Rýchlosť
- Profesionáli
- Vyhoda
- dobré jednanie
veľka profesionalita,tovar zaslaný rychlo,
Komunikácia s obchodom bola veľmi dobrá, stručná a tovar došiel podľa "plánu" a nepoškodený. Ďakujem.
Rýchle vybavenie objednávky
Bombicku mam len par dni, dufam, ze nebude ako predchadzajuca, ktoru ste mi poslali so zakupenim celej flase, ta vydrzala na cca tri litre sody.
Skore dorucenie, bezproblemova platba, presne informacie o objednavke
Namiesto ventilátora ste mi poslali hrniec, skandal
Reakcia obchodu mámedoma.sk
Dobrý deň, v zásielke bol zabalený ventilátor. Stačilo krabicu otvoriť. Krabica od hrnca bola použitá iba ako vonkajší obal pre lepšiu ochranu krabice s ventilátorom. Tým Mámedoma.sk
Veľmi som spokojná, komunikácia na vysokej úrovni, ústretovosť, určite obchod odporúčam.
- Veľmi rýchle dodanie tovaru.
- Našla som tu tovar, ktorý som v bežných obchodoch nenašla, nákup bol pohodlný a rýchly, úplne bez problémov.
- Výborný výber, super ceny, rýchle vybavenie objednavky
- Rýchle dodanie tovaru,
Som maximálne spokojná s týmto obchodom, už som nakupovala cez tento obchod. Aj predošlý nákup bol dodaný rychlo. Preto už nebol problém nakúpiť znova. Tentokrát objednávka bola doručená bleskovo. 7.4. som objednala a další prác, deň už som ho mala doma. Môžem len vrele odporúčať.
Promptne a v poriadku dodané
- rýchlosť, komunikatívnosť, profesionalita
Obchody s kvalitnými a ústretovými službami začínajú byť výnimkou.
Ste výborní.
Držím palce a prajem všetko dobré. -
Zatiaľ prvá skúsenosť.
- Jasné, rýchle, presné.