Na 1

• supre služby

• Rýchle dodanie

Rýchle dodanie

• No

Podľa mňa super, majú kvalitne a super veci. Zatiaľ nemám k tomu nič vytknúť.

• spokojnosť

• Super rýchly obchod

• Výborné skúsenosti s obchodom. Rýchle doručenie.

Všetko OK

Nakupujeme pravidelne oblečenie značky Payper, velmi dobry pomer cena/vykon do skladu a na prácu pre zamestnancov.

Rýchlosť dodania veľmi dobrá, informovanosť zákazníka o stave objednávky tiež na veľmi vysokej úrovni.

Perfektne

Pohoda

• Max spokojnosť
    • Tovar je dodaný rýchlo

• Všetko bolo OK

• Veľmi rýchle a promtne vybavenie objednávky, a tovar zodpo rada aj fere. E ponuke. J

• Po objednani som asi do 15 minut dostala email,ze moja objednavka je pripravena na vyzdvihnutie,tak som sa tam hned vybrala,krasna predajna,mnozstvo tovaru a pestry vyber ma velmi potesil,pani predavacky velmi velmi mile,som rada za takuto skusenost a tesim sa na dalsiu navstevu vo vasej predajni

• Velmi dlha doba dodania

Tovar pri objednani uvadzaju dodanie 3-7 pracovne dni, v suhrne objednavky udaju 14 dni a ani po 14stich dnoch tovar stale nedoruceny.

Reakcia obchodu lubica.sk

Dobrý deň prajem,

pri každom produkte uvádzame dátum doručenia daného produktu. Pri Vašej objednávke bol dátum dodania do 23.10.2024 - teda 3-7 pracovných dní + 2 dni navyše pri dodaní kuriérom. Ak by sme produkt naskladnili od dodávateľa skôr, odoslali by sme Vám ho ihneď.

Vašu objednávku ste mali dnes pripravenú na vyzdvihnutie v Z-boxe, čiže sme dodržali avizovaný termín doručenia.

Ďakujeme veľmi pekne za nákup.

S pozdravom za tím ĽUBICA,
    Lukáš.

Tovar ešte do dnes neprišiel, hlavné že sa už pýtajú na moju spokojnosť s objednávkou.

Reakcia obchodu lubica.sk

Dobrý deň prajem,

ospravedlňujeme sa za 1-dňové oneskorené dodanie Vašej objednávky. Dúfame, že budete s dodanými tričkami a fleecovou bundou spokojná.

S pozdravom za tím ĽUBICA,
    Lukáš.