• vyborna komunikacia, prehladna stranka a rychle dorucenie

odporucam

• Pohodlne nakupovanie
    • Neviem

Velka spokojnost. Dokonca mi balicek prisiel s malym darcekom, ktory som necakala.

• Rýchle dodanie tovaru a kvalitné výrobky
    • žiadne som nepostrehla

Prvýkrát som kupovala. Obchod má prehľadnú stránku, široký sortiment tovaru. Odosielanie v termíne, oznámenia emailovou formou. Som úplne spokojná.

Nákup prebehol v poriadku. Budem odporúčať Váš obchod

• Vybrala som si tovar čo 100% napĺňal vlastnú predstavu a som presvedčená, že ani po hodinách obiehania kamenných obchodov by som ho nenašla.
    • Mohla som to kúpiť o číslo menšie... Keďže som kupovala vnúčikovi, neviem si celkom predstaviť rozmer podľa čísla. Počkáme, kým dorastie.

Ideálne pre človeka, čo nemá čas tráviť dlhé hodiny motaním po obchodoch. Trošku sa to pri kupovaní jednej veci predraží kvôli poštovnému,ale je to o to vyvážené, že som nemusela cestovať do mesta a platiť parkovné.
    Majú tu pekné veci a vybavili ma promtne - odporúčam.

• Rychlo vybavene
    • Kvalitny tovar ktory v kamennych obchodoch chyba
    • Nema.

Vsetko je v poriadku a tovar je kvalitny.

Nakupovala som prvý krát LelaEshop,môžem len odporúčať,super komunikácia a extra rýchle dodanie 1*

• prehladnosť, kvalita
    • žiadne

kvalita

• Vyborna komunikacia, rychlost
    • So ziadnymi sme sa nestretli

Bezproblemovy a rychly-odporucam

• Rychle dodanie
    • Vysoke postovne

Odporucam

• Ked vám Tovar nevyhovuje tak ho nechcu vyměnit ... Už nikdy by som tam neobjednala

Reakcia obchodu LelaEshop

objednali ste si u nás cumlíky. Po otvorení a odskúšaní cumlíkov ste zistili, že vášmu dieťatku nevyhovujú a nemá o ne záujem. V tomto prípade nie je možné žiadať o výmenu tovar.

Prajem pekný deň.

Lelaeshop.sk

• Promptnost

• pohodlnosť
    • široký sortiment

bezproblémový rýchly nákup

• Ponuka tovaru, ktorý sa ťažko zháňa. Pre malé deti sú tepláky na trky nevyhnutnosťou a pritom je málo obchodov, kde sa dajú kúpiť.

Výborná kvalita tepláčkov, rýchle doručenie

• - mali to, čo som potrebovala
    • - nezistila som

- mali to, čo som potrebovala

• Neviem co je pre Vas slovo HLAVNE, no to co som chcela tam bolo a bol to darček pre kamartkinu vnučku , ma 3 mesiace. Ale sortiment pekný , dá sa vybrať hádam zo všetkého, úplne pozitívne hodnotenie aj vďaka Vášmu širokému sortimentu. Z mojej strany spokojnosť.
    • Zatial žiadne.

Ze ste šikovný 100% spoľahlivý internetový obchodík bez obáv objednania si ze by sa to nedorucilo.

• Rýchle dodanie,dobrá komunikácia

Iba v tomto obchode som našla náhradné slamky na fľaše Canpol. Hľadala som vyslovene iba to, takže neviem posúdiť ostatný tovar.

Nevýhodou v mojom prípade bola cena dopravy (poštovné), keďže tovar bol lacnejší ako samotná doprava (poštovné). Ale keďže inde som daný tovar nenašla.....

Ale komunikácia, rýchlosť dodania - veľká spokojnosť.

Ďakujem

• rýchlosť
    • bolo to presne to čo som potreboval
    • žiadne

nakoľko išlo o prvý nákup je ťažko ho hodnotiť.

• Rýchly a spoľahlivý
    • neviem