- Mizerná komunikácia.Ani po 30 dňoch reklamácie,žiadne informácie. Musel som viac krát volat,čo je s reklamáciou.Nakoniec tovar prišiel vraj po oprave s dalšou vadou.
Neodporučam.
Reakcia obchodu www.m-link.sk
Nemame zaznam o takejto reklamacii. Reklamacie vybavujeme na cas a podla zakona. Tuto anonymnu recenziu povazujeme za hrube poskodzovanie nasho mena. Momentalne je tato rezenzia v rieseni s Heureka.sk,
- Rýchle vybavenie objednavky
- Zatiaľ ziadne
Solídny partner
- Veľmi dobré ceny a slušný výber
- Žiadne
Dobré ceny, dokonca niekedy lepšia ako oficiálny dovozca.
- Tovar uvadzany ako skladom v skutocnosti na sklade nie je. Zavadzanie v termine odoslania a aj napriek tomu ani ten termin dodrzany nebol.
Objednavku som zrusil z dovodu zavadzania, ze tovar je skladom a pritom skutocnost bola ina. Telefonicky riesene a slubene odoslanie do konkrétneho terminu. Ani ten termin vsak nedodrzali.
Zrcite uz nic nakupovat cez tento obchod nebudem.Reakcia obchodu www.m-link.sk
Zakaznika sme informovali ohladom vypredania tovaru, nakolko v jeden den prislo viacero objednavok na ten isty tovar. Naskladnenie bolo do 4dni a zakaznikovi ponuknuta zlava 15,- Eur za omeskanie. S tym vsak nesuhlasil.
- zýšte pozornosť na prepravcu.obal tovaru bol poškodený akoby bol niekto zvedavý čo je dnu.krabica prelepená páskou prepravcu a vypísaný škodový zápis
Reakcia obchodu www.m-link.sk
Ospravedlnujeme sa za neprijemnosti vzniknute pri preprave. Budeme kontaktovat dopravcu.
- Na tovar som sa informoval v čase, keď ešte nebol v ponuke a p. Moravec mi ho prisľúbil zabezpečiť u výrobcu, čo aj urobil a aj ma informoval, keď sa už do ponuky dostal.
Jednalo sa o tovar, o ktorý som mal vážny záujem. Preto som kontaktoval obchody, ktoré by ho mohli mať v sortimente, ale iba m-link.sk reagoval a na sto percent splnil moje predstavy o dobrom internetovom obchode.
- Profesionálny, ochotný, promptný
- Neviem o nich
Super, vrelo odporúčam. Som veľmi spokojný
- Rýchle dodanie tovaru
Určite odporúčam, rýchle dodanie, prehľadný eshop a výhodné ceny. oceňujem možnosť dokúpiť náhradné diely.
- cena, ochota
odporucam
- osobný odber
- riešenie menu na web stránke
- rýchlosť a kvalitu
- Cena, dostupnost na sklade, odberne miesto v Bratislave.
Cena, dostupnost na sklade, odberne miesto v Bratislave. Rychle dodanie.
- Netradičný tovar.
- ceny
- prehladnost
- ziadne
Super, ten isty tovar 40 eur menej u nich ako u dovozca. Cln kolibri normalna cena 540,00 u nich 496,50.
- prehľadnosť, široký sortiment, rýchle dodanie
Obchod prebehol úplne v poriadku, všetko bolo fajn... mrzela ma akurát krabica na našom LEGU, ktorá vyzerala ako by sa s ňou už niekto tri roky hral...inak bolo všetko ok.
- informacie o realnej dostupnosti skladom su len zbozne priania..
dakujem, nabuduce uz nie
Bohužiaľ nulová komunikácia zo strany obchodu.
- Tovar je písaný ako na sklade, no reálne nie je.
Reakcia obchodu www.m-link.sk
Ospravedlnujeme sa, tovar sa musel doobjednat. Dakujeme za trpezlivost a Vas nakup ,ktory bol vybaveny s par dnovym omeskanim.
- Výborná cena, široký sortiment.
Ústretovosť pri riešení požiadaviek, určite nakúpim opäť.
- OK
OK