Tovar nedorazil ,nedostatocna komunikácia obchodu
- Neseriozny pristup
Nebol mi doruceny objednany tovar (dostala som nieco ine ako som si objednala).
Tovar som poslala spat na vlastne naklady, tovar nebol prevzaty a pri spatnom doruceni som zase platila postovne. Pan sa tvaril, ze sms o doruceni nedostal, posta mi podala informaciu(aj pisomnu), ze sms dostal. Dohodli sme sa, ze tovar znovu poslem a on mi vrati peniaze, co aj urobil, ale postovne co som platila 3x mi nikto nevrati. Tento obchod NEODPORUCAM -
- Výhodná cena
- Doručenie na poštu
- Mohlo to byť poslané aj rýchlejšie
- Dobre ceny
- Dlha doba dodania
Nákup bez problémov. Čo mi chýbalo tak približné info kedy bude tovar expedovaný. Musel som písať osobitne po troch dňoch. Odpoveď však prišla obratom.
- Príjemná komunikácia, ochota vysvetliť a podať informácie - trpezlivosť s kupujúcim, rýchle zaslanie objednaného tovaru
som veľmi spokojná, spolupráca super.....niektoré mnou objednané veci nemali ale ozvali sa mi hneď sme sa dohodli.
- Seriózne jednanie
PETZL = kvalita
- ochotný personál
- prehľadná stránka
Príjemne ma prekvapilo, že mi bez problémov upravili objednávku a ponúkli viac možností na výber.
- zamestnanci maximalne napomocni a flexibilini
Reakcia obchodu www.lezecky.sk
Ďakujeme
Chýba mi informácia o stave vybavovania objednávky a termín dodania tovaru nie je známy ani 9 dní od objednania tovaru.
- Na cas a dobre ceny
- +super ceny
- +bezproblemova komunikacia
- zatial nic
odporucam dalej
- tovar nezodpovedal veľkostiam v popise obchodu
- Tovar som dodnes (11 dni) neobdrzal
- extremne dlha dodacia lehota - cakam na tovar uz takmer vyse dvoch tyzdnov, este stale neprisiel
- nízke ceny, značkové výrobky
- Lano uvedený "skladom" s expedíciou do 2-5 prac. dní príde skoro po 2 týždňoch??? Zišlo by sa info pre zákazníka, že neštandardné dĺžky lán, pokiaľ nie sú držané skladom sa robia na objednávku u výrobcu, takže to chvíľu trvá.
spokojnosť, dostal som to čo som potreboval v požadovanej kvalite a vyhotovení.
- super komunikacia
odporucam