- Výborný prehľad tovarov
Odporúčam nákup
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a těšíme se na Vaši další objednávku, která bude opět vyřízena k Vaší maximální spokojenosti.
oddělení péče o zákazníky -
Dobry den.Tovar nam bol doru4eny v poriadku,len neustale v chladmicke nieco praska akoby pracoval plast,rozpraval som zo servisnym technikom,trochu nas vystrasil,ze plast moze uplne prasknut,tak konam za horuca,co s tym?
Vážený zákazníku,
ohledně reklamace produktu se prosím obraťte na reklamační oddělení - [email protected] . Naši pracovníci se s Vámi poté spojí a domluví způsob reklamace.
oddělení péče o zákazníky -
- rýchlosť dodania tá bola v poriadku
- Upozornil som na nekompletnosť dodania tovaru v objednávke a žiadal o nápravu, pani z obchodu mi odpisala, že kamerový systém v sklade dokazuje, že tovar mi bol pridaný do balenia. Keď som jej povedal aby si záznam overila a pripomenul som jej, že keby záznam videla určite by mi toto nenapísala. Ďalej nereagovala iba sa ospravedlnila. Jeden kus tovaru mi dodnes nebol zaslaný, dodávka nebola kompletne doručená.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Můžete prosím specifikovat jaké příslušenství Vám k výčepnímu zařízení chybělo? Ohledně reklamace zásilky se můžete obrátit na naše reklamační oddělení - [email protected].
oddělení péče o zákazníky -
- siroky sortiment za primerane ceny
- Vynikajuce ceny, rychla dodavka
- -
Spokojna
Vážený zákazníku,
velice si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení, děkujeme a pevně věříme, že i nadále budete naším spokojeným zákazníkem.
- pohodlie
- žiadne
pohoda
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení a pevně věříme, že toto nebyl Váš poslední nákup u LevnéELEKTRO.cz.
oddělení péče o zákazníky -
- PREDALI MI POUZITY PREDVADZACI TOVAR!
- PREDAVAJU POUZITY TOVAR AKO NOVY TOVAR!
NEODPORUCAM NAKUPOVAT V TOMTO OBCHODE NAKOLKO
MI PREDALI POUZITY PREDVADZACI TOVAR.Reakcia obchodu levneELEKTRO.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Vaši připomínku ohledně špatného zboží jsme předali na reklamační oddělení k vyřízení. Omlouváme se za způsobené komplikace s produktem.
oddělení péče o zákazníky -
- Dobra cena, rychla dodacia doba
- Vysavac nam prisiel spinavy,mokry evidentne pouzivany pred nami.
To ze bol mokry-vysusili sme si ho. Ze bol spinavy-ocistili sme si ho. Ale som sklamana, ked si objednam novy vysavac, ocakavam ze bude novy a nie pouzivany.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Dle prověření Vaší objednávky jste si zakoupili zlevněný výrobek u kterého byla informace o tom, že byl výrobek použitý na výstavě, to znamená, že byl používaný při předvádění . Proto byl zlevněný na 129,28 euro místo původních 140,48 euro. Samozřejmě byl vyčištěn, bohužel se může stát, že v hadičkách může zůstat voda, kterou nelze úplně odstranit a ta při přepravě zboží může vytéct. Pak je výrobek mokrý. Omlouváme se způsobené komplikace.
- rýchlosť dodania
- cena tovaru
- kvalita tovaru
- nemá
odporúcam
- rýchle dodanie
- lacný a kvalitný tovar
- žiadne
ok
- dobrá cena
dobrá cena
ušetrený čas behaním po kamenných obchodoch
rýchle jednanie a dodanie
odporúčamReakcia obchodu levneELEKTRO.cz
Vážený zákazníku,
jsme velice rádi, že jste s našimi službami a se zakoupeným výrobkem spokojen. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
oddělení péče o zákazníky -
nikdy viac tovar mi prišiel používaný, ošúchaný a vysávač bol plný odpadu. 20min som sa snažil dovolať na ich JEDINE číslo prevolal som 10€ pre 1min rozhovor, mal som napísať mail a zaslať tovar do CZ kde ma poštovne vyšlo ďalších 12€. Prerobil som 24€ pre ich neschopnosť. Peniaze mi boli vrátené, ale len za tovar a ich náklady. Neodporúčam s takýmto niečim som sa nestretol nikde.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice se omlouváme za způsobené komplikace s produktem. Zřejmě chybou našeho pracovníka skladu se stala záměna se zásilkami, které byly určeny na vrácení zpět dodavateli a Vám měl být zaslaný pouze zlevněný produkt s poškozeným obalem. Ceny za hovor jsou stanoveny vaším operátorem u kterého máte sjednaný tarif. Pokud vám nebyla vrácena částka za vynaložené poštovné, je potřeba se obrátit na [email protected] , kde s vámi tuto záležitost dořeší.
- tovar neprisiel kompletny
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Můžete specifikovat co Vám chybělo k modelu MWHA 2824 B s poškozeným obalem? Zatím není u Vaší objednávky žádná informace o nekompletním zboží nebo vrácení zásilky pro nekompletnost.
oddělení péče o zákazníky -
- Čo ma v ponuke vie rýchlo doručiť
- Neviem o ničom
Výborný
oddělení péče o zákazníky -
- Tovar na obrazku sa nezhoduje so skutocnostou.
Niesom spokojna,lebo som bicykel kupovala vo viere,ze ma aj blatniky. Pridiel vsak bez nich. Velmi ma to sklamalo. Na obrazku bol s blatnikmi...
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Dle prověření Vaší objednávky jsem zjistila, že tento model nemá blatníky a ani nejsou na našich webových stránkách zobrazeny, viz odkaz- http://www.levneelektro.cz/p1127008-hobby-olpran-miki-18--zluta . Na obrázku není kolo s blatníky, ale bez nich. Zásilka Vám tedy byla doručena v pořádku.
- dobré ceny
- rýchlosť dodania
z Čiech na Slovensko prišiel tovar do 24 hod.od objednávky, dokonca v sobotu
oddělení péče o zákazníky -
- Primerana kvalita za dobru cenu
Odporucam
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní hodnocení. Pevně věříme, že i při dalším nákupu budete s naším obchodem spokojen.
oddělení péče o zákazníky -
- kvalitný tovar na sklade a rýchle doručenie
- nepáčilo sa mi podsúvanie aby som prispela na aktivity ochrancov zvierat a tiež že hoci bolo doručenie zadarmo pokúsili sa ma presvedčiť aby som si priplatila 6 Eur za expresné dodanie - paradoxne malo byť až 1.3.
Veľmi dobré podmienky aj cenové, ale treba pozorne čítať čo vám ešte ponúkajú a bez čoho sa zaobídete
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Zákazník má možnost přispět na charitu v podobě zvířecích útulků a toto není podsouvání jak uvádíte. Pokud zákazník nechce přispět, tuto kolonku zruší jedním jednoduchým klikem.
Doprava zdarma se nabízí zákazníkům při doručení do několika pracovních dnů. Pokud zákazník potřebuje zboží v co nejrychlejším čase a ví, že zboží je skladem, zvolí placenou expresní dopravu. Pokud ale zákazník ví, že zboží skladem není, je zcela logické, že si tuto dopravu nezvolí. Je potřeba věnovat pozornost objednávce při vyplňování. Zákazníka nepřesvědčujeme, aby si zvolil placenou dopravu, to je zcela zcestné.
- Rychle dodanie
- Žiadne
Odporúčam nakupovať v tomto obchode
oddělení péče o zákazníky -
- Široký sortiment, zaujímavé položky.
- Negatívom je doprava, kedy dohodnúť sa na doručení poobede nebolo možné.
Sortiment a ceny sú ok. Doprava bol problém, zaplatil som kuriéra a nebol ochotný realizovať doručenenie poobede.
velice si vážíme Vašeho hodnocení a těšíme se na Vaši další objednávku.
Omlouváme se za přepravce, bohužel není v naší kompetenci mu určovat čas doručení, to si přepravce určuje sám.
oddělení péče o zákazníky