- výborná komunikácia a rýchlosť
- perfektná komunikácia, poradenstvo, rýchle dodanie
- ochota poradiť, rýchlosť, profesionalita
Obchod síce nemá značku overený zákazníkom, no pôsobí najprofesionálnejším vzorom. žiadne skryté náklady, doprava-dobierka na akúkoľvek objednávku zdarma. to poskytuje málokto a napriek tomu ceny na nižších úrovniach.
Tovar som objednal o 9 hod. ráno a balík som obdržal na ďalší deň kurériom GEIS.
- Rychle dodanie
- komunikacia so zakaznikom
Dostala som co som si objednala hned na druhy den, nulove postovne nezalezi od vysky objednavky, a hlavne vynikajuca komunikacia s predavajucim
- profesionálny prístup a ochota nezištne poradiť
- Dobra komunikacia a rychle dodanie
- asi nic
- Rýchla a kvalitná komunikácia
- Trochu slabšia stránka.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Skvele .... vykon pohodlie kvalita... odporucam !!!
Odporucam. Top produkt
- najlepšie speed korčule na Slovensku
- vysoká kvalita, za rozumnú cenu
- spoľahlivé a rýchle dodanie
- možnosť konzultácie, odskúšania, poradenstvo
Ak chcete mať super korčule a nebodaj začať súťažiť, skôr či neskôr sa rozhodnete pre tento obchod a bude naozaj spokojný po všetkých stránkach.
Ja osobne ,mám pár kúskov za pár rokov a zatiaľ ma nikdy nesklamali ;-)
Odporúčam -
- Quick delivery,great offers and deals for combination,great explanation of each product,probably the best wheels and boots in the world.
- No cons at all
I'm strongly recommending this seller becouse you get the best for the price.Do not hesite to contact him.He is willing to answer your questions any time.
- Výborné poradenstvo, skvelá kvalita tovaru, ochota predajcu vymeniť nepoužitý tovar, okamžité dodanie.
- Už dlhšie využívam služby tohto obchodu a som nadmieru spokojný po všetkých stránkach.
- Skutočne odporúčam každému.
Tovar som prvýkrát zakúpil na základe odporúčaní, veľmi dobrých skúseností a výborných referencií od mojich známych.
Môžem len odporúčať. -
- velky výber
- dobre ceny
- super komunikácia
- žiadne
Vrelo odporúčam,kvalitný tovar za dobré ceny,skvelá komunikácia
Perfektny predajca. Super pristup, poradenstvo. Najlepsie kolieska a korcule. Dakujem.
- Veľký výber
- Dobré ceny
- Nič
Veľká spokojnosť,odporúčam
- kvalitne vyhotovenie
- rychle vybavenie objednavky
- profesionalny pristup predajcu
- krasny dizajn
S kupou tychto korcul som velmi spokojna. Predajca sa naozaj vyzna a vie poradit aky typ sa komu hodi. Som rada ze som dostala kvalitny vyklad, na zaklade ktoreho som sa rozhodla prejst z klasickych velkych inline na teto typ korcul. Netreba sa bat ten clenok fakt drzi :)
- Ludsky a profesionalny pristup
- Poradenstvo najvyssej kvality
- Siroky sortiment produktov a prislusenstva
- Rychle dodanie objednaneho tovaru
- Super cena
Presne takto som si predstavoval zastupenie velkej svetovej znacky na domacom trhu! Luigino je synonymom kvality v segmente inline-speed skatingu a kvalitne vyrobky su zakladom spokojnosti zakaznika. U tohto predajcu vas cakaju nielen spickove vyrobky tejto znacky, ale aj dobre rady majitela obchodu, ktory sucasne je aj uspesnym predstavitelom tohto sportu!
- Siroky sortiment tovaru na sklade
- Super komunikacia zo zakaznikom
- Rychle dododanie tovaru
- Podla mna ziadne
Odporucam nakup v tomto obchode a isto este budem nakupovat v tomto obchode
Top kvalita za vyborne ceny... znacka v ktorej jazdia majstri sveta a ja tiez :)