- Komunikácia
- MARCUS
- Zaujimave produkty
ochotní
- Všetko v poriadku
Tovar mi bol doručený , komunikácia so zákazníkom výborná
- Komunikácia obchodu so zákazníkom je úplne nulová, na e-maily neodpovedajú, tovar prišiel poškodený a zabalený tak, že z neho trčal objednaný tovar, maximálna nespokojnosť a hlavne prístup obchodu k zákazníkovi
Prístup obchodu k zákazníkovi je taký, že na e-maily neodpovedajú a keď pošlú balík tak je poškodený a trčí z neho objednaný tovar. veľké sklamanie. Obchod ktorý je propagovaný na FB stránke a ešte neviem, kde má nehorázny prístup k zákazníkom
Reakcia obchodu MARCUS.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu.
Po prijatí Vašej objednávky sme Vám tovar hneď odoslali.
Priznávame, balík mal meškanie, pretože pri preprave sa poškodil a odmietli ste ho prebrať. Čo bolo správne. Kým sa k nám balík v rámci reklamačného konania dostal naspäť na posúdenie, ušiel určitý čas. Na šťastie tovar nebol poškodený. Tovar sme dali do nového balenia a odoslali sme Vám ho v novom balení naspäť.
Aj to sa stáva pri objednávkach cez internet. Verím, že doručené náradie Vám pomôže pri lepšej práci na streche.
Váš team e-shopu www.marcus.sk -
- Už 2 o objednávky som zrušil, lebo písali,že tovar je skladom a ani po mesiaci mi tovar nebol doručený.
Reakcia obchodu MARCUS.sk
Dobrý deň
Mrzí ma Vaša nespokojnosť.
Pri nákupe v našom e-shope je viditeľné, ktorý tovar je skladom. Pri týchto položkách tovar odosielam okamžite.
Vo vašom prípade, viditeľne objednanom náradí, ktoré nebolo skladom, je potrebné na dodávku počkať, keďže je to zrejmé už pri nákupe. Myslím, že to je z našej strany fair.
Ak potrebujete náradie súrne, hľadajte prosím položky označené zeleným políčkom skladom a tak sa navzájom vyhneme pachuti vzájomnej nespokojnosti. Chcem Vás ubezpečiť, že robíme všetko potrebné pre spokojnosť našich zákazníkov.
Váš team e-shopu www.marcus.sk -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rýchlosť
- Komunikácia
- Výber tovaru
- Kvalitne znacky
Odporucam
- Poradenstvo
Siroky sortiment : majú aj takí tovar co inde som nenasiel.
rýchle dodanie, komunikácia
Tovar som si objednal nikto ma nekontaktoval až som musel ja volat tovar mal doraziť o týždeň a nikto doteraz nič ..
Takto sa starajú o klienta -
- Nožnice na plech ostré
- Kvalitný tovar
- Dobre zabalené
- Kuriér čo doručoval bol milý
Odporúčam...
Už týždeň čakám na tovar a nič
- Rychle jednanie
uz 7 dni cakam na tovar
Pracovné topánky Puma si už v živote nekúpim,to ako keby ste mali zabetónované nohy,tak tažké topánky do roboty som ešte nemal. Nikdy viac
- ceny na stránke nezodpovedajú reálne fakturovaným (rozumej tovar v košíku nespočíta správne podľa predstáv predajcu) a obchodník mi doteraz nepotvrdil zrušenie objednávky
- na eshope mali tovar skladom, po objednani sa mi ozvali na treti deň, že nemaju tie farby ponukli mi alternativu, potvrdil som ze teda možu poslať inú farbu, ale tovar odoslali až na ďalší deň.
- objednané v utorok, doručené v pondelok
- Super obchod, rýchle dodanie tovaru