- komunikácia bola super odporúčam :)
- Fantastická chuť všetkých výrobkov, super komunikácia s obchodom,rýchle dodanie objednávky..všetko ok
Rodinná firma s maximálne ústretovými majiteľmi. To sa len tak nevidí. A lepšie arašídové maslo som nikdy nejedol.
- Fantastické produkty, zdravé a chutné. Výborná komunikácia s obchodom, rýchle dodanie.
- prehľadnosť, veľký výber, kvalitný tovar, rýchle dodanie
O dodaní som bola informovaná a na objednávku som nečakala
- Asi prvykrat co uz u nich objednavam cez tri roky mi prisla objednavka do dvoch dni!
- Bezne dodanie je 4dni a je jedno ci platite online alebo na dobierku.
Rychle vybavenie objednavky a dodanie.
- Maximálna spokojnosť,ich výrobky sú fantastické,veľmi nám chutia.
- Neskutocne dlhe dodanie tovaru min 4dni
- Info o objednavke
- Skvele produkty
Skvely eshop, velmi rada odtial objednavam. Vyborne produkty. Rychle dodanie. Som spokojná!
Veľmi dobre sa dá zorientovať na stránke, ľahko sa dá vybrať si produkty,rýchlosť dodania je úžasná
Vyborna kvalita a cena, super dizajn
Robia skvelý arašídový krém. Ale bohužiaľ sú zároveň dosť popletení. Som ich stály zákazník, ale moju ostatnú objednávku vybavili o celých 10 dní neskôr! Keď som tam volal s otázkou prečo môj tovar nechodí, pani na mňa vykrikovala, že mali dovolenku a vraj to mali aj uvedené na stránke. Ako som si len dovolil nevšimnúť si to. Ale čo ma už úplne dostalo bola hláška, že v maili potvrdzujúcom moju objednávku fakt, že majú dovolenku neuviedli, lebo "to chodí automaticky". Čiže sa im nechcelo meniť znenie mailu a radšej ľuďom tvrdia, že oni s tým nič nemajú - maily predsa chodia automaticky. Čiže asi takýto prístup k zákazníkovi.
- Som veľmi spokojná,objednaný tovar bol raz dva doma,všetko bolo v úplnom poriadku. Max spokojnosť.
- Super výrobky
- Chutné masla
Otrasný customer servis, už niečo cez mesiac sa domáham vrátenia platby za nedoručený tovar márne. Toto musia fakt zlepšiť.
- rýchlosť objednávky
- kvalitné zabalenie
- kvalita tovaru
Naj obchod na orieškové maslá. Vyskúšal som ich už xy, ale zatiaľ mi najviac sedia práve tie od nich. Najpriaznivejší pomer kvality a ceny.
Čo sa týka objednávky, tovar je spravidla do 48 hodín z Čiech na Slovensku. -
s obchodom a objednavkou som spokojna, rychle dorucenie je samozrejmostou, tentokrat to bolo dorucenie bez poskodenia, kedze balik bol oznaceny ako "krehke", takze o to vacsi palec hore .
Super, veľmi spokojný, tovar z CZ je spravidla doručený do 48 hodín