rýchle dodanie
Krásne vône
- Možnosť objednania vzoriek
- Packeta
Je to moja druhá skúsenosť s alternatívnymi parfémami, musím uznať, že tento eshop je o niekoľko poschodí vyšie, než ten prvý, čo sa týka samotných vôní. Určite si tu nájdete tú svoju, možno nie každá bude sedieť, a netreba očakávať podobnosť 1:1, len treba skúšať, ja som si tú svoju našiel, a je tam naozaj tenká hranica podobnosti ku originálu.
- Rychlost, vona identicka
- -
- Krásna vôňa
- Výborné napodobeniny drahých parfumov
- Rýchle dodanie, vôňa vydrži dlho a nelíši sa od originálu. Objednávam často
Nič
Veľmi veľká spokojnosť, vône sú nádherné. Rýchle dodanie. Slušná výdrž vône. Určite objednáme znova. Odporúčam.
- Spokojnosť, rýchle dodanie
C
Úplne super, vo všetkých smeroch, som spokojná nadmieru so spoluprácou a príjemné prekvapená kvalitou.
- Dobré
Veľmi rýchle dodanie...parfém je Topka...
Som spokojná s objednanym tovarom, tak isto s celým postupom vybavenia mojej objednávky a tak isto s rýchlosťou vybavenia.
- Rýchle dodanie, vôňa sedi s originalom
Nie je to prvý krát, čo som si z Vášho obchodu objednala vône. Vždy som bola spokojná...dobre zabalené a vždy dodržaná objednávka. Nikdy sa nestalo, že by bola vymenená značka. Dostala som neraz aj darček v podobe vzorky inej vône, čo ma vždy potešilo. Takže vždy len spokojnosť. Držím palčeky, nech sa Vám darí.
Reakcia obchodu LUX PARFÉM
Dakujeme