Doporučujem,promntné vybavenie !!!
darček potešil
Spokojný výborne
- Vybavenie objednávky bolo rýchle a k tovaru bol priložený aj darček navyše.
- Som maximálne spokojná s tovarom, rýchlosťou dodania.
Som spokojná, navyše darček k objednávke vždy poteší
som veľmi spokojná super dodanie
- Je to po prvý krát, som spokojná, len keď posielate darček - kameň treba napísať, o aký kameň sa jedná. Popis som si našla na FB. Za darček ďakujem. Ešte plánujem zakúpiť si náramok z kameňa tigrie oko, ale ja mám ruku 21 cm, čiže na mieru.
U6 som nakupovala a aj teraz som bola veľmi spokojná rozhodne odporúčam
Zavadzanie.!!!
Objednávka bola na hrubý náramok a dodaný bol úplne tenucky nezodpovedal obrazku. -
Tovar prišiel rýchlo a neporušené. Som rada
Nie som celkom spokojná lebo sa mi nepáči keď mi obchod zašle tovar podobný, nie tak ako zadám v objednávke.
- 1 z kameňov sa hneď rozbil co je skoda
Tovar vyzeral byť fajn, pekne balenie, obsah potešil no 1 z kamienkov došiel poškodený a ešte v deň rozbalení sa praskol
Som úplne spokojná. Moja objednávka mi prisla veľmi rýchlo a bola ako na stránke. A plus k tomu som dostala darček čo ma veľmi potešilo. Určite si niečo ešte raz objednam. Opdorucam!
Krásne produkty
Objednávka bola vytvorená 7.12. a tovar stále nie je doručený. 13.12 som sa dopytovala, či už objednávka bola spracovaná, odpísali mi že kvôli vianočnému náporu má zdržanie a bude odoslaná čoskoro. Dnes, 18.12. tovar stále nie je doručený a čakám na vyjadrenie predajcu, či mi vie poskytnúť číslo zásielky. Verím, že dostanem obratom vysvetlenie, čo zdržalo objednávku, keďže objednávky od iných predajcov, ktoré som robila neskôr, mám už doručené. Len veriť že chyba je len v prepravcovi.. čo však nevyrieši môj problém s objednávkou, ktorú očakávam, že bude doručená pred Vianocami.
- Čakám na tovar, Čakám a Čakám, stále nechodí, tak čakám ďalej
- Som spokojná s obchodom, rýchle doručenie objednávky a ešte darček.
Všetko vporiadku,využila som akciu kup 3ks za cenu 2,príjemné darčeky za nákup.Ďakujem
Rýchle dodanie produktu,a pekne.
PODVOD???
Reakcia obchodu Magický obchod
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za skúsenosť s dopravcom, ktorý pochybil pri doručovaní vašej zásielky. Balíček vám zasielame opätovne po vydiskutovaní situácie telefonicky.