- Super prístup, ochota poradiť, rýchle dodanie, darčeky
Určite budem nakupovať znova
- rýchlosť vybavenia objednávky, doprava super
- rýchle dodanie, milá pozornosť vo forme ochutnávky
JAFTEA je veľmi ťažké na Slovensku zohnať. tento obchod ho však má v ponuke za veľmi priaznivú cenu
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
rýchle vybavenie objednávky
Rychlá expedice zboží. Jsem spokojen. K zásilce přidání hodně vzorečků dalších čajů.
- Široký sortiment čajov
- Rýchla reakcia i dodanie
- Originálne darčekové kozmetické výrobky z ČR/SR
- Grátis darčekové vianočné tašky
- VYNIKAJÚCE početné vzorky čajov k objednávke
Výborný e-shop s množstvom čajov zvučných značiek - Tipson, Basilur či BioGena v nádherných plechových i papierových obaloch, dostupné aj výrobky na našom trhu jedinečné, ako aj "doplnkový tovar" kozmetiky alebo potravín. Oceňujem rýchle vybavenie aj dodanie, prehľadné stránky a najmä špeciálne grátis dodanie vzoriek porciovaných čajov a vianočné darčekové tašky. Ďakujem a JEDNOZNAČNE ODPORÚČAM!
Spokojnosť s rýchlosťou dodania, darček k nákupu, snáď 20 vzoriek čajov som ocenila, obchod využijem aj v budúcnosti.
- Rýchle doručenie
S objednávkou sme nadmieru spokojní. Určite objednáme znovu.
S tovarom som vždy nadmieru spokojný, TOP kvalita a chuť... Odporúčam vyskúšať všetkým, keď skusíte už nebudete chcieť nič iné :) Ďakujem určite objednám/e znovu.
- Rýchle vybavenie objednávky
Široký sortiment výrobkov. Vedia poradiť. Spokojnosť.
- Tovar sme objednali do firmy. Bol nám doručený následujúci pracovný deň aj s ďalšími darčekmi ako bonus. Ďakujeme
- Po objednaní mi bola objednávka doručená nasledujúci deň, veľa darčekov v balení. Odporúčam
- dobrá komunikácia, kvalitný tovar
Tovar mi bol doručený v nasledovný pracovný deň od objednania, bola som prekvapená rýchlosťou dodania. Tovar bol v neporušenom stave, navyše ma prekvapili darčeky ako pozornosť obchodu. Som veľmi spokojná.
Som spokojna,maju vzdy to,co potrebujem.