- výborná komunikácia priamo po telefóne
- Platba kartou online aj pri preberaní tovaru
- Objednala som si knižku pre začiatočníkov hry na husle, na eshope obrázok nebol ani nijaký popis ale dôverovala som. Prišiel zošit, ktorý bol starý ošúchaný a trochu pokrčený to by mi ani nevadilo, ale je to 5. časť a nikde nebola možnosť výberu
- výborná komunikácia
- rýchle jednanie
- spoľahlivosť
Produkt sice nemali na sklade, ale velmi sa snažili nám ponuknuť a expresne doručiť náhradný, čo sa aj podarilo. Velmi pekne dakujeme.
- rychlé odeslání zboží
- Osobná komunikácia
široký sortiment
rýchle vybavenie
osobný záujem na doladenie objednávky -
- Sú dobrý a spoľahlivý a ústretový.
Som veľmi spokojný z dobrým výberom hudobných nástrojov a veci čo k nim patria.Objednávka bola vybavená dobre aj doručenie.Odporúčam všetkým.
Tovar som si objednal, doručený bol do pár dní, bol v poriadku. Som spokojný.
- Promptné jednanie
Bol to výhodný nákup
- Rýchla dodacia doba a najlepšia cena.
- velmi dobry
Výborná komunikace, zboží dorazilo velice rychle a v pořádku. Mohu jen doporučit.
Tovar bol doručený bez poškodenia v rozumnom čase.
Tovar som si objednal a po doručení kurierom som zaplatil,všetko prebehlo v poriadku.
Som spokojná
- osobité telefonické porady
- Komunikatívny a odborne zdatný personál
- prehľadnosť webu
- široký výber
- komunikácia s obchodom
- rýchlosť dodania
Tento obchod som si vybral pretože som v ňom našiel tovar, ktorý už v iných obchodoch neponúkali. Tovar mi bol doručený expresne rýchlo. Objednal som si ladičku, ktorá však vykazovala istú vadu, čo však nehodnotím ako problém predajcu. Tovar som zaslal späť, tak uvidíme ako to bude ďalej. Inak zo strany obchodu je komunikácia v poriadku aj snaha a ochota danú vec vyriešiť. Nebyť tohoto menšieho problému tak som s obchodom veľmi spokojný.
- rýchlosť
- mali tovar, ktorý bol v iných obchodoch trvalo nedostupný