Reklama

• Dlhá dodacia lehota

Tovar zaplatený pred týždnom, GLS aj poslalo spravu, pred 5timi dňami že idu vydvihnut tovar, ale nič. Dovolat sa neda, telefony im nefunguju, na email neodpovedaju. Vyzera to SCAM / PODVOD!

Objednala som si remodelačný denný krém Avene a bez upozornenia ste mi poslali náhradnú náplň

Skvely servis, rychle vybavenie objednavky, rychle dodanie.Odporucam

Lekarna, vydavajici zbozi je mimo stredu mesta Kosice. Vhodne by bylo jeste jedno misto vydeje zbozi pri centru mesta

Neinformovali, že budú mať dovolenku a tovar príde až o 8 dní.
    Tovar som objednal 16.6.2025. O dovolenke ma informovali po mojej urgencii 19.6.2025, keď som zistil, že stav je stále "Spracováva sa..."

Musela som urgovať dodanie objednaného tovaru. Telefonicky sa nedalo, nikto nezdvíhal telefón. Zistila som, že Lekáreň IZIS IČO: 48066559 už oficiálne neexistuje od 19.11.2024. Prebrala ju s.r.o Zeravia , ktorej spoločníkom je s.r.o Joblesa IČO: 54453038.
    Môj objednaný a zaplatený tovaru mi bol doručený až po urgencii na E-mailovej adrese Eshopu. Mala som šťastie, ale iní ho už mať nemusia.

• Rýchle doručenie
    • Dobrá komunikácia

Zavádzanie zákazníka. Tovar v ponuke nie je to, čo dodávajú.

• Tovar mi bol doručený

maximálna spokojnosť

Výborné ceny, široký výber tovaru,rýchle dodanie.

Dobrá cena produktu
    Rýchle vybavenie objednávky

cislo odpojene, na mail neodpisuju, tovar nedokazu za tyzden poslat

• Objednávka zaplatená. 7 dní a tovar nedoručený. Telefónne čísla nefungujú,na mail neodpovedajú. Nikdy viac.

• Rýchle dodanie a voľnopredajné doplnky boli v dobrej cene.
    • Žiadna komunikácia

Škoda, že lekáreň vôbec neodpovedá na e-mail a nedá sa ani dovolať telefonicky.

• Som spokojná objednanie aj doručenie balíka rýchle a bez problémov.K objednávke bolo aj malé prekvapenie.Lekáreň IZIS odporúčam.

Spokojnosť

• Rýchle dodanie a prijateľné ceny

• Zohnala som homeopatiká, ktoré bežne v lekárni nemajú
    • Dodanie bolo trochu kostrbaté

Všetko v poriadku až na dodanie. Neviem či to bola chyba obchodu alebo kuriéra, ale balík ostal dva dni zaseknutý niekde medzi obchodom a depom.

Inak dodanie v poriadku.