku.
Ja nie som obchodník, ale ak by som ním bola, určite by som si vážila každého nového zákazníka. -
- zatial nic
- neodpovedali na moj staznosti
nemala som stastie , neviem mozna niekomu ine bude mat lepsie
- bol mi dodany, iny tovar, ktory som nechcel a doteraz so nevyriesil reklamaciu, musim im volat aby som nieco vyriesil......
- komunikacia, objednavka mi prisla na mail a komunikacia ohladne reklamacie uz nie, musimto vybavovat telefonicky....
nech vyskusaju, mozno budu mat viac stastia.....
priemerny