- Dobrý výber čajov
- Rýchle vybavenie objednávky
- Pridali aj čaje navyše
Rýchle vybavenie objednávky + darček vzorky čajov, ktoré neboli uvedené na webovej stránke, rýchle doručenie objednávky. Odporúčam.
Super a vždy pošlú aj niečo na viac
- Sortiment ceny rýchlosť dodania
- Packeta dodanie do boxu
- Rýchle odoslanie
- Kvalitne zabalené , flašky sa isto nerozbijú
- veľký výber čajov skladom
- extra rýchle odosielanie
- darček k objenávke
Nakupujem tu pravidelne, vždy mám dobrú skúsenosť.
Expresné odosielanie, vždy všetko prišlo tak ako malo. A vždy si v balíku nájdem aj nejaké extra čaje na ochutnávku ako darček -
- kvalitné čaje
- rýchle dodanie
- dobrý pomer kvalita - cena
- darček k nákupu
- žiadne
Ľadové čaje sú vynikajúce, čakám teraz na moju 3. objednávku :)
nemala som doteraz žiadny problém :) odporúčam ochutnať čaje od vás :) -
Prehľadne zoradený ponúkaný tovar a podrobný popis ponúkaného tovaru na web stránke. Tovar zodpovedá vyobrazeniu. Jednoduché objednanie, aktívna komunikácia s obchodom, rýchla spätná väzba. Expresné doručenie s darčekom, ktorý vždy poteší. Tovar balia tak, aby sa nepoškodený dostal až k Vám domov. Všetky zakúpené produkty mali dostatočne dlhý dátum spotreby. Maximálna spokojnosť s nákupom. Onedlho sa k Lemitas vrátim zas, keď jeseň a zima začnú klopať na dvere.
- Dobré ceny, komunikácia, rýchly dovoz, spokojnosť.
- Niektorý tovar bol vypredaný.
Spokojnosť.
- Super obchod - nákup odporúčam.
- Super výber
- Dobré ceny
- Ochota objednať tovar, čo nemajú skladom
Nakupujem tu čaje už pomerne dlho a pravidelne. Nikdy nebol žiaden problém. Tovar odosielaný expresne, vždy si v balíku nájdeme aj darček :)
Komunikácia s obchodom bezproblémová. -
Veľmi rýchlo dodané,kvalitná soľ do kúpela,ktorú som objednala nádherne vonia. Sedem balení v rôznych vôňach a ďakujem za darček.veľmi príjemné osvieženie.
- rýchle dodanie tovaru
- široká ponuka vynikajúcich a kvalitných čajov
- spokojnosť -
spokojnosť
nakupujem tu opakovane, vždy všetko vybavené spoľahlivo a expresne rýchlo, obvykle je tovar doručený do 2 - 3 prac. dní. Odporúčam.
- veľký výber tovaru, dobré ceny, a aj rýchlosť dodania, ...
- Objednávka prišla dobre zabalená, s malým darčekom a extrémne rýchlo,až ma prekvapili :)
- Niečo navyše vždy poteší. Dobre balené
výborná kvalita tovaru a rýchle dodanie