Tovar bol pripravený rýchlo a vyzdvihnutie na predajnom mieste prebehlo bez problémov.
Dobrý , spoľahlivý obchod.
Prvý nákup, všetko O.K.
dobrý a spoľahlivý obchod
- expresná rýchlosť dodania tak, ako sľubujú na stránke obchodu
Tovar expresne doruceny v dokladnom baleni. Komunikacia vyborna, kedze sa mi omylom dostal nespravny tovar, situacia bola okamzite vyriesena. Obchod urcite odporucam.
Mal som všetko vysvetlené a hlavne mi poradil pán aké doplnky majú byť k danému člnu po prepočte
Rychly servis
Bol mi doručený používaný tovar, opotrebovaných a špinavý. Komunikácia iba mailom. Telefonicky sa nedovoláte. Ihneď mi vrátili peniaze na účet.
mily personal, vsetko pripravene na vyzdvihnutie, rychle vybavenie , maximalna spokojnost.
- Promptné dodanie
- Kvalitný tovar
- Výborná komunikácia
promptnosť, spoľahlivosť
Bola som s tovatom velmi spokojná. Rychle dorucenie. Tovar bol perfektne zabalený. Vyborna komunikácia. Vrelo doporucujem kazdemu, kto potrebuje kvalitny tovar a rychle dorucenie.
- Perfektný prístup ku zakaznikovi
- Objednávka vybavená rýchlo a bezproblemovo
- Tovar prišiel v poriadku, zodpovedá popisu
- Veľký sortiment
- Kvalifikovaní predajcovia
Ešte pred objednanim som mailovala s obchodom, pretože sme bazén ešte nemali a potrebovala som poradiť aký, a čo všetko treba k bazénu a ostatné info... Zodpovedali mi všetky otázky, ponúkli alternatívy. Po urobení objednávky ma informovali o všetkom, dĺžke dodania atď.
Vybavenie obchodu a stranka su v uplnom poriadku. Maju vsetok tovar co clovek potrebuje k zivotu, dokonca aj lepsie kombinacie ako niektora konkurencia. Spokojny s komunikaciou, rychlostou dodania, nemam co vytknut.
- moj oblubeny eobchod v PK
Som veľmi spokojná aj s prístupom aj dodávaním vždy ochotný aj vám to naložia do autá
- Na požiadanie mi tovar ponechali v predajni a dohodli sme n neskorší termín vyzdvihnutia
Neviem kde sa stala chyba ale tovar mi bol doručený na fakturačnú adresu a nie na dodaciu adresu.
- Objednávka s doručením do 24 hodín.
- Perfektne nemá chybu.