Prihlásiť sa a pridať recenziu

Obchod vôbec nereagoval na moju objednávku a tak som si tovar objednala inde a teším sa z neho už niekoľko dní

Neskutocne prijemny a ochotny predajca. Tesi ma, ze este stale su obchody kde nie su len obsluhovaci registracnej pokladne ale aj ludia co maju prehlad o tovare co predavaju ... Dakujem

• Rýchle dodanie

Super ochotný predajca. Presun tovaru na pobočku na Prešova. Vrelo odporúčam!

• Ok

Nevyhodou je ze mi nebol odoslany ziadny informacny email o zasielke takze som vobec nevedela ci zasielka bola odoslana, ani kedy pride.

• dobré ceny
    • odborný personál
    • prehľadná web stránka

Prehľadné stránky, slušné ceny, dobrá komunikácia, krátke dodacie lehoty. Celková spokojnosť, vrelo odporúčam.

• Profesionálny prístup, ochota, radosť nakupovať
    • Nič

Obchod vrelo odporúčam

Spokojnosť

Obchod komunikuje dobre a jsou ochotni vyjit vstric. Jsem rad ze z Brna muzu nakupovat na i Slovensku!

• dobrá dostupnosť
    • veľmi ochotní zamestnanci
    • trochu pokulháva vyhľadávanie v e-shope

• Predajca ochotne poradil s vyberom

OK

• Predávajúci ma čakal v dohodnutom čase v predajni a tovar mal pripravený.

Rýchle a ochotné jednanie a vybavenie objednávky k plnej spokojnosti.

• Rýchlosť

Oneskorená komunikácia,neskoro mi prišlo potvrdenie o objednávke,takže som nevedel či platí a tovar príde Zavolali keď som im to napísal,a tovar prišiel hneď na druhý deň na druhý koniec Sk,čo ma príjemne prekvapilo.Možno mali oslabený pracovný tím.V dnešnej dobe sa to stane zo dna na den.

• Veľmi rýchle jednanie
    • Bezproblémová komunikácia
    • Žiadna

tovar skladom (v ich sklade) nevedia dodat

Reakcia obchodu MADA MUSIC

Dobrý deň, tovar, ktorý ste si objednali sme už nemali na sklade, o čom sme Vás okamžite telefonicky informovali a ponúkli alternatívu, o ktorú ste nejavili záujem.

• Super jednanie, ochota poradiť a rýchlosť dodania
    • Bolo mi od obchodu oznámené že tovar príde ale nie kedy presne. A samozrejme kuriér prišiel práve keď nikto nebol doma