moj prvy nakup v tomto obchode.neviem ale tu by som nakupil znovu asi len keby nebola ina moznost. balenie (krabica) prisla v packeta boxe poskodena. fotky odoslane okamzite. namiesto toho aby poslali nove balenie po mne chceli ist si vyzdvihnut do packet boxu obal a poslat im poskodeny tovar(cena 20e) znovu na ich adresu aby to mohli reklamovat. co beriem dlhe roky z inych obchodov kavu stalo sa 2x a boli to vyssie sumy ked prisla zasielka poskodena. poslali namiesto toho obratom znovu tovar. ziadna sikana a dodatocne usilie na strane zakaznika. urobte si sami nazor.

Odpoveď obchodu nie je celkom pravdivá žiadali vrátiť poškodenú kávu takže zásielku O ktorej tvrdia že to bola nová náhradná káva som považoval za obal do ktorého mám vložiť poškodenú zásielku a to ako sorry...

Reakcia obchodu Manucafe

hodnocení nás velmi mrzí. Chyba nastala na straně kurýrní společnosti, která balíček při přepravě poškodila. I přesto, že zboží bylo v pořádku, nabídli jsme zákazníkovi výměnu zboží za nové. Zákazník si bohužel nepřevzal novou zásilku. Jsme velmi zklamaní, že zákazník nebyl s naším postupem při řešení reklamace spokojen. Věříme, že se celá situace vyřeší k zákazníkově spokojenosti, která je pro nás prioritou.

Hezký den,
    Kristina

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• nemôžem nákup hodnotiť pretože mi objednaný tovar nebol dodaný objednaný 5.12.

• Caje maju super kavu nabuduce objednam inde
    • Dobre balenie
    • Zrno sice dobre vakuovo zabalene, aroma nikde
    • Objednali sme 2 rozne zrna - obe napriek kompetetivnej cene napr voci Doubleshot dost humus

Viem že boli sviatky ale tak dlho čakať. Už viem že si od nich nič neobiednam.

Instantna kava nie je chutna, hoc je ochutena akoukolvek chutou, je to nechutny napoj

Vladimir

Reakcia obchodu Manucafe

velice nás mrzí, že zákazník nebyl spokojený s kávou. Se zákazníkem jsme se spojili a zjistili jsme, že pán se spletl a namísto zrnkových káv si objednal rozpustné kávy. Zákazníkovi jsme samozřejmě nabídli možnost vrácení káv.

Krásný den,
    Kristina

• Dodanie tovaru kurierom KATASTROFA

Reakcia obchodu Manucafe

existujúca situácia nás naozaj mrzí, ale chyba bohužiaľ nastala na strane kuriérskej spoločnosti, kedy kuríerky nemala pri sebe terminal a zákazník tak nemohol zaplatiť kartou. Zákazníkovi sme sa ospravedlnili za vzniknuté komplikácie, ale bohužiaľ takú situáciu ovplyvniť nevieme. Ďakujeme za pochopenie.

Kiki

Tivar neprisiel....

Reakcia obchodu Manucafe

Zákazníčku sme volali a vyjasnili si nedorozumenia ohľadom platby. Balíček sme pani odoslali. Zákazníčka si omylom vybrala platbu vopred a čakala dobierku.

• Rychla doprava
    • Kava nie je original ako v popise vyrobku

Manucafe predava pod klamlivym menom Geisha kavy - v skutocnosti geishe ktore predava su nejaky lacny blend a nie kava ktora je uvedena v ponuke. Ja si bezne kupujem original geishe v usa a viem povedat rozdiel so zatvorenymi ocami. Toto je proste nejaka lacna podpriemerna kava. No hrozne .

• Velmi dlha dodacia doba.

• Do celkovej ceny nákupu nebol zarátaný darčekový poukaz v hodnote 20 €, čo malo za následok, že napriek skutočnej celkovej cene objednávky cca. 42 € som musel zaplatiť aj za dopravu. Pritom v podmienkach je uvedené, že pri nákupe nad 40 € sa za dopravu neplatí. Ďalším problémom je, že ešte stále mi tovar nebol doručený, aj keď objednávka bola vytvorená 12. 3. 2020 a dnes je 23. 3. 2020.

Reakcia obchodu Manucafe

Táto situácia nás veľmi mrzí, o to viac, keď sme si negatívne hodnotenie možno ani nezaslúžili.

Čo sa týka darčekového poukazu: u všetkých objednávok máme nastavené, že sa automaticky pri objednávke pod 40 € pripočíta poštovné. Tým, že si zákazník uplatnil darčekový poukaz v hodnote 20 €, tak mu klesla hodnota objednávky pod 40 € a automaticky sa poštovné bolo pripočítané. Bohužiaľ sme si toho u objednávky nevšimli a zákazník nám nedal vedieť, že má v objednávke poštovné, aj keď v prehľade objednávky to videl. So zákazníkom sme sa spojili a ponúkli mu, že mu poštovné odčítame v rámci zľavy u ďalšie objednávky.

Ďalej zákazník píše, že mu balíček ešte neprišiel, verte, že robíme pre doručenie všetko, čo je v našich silách, ale v dnešnej kritickej situácii, kedy je veľa Zasielkoveň na Slovensku uzavreté, je doručenie ťažšie a pomalšie. Balíček od nás odišiel včas, ale bohužiaľ sa oneskoril prepravou. Všetko už riešime so Slovenskou Zasielkovňou.

ManuCafe

Objednala som kávu 8. 8. 2019 a doteraz neprišla a ani sa nikto neozval.

Reakcia obchodu Manucafe

Pani Mária si objednala kávu a ako spôsob úhrady zvolila platbu vopred kartou online. V tomto prípade čakáme, až nám zákazník platbu uhradí, aby sme mohli kávu nabaliť a expedovať.

Kávu sme bohužiaľ zákazníkovi neposlali, pretože sme do dnešného dňa nedostali peniaze. Zákazníčku sme volali a bohužiaľ došlo k nedorozumeniu, pretože si myslela, že platba kartou online znamená, že bude platiť pri prevzatí u kuriéra. Nakoniec sme sa dohodli, že kávu hneď odošleme na dobierku.

ManuCafe

• nedodali tovar do dátumu, ktorý garantovali (vyhovárali sa na doručovatela - i napriek tomu, že tovar bol vyplatený vopred)
    • neúplna etiketa (kávy nemali uvedený dátum praženia); aj ked za toto sa ospravedlnili
    • konfrontácia s nimi nie je možná - stále si hovoria svoje a ked sa im už niečo nepáči, jednoducho vám zložia telefón

Reakcia obchodu Manucafe

Zákazník si urobil objednávku v predvianočnom čase s doručením po Vianociach. Objednávku sme odoslali načas, kuriérske spoločnosti však v období Vianoc kapacitne nestíhali doručovať balíčky v termíne. Bohužiaľ toto sme nedokázali ovplyvniť. Klientovi sme sa telefonicky niekoľkokrát ospravedlnili, ale jeho správanie bolo dosť "problematické".

Pokiaľ ide o dátum praženia na etikete, tento údaj chýbal na etikete pri jednej kávy a po upozornení sme obratom dojednali nápravu.

ManuCafe

• Pisali že ho dodaju do vianoc a nic ani neviem v akom stadiu to je som sklamany

Reakcia obchodu Manucafe

Mrzí nás, že aj tento zákazník očakával dodanie do Vianoc. V dobe objednávania sme mali u položiek uvedené dodanie až po Vianociach. Tovar sme podľa plánu 27.12 odoslali.

Petra

Tovar mi stále nedorazil, napriek tomu, že som objednal viac ako týždeň pred Vianocami, sklamanie z dlhej dodacej doby...

Reakcia obchodu Manucafe

Situácia nás naozaj mrzí. Zákazník si objednával tovar v termíne, kde sme mali u každej položky uvedené dodanie až po Vianociach a negarantovali sme dodanie do Vianoc. Tovar sme podľa plánu 27.12 odoslali. So zákazníkom sme hovorili a všetko sa vyjasnilo.

Petra

• Chcel som skúsiť novú kávu preto som si ho vybral

Káva Kostarika ktorá mala mat karamelovu príchuť bola kyslá akoby bola stará,vyhodil som ju.posledny nákup v tomto obchode

• kupujem mačku vo vreci
    • nebolo napísané čo kupujem, káva neodpovedá popisu

Objednala som si tovar,nevedela som im poslat peniaze do zahraničnej banky ,tak som im pisala mail nech mi pomozu alebo poradia,alebo poslu na dobierku a do dnešného dňa mi vôbec neodpisali. . Takze nulova komunikácia