Som spokojná s tovarom
- Sme spokojní, dobrá komunikácia, rýchle vybavenie
- škoda, že obdobný tovar - tričko s golierom v štýle bomber nemáte aj s dlhým rukávom
Moja objednávka prišla na inú adresu akú som mal napísanú, ale všetko sa podarilo napraviť za pár dní.
Rýchla a bezproblémová vymena veľkosti postou
- bez problémov hladký priebeh
- ochota
- Výhodou je bezproblémový nákup, tovar si možno objednať aj na dobierku a zaplatiť pri jeho preberaní.
- Veľký vyber
- Dobré ceny
Jedinou nevýhodou je doba doručenia. Strašne dlho trvá, kým zabalia a odošlú objednávku. Samozrejme zákazník je o tom upovedomeny vopred. Len mi príde, že v dnešnej dobe, keď od objednania vám doručia balík cca do 3 dní, tak túto mi prišla dodacia doba veľmi dlhá.
- Rychle dodanie
- Rýchlosť dodania,
- Vynikajúce ceny
- Rýchle vybavenie objednávky
Objednávala som prvý krát a určite NIE naposledy Ceny sú veľmi priaznivé a všetko prebehlo bez problémov a hlavne rýchlo. Maximálna spokojnosť.
objednaval som si tricka pracovne ktore prisli az z ciny. v potvrdzovacom maily bola uvedena doba dodania 25.7. (objednaval som to 1.7.) a prislo to cca o tyzden ci 8 dni pred tym terminom. tovar prisiel v poriadku.
- Opäť rýchle dodanie a spokojnosť s tovarom.
- Skutočne rýchle dodanie a veľká spokojnosť s kvalitou
- Nepredáva čo ponúka
Prišiel mi úplne iný produkt ako som objednala.
Bunda do dažďa som spokojná.
Nesmeky... úplne iný tovar ako ponúkajú i názov je odlišný, takže zavádzajú.Reakcia obchodu lubica.sk
Dobrý deň prajem,
ospravedlňujeme sa za zaslanie staršej verzie návlekov. Chyba nastala na našej strane, nakoľko sme si nevšimli, že dodávateľ zmenil dizajn produktu. Návleky Vám samozrejme vymeníme za nové, ako ste sa dohodli telefonicky s kolegyňou.
Ďakujeme veľmi pekne za nákup.
S pozdravom za tím ĽUBICA,
Lukáš. -
- výhodné ceny
- rýchle vybavenie objednávky
- Doručenie na adresu
Rýchle dodanie
- oceňujem ochotu personálu, vedia poradiť, ochotne pozrieť danu vec na sklade, je možnosť vyskúšať tovar na predajni a podľa toho sa rozhodnuť a zmeniť objednávku, rýchle dodanie zo skladu, veľký výber a zľavy
- jedinou nevýhodou je dialka od mojho bydliska a od zástavky, a tiež že moje nohavice sa nešijú väčšie
- Rýchlosť dodania