Prihlásiť sa a pridať recenziu

• dobre ceny, kvalitny tovar
    • malo kuch. dresov

Vážený zákazníku,

velmi si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení. Ceníme si i konstruktivních připomínek, které nás zajímají a jsou pro nás zajisté přínosem v rámci zkvalitňování služeb.

• Žiadne

Vynikajuci obchod

Vážený zákazníku,

děkujeme za kladné hodnocení. Naším cílem je nejen neustálé zkvalitňování služeb, ale především nabídnout vysoce profesionální služby a zajistit tak naším zákazníkům opravdovou radost z nákupu.

oddělení péče o zákazníky

• - najlepšie ceny v porovnaní s inými e-shopmi
    • - doprava zadarmo pri mnohých produktoch
    • - obrovský výber
    • - nemožnosť zaplatiť online bankovým prevodom pretože nefunguje prepojenie na banku. Po troch neúspešných pokusoch musela byť zakaždým objednávka stornovaná, pretože dodatočná platba cez internet banking nebola možná. Nakoniec som to musel zaplatiť cez Gopay, kde si ale účtujú poplatok za každú platbu.

Okrem nefungujúceho prepojenia na online platbu bankovým prevodom som nenašiel iné mínusy. Bol som veľmi spokojný s rýchlou komunikáciou obchodu, ochotou operátoriek, výberom tovaru a cenami.

• -
    • -

oddělení péče o zákazníky

• vodim co kupujem a mam do az doma bez problemov
    • jedinu vytku mam ku komunikacii vobec necirate co zakaznik napise do poznamky inak by sa nestalo ze ma kurier nahana uz na druhy den aj ked som napisal do poznamky ze chcem dorucenie az o 5 dni nakolko som mmimo este aj telefonat som mal presne pre toto ale zial minul sa ucinkom mal s toho problem iba kurier musel dorucovat dvakrat

Ak budete citat aj poznamky zakaznikov tak super

velice si vážíme Vašeho hodnocení a těšíme se na Vaši další objednávku.
    Po prověření jsem zjistila, že v poznámce nebyla uvedena žádná poznámka. Zřejmě jste si zvolil jiný termín u dopravy. Omlouváme se za tuto komplikaci, která vznikla lidskou chybou. Předala jsem toto pochybení na fakturační oddělení k vyřízení, aby v budoucnu nedocházelo k případným situacím znovu.

oddělení péče o zákazníky

• maximalna rychlost dodania a dobre ceny

odporucam

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a těšíme se na Vaši další objednávku, která bude opět vyřízena k Vaší maximální spokojenosti.

oddělení péče o zákazníky

• Dobrá cena a donaska do domu.
    • Neviem som tu prvý krat

Cena a dobre dorucenie.Len má mrzí že som si objednal zelenú farbu a bicykel je v sedociernej kombinácii.Inak odporúčam všetkým tento obchod.

Vážený zákazníku,

velice si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení, děkujeme a pevně věříme, že i nadále budete naším spokojeným zákazníkem.

• cena, rýchlosť, kvalita
    • neviem

je ok!

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní hodnocení. Pevně věříme, že i při dalším nákupu budete s naším obchodem spokojen.

• cena, rychlost dodavky

oddělení péče o zákazníky

• komunikacia bola rychla, bez zbytocnych zdrziavani
    • vadilo mi, ze kontakt bol na česky telefon, teda nie na pracovisko na Slovensku

Odporúčam obchod.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za kladné hodnocení a pevně věříme, že toto nebyl Váš poslední nákup u LevnéELEKTRO.cz.
    Telefonní kontakt je uveden na zákaznickou linku naší společnosti. Na výdejních místech nejsou k dispozici telefonní kontakty.

oddělení péče o zákazníky

Rýchle doručenie tovaru, lacný tovar. Odporúčam.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení, které nás těší a vážíme si ho. Velice si ceníme ochoty doporučovat náš internetový obchod.

oddělení péče o zákazníky

Poškodený - odlomená plast. časť, chýbajúca časť, tovar nesúci známky používania - znečistený na vetr. mriežkach.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Po prověření objednávky dle Vaší stížnosti jsem zjistila, že jste si objednal zlevněné zboží, které bylo cca o 10 euro levnější právě z důvodu mechanického poškození. Tato informace i fotografie byly uvedeny u produktu. Pokud nejste spokojen s Vaším výběrem, máte možnost produkt vrátit v zákonné lhůtě 14 dnů od zakoupení.

oddělení péče o zákazníky

• jednoduchá platba a doručenie
    • výhodná cena
    • prípadné sklamanie dôvery zo strany obchodu

Keďže sa mi nechcelo behať po obchodoch, pobehala som po webe, aby som si z rôznych zdrojov overila popis výrobku, ktorý som si chcela objednať. Objednávka, platba a komunikácia boli bez problémov, rovnako doručenie. Odporúčam.

oddělení péče o zákazníky

dobrá a rýchla komunikácia aj dodanie.odporúčam.

oddělení péče o zákazníky

• komunikacia bez problemov a velmi rychly dodavka tovaru.objednaval som 29.3,oznamili mi,ze tovar dostanem okolo 1-ho alebo troska neskor,lebo vychadzal vikend ale tovar som dostal uz 31-ho
    • zeby nemal ? :-!

pokial sa vam nieco paci,tak nakupujte,je to zarucene bez problemov

Vážený zákazníku,

ceníme si Vašeho kladného hodnocení. Je pro nás závazkem nepolevit a zároveň stále zkvalitňovat služby pro naše zákazníky.

oddělení péče o zákazníky

+rychlost,komunikacia cena -nekvalita,poskodenie,pouzity tovar nikdy viac

Vážený pane Majerciku,

po prověření Vaší objednávky jsem zjistila, že jste si objednal zlevněný model Bosch AXT 25 TC , který je mechanicky poškozený. Tato informace byla u modelu uvedena a také cena 343,58 euro je nižší oproti novému výrobku za 399,26 euro.

• Ziadne

Nikdy viac nakupoval som na firmu bez dph a byrokracia sa namna spustilaneho pozadovali rozne doklady a prehlrozne nakupujem v cz bez dph bezne a este nikprehlatbesteo ma takto neobtazoval s hovadinami. Hlavne ze fakturu uz som im davno zaplatil

Vážený pane Slaviku,

vzhledem k podvodným nákupům zákazníků ze Slovenska, aby získali zboží bez DPH na různé firmy bez jejich vědomí, jsme nuceni požadovat příslušné doklady s prohlášením o tom, že se zákazník zavazuje, že odvede daň .
    Žádná faktura na tuto objednávku, ke které uvádíte recenzi nebyla uhrazena. Objednávka je za hotově při převzetí. Nic jste tedy neplatit, jak mylně uvádíte.
    Dostala jsem informaci, že byly Vámi dodány veškeré doklady a objednávka tedy bude dnes expedována. Platit budete hotově při převzetí.

oddělení péče o zákazníky

• Velky vyber a lacny tovar
    • Neviem ako dlho trvaju rozne akcie

Urcite budem nakupovat znova

• Dobrý prehľad.
    • Chcel som čiernu farbu mobilu a bol hneď po ruke.

Chcel som čierny mobil a bol hneď po ruke.

oddělení péče o zákazníky

• Rýchle dodanie objednaného tovaru.
    • Zatiaľ som žiadne.

Vážený zákazníku,

jsme velice rádi, že jste s našimi službami a se zakoupeným výrobkem spokojen. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.