• rýchla a promptná komunikácia
    • starostlivosť o zákazníka
    • skvelý systém bonusových bodov

S týmto obchodom mám len pozitívne skúsenosti, nakoľko vždy sa snažili vyhovieť zákazníkom a tovar bol vždy doručený v sľúbenej kvalite a stanovenej lehote. Ďakujem, že kladiete zákazníkov na prvé miesto.

• Maximalna spokojnost ako vzdy
    • Zuadna

Spoľahlivý, rýchli,...

• Rýchle dodanie, kvalitné výrobky, príjemné jednanie s obchodom.

Rýchle jednanie a veľká spokojnosť. Ústretovosť.

Ked nakupujem v tomto internetovom obchode vzdy je vsetko v najlepsom poriadku. Su mili, napomocni, poradia. Vybavenie objednavky velmi rychlo. Su 10 z 10, cize naj!!!!

Tovar mi bol expresne doruceny, tel. upresnenie dna expedicie, dodania s pracovnikom obchodu bolo ustretove, velka spokojnost.

Hladky priebeh celeho nakupu, rychle dodanie

dobré

• Len dobrá

Rýchlo poslané, bezproblémová spolupráca, krajšie a kvalitnejšie zabalený balík som ešte nedostala. Po otvorení balíka ma prekvapila výpň. Každý obchod voľný priestor okolo tovaru vypĺňa polystyrénom, alebo bublinkovou fóliou, či nafúknutými vankúšikmi. Tento obchod zvolil papierové vreckovky, čo sa mi zdá ako super ekologický nápad.

Veľmi dobre

Spoľahlivost. Účinky produktov skúšam.

• Kvalitne vyrobky, ochota a ustretovost pri komunikacii so sefom

• bezproblémová komunikácia
    • rýchle dodanie
    • výborný produkt, u nás osvedčený v prevencii i pri liečbe

Opakovane veľmi dobrá skúsenosť s výrobkami aj s predajcom. Môžem len odporúčať.

• Vsetko super, rychlost dodania, komunikacia

Moja objednávka bola vybavená okamžite po odoslaní.
    Tovar bol super zabalený a ošetrený voči nárazom praktickými vreckovkami, ktoré som hneď využila pri mojom riadnom nachladnutí.
    Ďakujem, moc mi to pomohlo. Med začal účinkovať už na druhý deň po užití cca 4-5 lyžičiek... lepšie sa mi dýchalo, prestali sa mi tvoriť hnisané hlieny a zlepšili sa mi hlasivky.... Moc ďakujem. Určite si medík zasa objednám.

• Rýchle dodanie, komunikacia obchodu maximálna spokojnosť

• kompletné a dostačujúce info na stránke, dobrá komunikácia, rýchle dodanie