- Oceňujem rýchlosť a správnosť dodania objednaného tovaru. Zobrazený tovar v eshope 100% zodpovedá skutočnosti. Maximálna spokojnosť.
- Bezproblémový nákup, rýchle dodanie, s tovarom som spokojna
Maximalna spokojnost ako so sluzbami tak aj s tovarom.
Objednám z domu, bez námahy a zatiaľ vždy došla dobierka skoro a bez problému.
Snáď čo by som vytkla, je to že farba na stránke nezodpovedá skutočnej farbe, je tam tieňový rozdiel. Ja som použila všetke, lebo potrebujem rôzne. Inak spokojnosť. -
- Rychle dodanie, super komunikacia. Potrebovala som este nejaky tovar ktory nemali v ponuke na stranke a ochotne mi predajca vyhovel.Som maximalne spokojna a vrelo odporucam.
- 1.den som tovar objednala a zaplatila a na 2.den som mala tovar doma.super rychle vybavenie a dodanie!
Viac ks tovaru skladom.Potrebovala som 130m ciernej satenovej stuhy no zial tolko nemali skladom.
- Rychly a lacnejsi obchod
spokojnosť
rýchle vybavenie objednávky
maximálna spokojnosť -
- Odporúčam
Super rýchlo som mala tovar doma
rýchle doručenie tovaru, tovar prišiel nepoškodený
Objednávala som v tomto obchode prvýkrát a už dávno som sa nestretla s takou ochotou a ústretovosťou predajcu. Veľmi oceňujem komunikáciu so zákazníkom, poskytnutie rád, termín dodania - 2 dni!!! je až neuveriteľný. S kvalitou tovaru som veľmi spokojná. Tento obchod Vám preto srdečne odporúčam.
- Dobry vyber roznych materialov. Skveli pristup odporucam
S nákupom som bola veľmi spokojná. Kvalita tovaru bola výborná a aj rýchle spracovanie a doručenie objednávky.
- Neuveriteľne ústretový a férový prístup
- prišlo to obratom, čo so ocenila, lebo som to potrebovala
Tovar sa mi nepáčil, vrátila som ho späť predajcovi – sivá pavučinka je skôr sivozelená a dekoračné kamene sivé sú tmavé, skôr antracitové. Objednala som si aj 3ks dekoračných kryštálov DEK-03, všetky 3 vrecúška boli roztrhnuté, viaceré kryštály boli poškodené (akryl bol rozbitý - odštrbený) a dodaný počet bol len 140ks – podľa objednávky to malo byť 3x50ks teda 150ks! Balenie takého krehkého tovaru by malo byť zo strany predajcu pedantnejšie!
Reakcia obchodu LUDECOR
Dobrý deň.
Aby som uviedol Vašu reakciu na pravú mieru . Čo sa týka vráteného tovaru vrátili ste 2položky z 5tich. Pavučina sivá je sivá nie sivozelená. Sivé diamanty sú tmavšie. Ak zákazníkovi farba nevyhovuje samozrejme máte právo tovar do 14dní vrátiť čo ste využili a obratom Vám boli zaslané peniaze .Dekoračné kryštály ktoré sme posielali v originál balení od výrobcu mohli pri preprave prasknúť , ale to ako s balíkom manipuluje kuriérska spoločnosť nevieme ovplyvniť , každopádne akrylové kamienky sú natoľko pevné že k ich rozbitiu nepríde. Ak predsa len k poškodeniu prišlo tovar ste mali zaslať spolu s vrátenými položkami a mohol Vám byť bezplatne vymenený.
Z našej strany sme spravili všetko pre to aby ste boli spokojná , tovar bol odoslaný na druhý deň po objednaní , reklamácia bola vybavená promptne a za problémy s kryštálmi som sa Vám osobne ospravedlnil hoci za ne priamo nemožeme. Vaše hodnotenie rešpektujeme ale podľa nášho názoru nie je objektívne nakoľko sme sa k celej veci postavili seriózne od prijatia objednávky až po vybavenie reklamácie. Dať obchodu 2,5hviezd z piatich napríklad za komunikáciu považujem tiež za neobjektívne nakoľko po prijatí objednávky zákazník obdrží konfirmačný email , po odoslaní objednávky notifikáciu s linkom na sledovanie zásielky , a aj pri reklamácii je zákazník informovaný o jej vybavení. Neviem ako je možné u zákazníka ako ste vy dosiahnuť 5hviezd . Neodporúčať obchod len preto že nie ste spokojná s farbou tovaru je neobjektívne. -
- veľmi rýchlo dodané
- tovar mi bol doručený na tretí deň od objednania
- veľmi ľahká orientácia na stránke